Arkadaşına aşık olan , evlenen?

aslına bakarsan bu ben değilim tabi ki... konu da ilgimi çektiği için yazmak istedim...

bence arkadaşlık veya dostulukla başlar en iyi ilişkiler... ve bence devam ettirebilirsiniz de aşk arkadaşlığı biteremez... bu sizin elinizde olan bi şey... ama şu bir gerçek ki tanıdığım bir insan var sürekli bir sıkıntıdaydı bana direksiyon dersleri veriyordu bir gün dayanamadım ve sordum dayanamıyorum artık neyin var diye... başlangıçta çok mırın kırın etti ama sonunda döktü içini...

çok uzun süredir tanıdığı bir arkadaşına deliler gibi aşık aşkı geçmiş artık bir tutku olmuş ve onu düşünmekten onunla olmayı o kadar çok hayal eder olmuş ki onunla yatıp onunla kalkar duruma gelmiş... ama o ondan kilometrelerce uzakta yaşıyormuş... ama kızın kısa bir süre önce ettiği bir sözden ötürü bir adım atamıyormuş kilitlenmiş ama çocuk delirme aşamasında artık... bir süre önce olan bir olay neticesinde bu tip bir konunun açılımı tekrar söz konusu olursa herşey biter seni hiç tanımamış olurum asla da görmem diyince bizimki kabuğuna çekilmiş... iş sadece bu kadarla bitmiyor çocuğun hayatında yürüttüğü hiçbir ilgiyi yürütememesinin sebebinin ise o kız olduğunu düşünüyorum o böyle bi şey demese bile... evliliğini bile belki de bu kız için bitirdi... bilmiyorum tam detaylı anlatmaya çalışsaydım herhalde forumda sorun olurdu ama şunu söyleyebilirim böyle bir arkadaşım bana aşık olacaktı ve ben bunu bilecektim en azından denerdim ve eminim ki beni mutlu etmek için herşeyi yapardı...

koç erkeği demişsin! aslında çapkındır ama bir insanı yukarıda anlattığım gibi severse gerçekten ve sadece ona bağlı kalır... o da koç burcu bu arada...

bizde eşimle iş arkadaşıydık aynı yerde çalıştık 1 yıl.sonra ben işten ayrıldıktan uzun süre sonra açıldı bana.meğer aşıkmışta belli etmezmiş.çok şaşırmıştım önce.olmaz diye düşündüm.eşim benden 3 yaşta küçük eyrıca.ama sonra neden bi şans vermiyorum ki dedim kendi kendime.olursa olur olmazsa olmaz.şimdi evliyiz 2.5 sene oldu.çok mutluyuz.arkadaş olunca daha kolay herşey.konuşacak daha çok şeyin oluyor,onu her haliyle tanıma fırsatı buluyorsun.evlendikten sonrada paylaşımlar daha çok oluyor yeri geldiğinde iki arkadaş gibi tarafsız dertleşebiliyorsun.birde daha vazgeçilmez oluyor sanki.ben eşimi çok seviyorum ve onunla evlenerek hayatımın en doğru kararını verdiğime inanıyorum.
umarım sende çok mutlu olursun.

bende şimdiki erkek arkadaşımla üniveristede okurken çok yakın arkadaştım ilk başlarda bole bişeyi aklımdan bile geçirmemiştim sonra hoşlanmaya başladım ama olmaz sanıodum meğer onunda bana karşı ilgisi varmış zaten en yakın ark mdan biri old için onu az çok tanıodum şimdi 1yıl 3 aydır çıkıoruz inşallah seneye evlenmeyi düşünüoruz bence arkadaşlıkla olan beraberlikler daha ii oluo zaten onu evvelden tanımış oluosun gerçi ilişki daha farklı ama az çok biliosun umarım herşey gönlünce olur arkadaşım elektrik alıosanda hiç zaman kaybetme derimkaydirigubbakcemile

"Bir arkadaşım niyetinin farklılaştırdığını hissettirdi."
bu cümle beni çok düşündürdü.Niyetinin farklılaştığı..bana ters geliyor..Niyet farklılaşırsa o insanlar arkadaşca paylaştıgım şeyleri gözden geçiririm demekki ben onun omzunda ağlarken yada birşeyleri paylaşırken hata yapıyormuşum diye düşünürüm.

eşimle önceleri biz de arkadaştık. dost ya da kanka değildik ama.
güzel vakit geçiriyorduk, birbirimizi iyi kötü tanıyorduk.
ben önceleri birşey hissetmiyordum ama eşim ilk günden beri etkilenmiş benden.
zamanla benim de düşüncelerim değişmeye başladı ama o zamana kadar bana birşey demedi,hissettirmemeye çalıştı ama yine de hissediyor insan.
ne tepki vereceğimden emin olmadığı için bana açılması bayağı zor olmuştu.
iyiki de açılmış.

bence en iyi flörtler bu şekilde başlıyor. kişiliğini de az çok bildiğiniz için kötü süprizler fazla olmaz.
kısmetse oluyor. kendinizi şartlandırmayın.

