- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
-
- Konu Sahibi Benimdilemmam
"Bir arkadaşım niyetinin farklılaştırdığını hissettirdi."
bu cümle beni çok düşündürdü.Niyetinin farklılaştığı..bana ters geliyor..Niyet farklılaşırsa o insanlar arkadaşca paylaştıgım şeyleri gözden geçiririm demekki ben onun omzunda ağlarken yada birşeyleri paylaşırken hata yapıyormuşum diye düşünürüm.
işte urda anlattıgınız kadar bısey yoktu ortada bı duygu akımı bu yuzden capkın bı erkegı basa bela almaya hıc gerek yok dımıaslına bakarsan bu ben değilim tabi ki... konu da ilgimi çektiği için yazmak istedim...
bence arkadaşlık veya dostulukla başlar en iyi ilişkiler... ve bence devam ettirebilirsiniz de aşk arkadaşlığı biteremez... bu sizin elinizde olan bi şey... ama şu bir gerçek ki tanıdığım bir insan var sürekli bir sıkıntıdaydı bana direksiyon dersleri veriyordu bir gün dayanamadım ve sordum dayanamıyorum artık neyin var diye... başlangıçta çok mırın kırın etti ama sonunda döktü içini...
çok uzun süredir tanıdığı bir arkadaşına deliler gibi aşık aşkı geçmiş artık bir tutku olmuş ve onu düşünmekten onunla olmayı o kadar çok hayal eder olmuş ki onunla yatıp onunla kalkar duruma gelmiş... ama o ondan kilometrelerce uzakta yaşıyormuş... ama kızın kısa bir süre önce ettiği bir sözden ötürü bir adım atamıyormuş kilitlenmiş ama çocuk delirme aşamasındaartık... bir süre önce olan bir olay neticesinde bu tip bir konunun açılımı tekrar söz konusu olursa herşey biter seni hiç tanımamış olurum asla da görmem diyince bizimki kabuğuna çekilmiş... iş sadece bu kadarla bitmiyor çocuğun hayatında yürüttüğü hiçbir ilgiyi yürütememesinin sebebinin ise o kız olduğunu düşünüyorum o böyle bi şey demese bile... evliliğini bile belki de bu kız için bitirdi... bilmiyorum tam detaylı anlatmaya çalışsaydım herhalde forumda sorun olurdu ama şunu söyleyebilirim böyle bir arkadaşım bana aşık olacaktı ve ben bunu bilecektim en azından denerdim ve eminim ki beni mutlu etmek için herşeyi yapardı...
koç erkeği demişsin! aslında çapkındır ama bir insanı yukarıda anlattığım gibi severse gerçekten ve sadece ona bağlı kalır... o da koç burcu bu arada...
günaydın öncelikle,
bir duygu akımı yoktu ortada demişsin! hissetmemiş olma ihtimalin yok mu hiç? Bende sanki aranızda, arabulucu olma eğilimi göstermeye çalışıyormuşum gibi hissetmeye başladım... Eğer böyle bir kuşkun ya da düşüncen var ise niçin bu konuyu açtın kafama takıldı? Aranızda bir elektriklenme olduysa bazı şeylerin olması gerekir... Tabi sonuçta hayat ve hayat çizgisinde vereceğin kararlar sana bağlı bunları ne biz ne de bir başkasının değiştirmeye hakkı yok... Kendi kararlarını vermeli ve yol almalısın... Benim tavsiyemse eğer böyle bir duyguya sahipsen arkadaşına bir şekilde açıl bir şekilde ağzını ara böylelikle herşeyi daha farklı yönlere çekmezsiniz... İkinizde birbirinize karşı birşeyler hissediyor olabilirsiniz ve sadece arkadaşlığınız bitmesin diye sessiz kalıyor olabilirsiniz bu zamanla ciddi rahatsızlıklara sebebiyet verebilir bence oturun konuşun... Araya ortak bir arkadaşınızı sokarak onun ağzını aramasını sağlayabilirsin ben yapamam dersen... koç erkekleri duygularını çok kolay gizlerler eğer ki bir insanı kaybetmek istemiyorsa tahmin edemeyeceğin kadar çok çocukça korkuları olur ama bu korkuyu yıkabilirlerse eğer o zaman gözleri hiçbir şey görmez... aşk acısını kimsenin çekmeye hakkı yok ama herkes hayatında en az bir kere çekiyor
ama açtığın konuda sana verilen cevapları bir bir okudum... senin düşünceni tahmin edebiliyorum. bir arkadaşın/dostun senin sevgilin olamaz. en azından ben senin böyle düşündüğünü tahmin ediyorum... ama cevapların hepsine dikkatle bakarsan herkes arkadaşıyla birlikte hemen hemen... :)))