senın gıbı okudugumda ılk bende bole dusunurdum ama sole bı durum var bız hıcbır zaman kanka olmadık , can cıger arkadasta olmadık, cok bırbırımızı tanıyan tıplerde deılız , sadece arkadas denebılır bızim ıcın, bu arada arkadaslar hepınıze ayrıca tesekkur ederım ama dedıgım kısı benımle olacak bı ılıskıyı kaldıracak kadar olgun bırı deıl, daha light , hafıf dusunmeyecegı anı yasayacagı ılıskıler arayan bırı , o yuzden bende hıc baslamadım

işte urda anlattıgınız kadar bısey yoktu ortada bı duygu akımı bu yuzden capkın bı erkegı basa bela almaya hıc gerek yok dımı

günaydın öncelikle,

bir duygu akımı yoktu ortada demişsin! hissetmemiş olma ihtimalin yok mu hiç? Bende sanki aranızda, arabulucu olma eğilimi göstermeye çalışıyormuşum gibi hissetmeye başladım... Eğer böyle bir kuşkun ya da düşüncen var ise niçin bu konuyu açtın kafama takıldı? Aranızda bir elektriklenme olduysa bazı şeylerin olması gerekir... Tabi sonuçta hayat ve hayat çizgisinde vereceğin kararlar sana bağlı bunları ne biz ne de bir başkasının değiştirmeye hakkı yok... Kendi kararlarını vermeli ve yol almalısın... Benim tavsiyemse eğer böyle bir duyguya sahipsen arkadaşına bir şekilde açıl bir şekilde ağzını ara böylelikle herşeyi daha farklı yönlere çekmezsiniz... İkinizde birbirinize karşı birşeyler hissediyor olabilirsiniz ve sadece arkadaşlığınız bitmesin diye sessiz kalıyor olabilirsiniz bu zamanla ciddi rahatsızlıklara sebebiyet verebilir bence oturun konuşun... Araya ortak bir arkadaşınızı sokarak onun ağzını aramasını sağlayabilirsin ben yapamam dersen... koç erkekleri duygularını çok kolay gizlerler eğer ki bir insanı kaybetmek istemiyorsa tahmin edemeyeceğin kadar çok çocukça korkuları olur ama bu korkuyu yıkabilirlerse eğer o zaman gözleri hiçbir şey görmez... aşk acısını kimsenin çekmeye hakkı yok ama herkes hayatında en az bir kere çekiyor

ama açtığın konuda sana verilen cevapları bir bir okudum... senin düşünceni tahmin edebiliyorum. bir arkadaşın/dostun senin sevgilin olamaz. en azından ben senin böyle düşündüğünü tahmin ediyorum... ama cevapların hepsine dikkatle bakarsan herkes arkadaşıyla birlikte hemen hemen... :)))

canım demek ıstedıgım karsı tarafta bana karsı bı hoslanma elektrıklenme vardı ama bunun devamı olan duygular yoktu, benden cesaretlendırmedım gerisi gelmedi zaten, aramızda aman aman arkadaslık yoktu, bu donemde bıkac kez gorustuk , acıkcası bazı seylerlde uyusamayacagımızı da gordum , bu yuzden bende olayı sogumaya bıraktım, evet gercekten benımde etrafımda cok kısı var arkadası ıle cıkan felan ama ben kımseye bahsetmemıstım bu olaydan bıtek burada gundeme getırdım ve gercekten arkadas olarak guvenemeyecegım bı erkekle bısey yasayamacagımı bende kabullendım, ben eskı erkek arkadasımda ınsanlarla olan ılıskısını gozlemledıgımde zamanla onunda bana karsı bole davrancgını hıssetmıstım, karsımdakı hayata karsı ınsanlara karsı pozıtıf gecınılebılır bırı olmalı kı, onun benle benım onunla gecınmeye gonlum olsun, ve tam ıkı guyn once son mesajımı yazdıgımda bır arkadasım bana acıldı, gercekten karakter olarak ornek bırısı ama bende duygusal olarak hıc elektrık kıvılcım yok burada yazan arkadaslardan deneyelım demeye cesaret etmeye calısıorum ama edemıorum

bence dene... ne kaybedersin... aslında bende senin durumundayım farklı birşey yok...

ortamı soğutmaya bırakıyorsun ama bunu ona söylemen lazım anlamayabilir daha beter olabilir sen ondan uzaklaşabilirsin ama sen uzaklaştıkça o sana daha fazla bağlanabilir... ya bilmiyorum bende karışığım sende karışıksın... bence dene aç ya da ona son yazdığın mesajı burada tartışalım üstünde biraz... ne dersin :)

o bnm zaten herşeimdii...bigün bana aşkını itiraf ettğinde önc napçağmı bilemedim onu hayatımdan ne olursa olsun çıkarmıcağma söz wermiştim sonunda sewgilim oldu.Diikide olduuu onu canımdan çok sewiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…