Hiç tereddütte kalma bence.Elektrik alıyorsan aynı şekildede ondada birşeyler varsa neden olmasın :)
Arkadaşına aşık olanlardan biri de benim,ayrıntılı bir biçimde bir başka bir bölümde anlatmıştım.. Şuan halen devam ediyoruz ve sonuna kadar mutlu oluruz inşallah :)
Tabi bu arkadaşlığın ne kadar yakın olmasına bağlı. Kimi insanlar yakın arkadaştan arkadaş olmaz diyorlar.Ama ben bu fikre katılmıyorum.
Benim sevgilim, 3 senedir en yakın arkadaşımdı.O 3 sene içerisinde bir kez erkek arkadaşım olmustu ve ben ona herşeyimi anlatır paylaşırdım,hep beni dinlerdi,zaten bundan önce 1 kez erkek arkadaşım olmuştu .. Ama o zamanlar hayatımın aşkı olacağını nerden bilebilirdim: )
O kadar iyi anlaşıyoruz ki bu çıkmadan önce yakın arkadaş olmamızın bir sonucudur bence. Çünkü ikili ilişkilerde iletişim çok önemli.. Ben sevgilime sadece " sevgili" anlamında değil, aynı zamanda "çok yakın bir arkadaş" "dost" olarakta yaklaşıyorum.Derdini sorununu beni yakın gördüğü için bana anlatmasını çok seviyorum. Tekrarladığım gibi önceden yakın arkadaş olmamızın büyük payı var ilişkimizde
Sana da mutlu bir hayat diliyorum :)
Öyle birşey düşünürsen eğer,önce yakın bir arkadaş olmaya bak ve daha sonra ciddiye dönüşsün.. Ortak zevkler ortaya çıktığında çok eğleneceksiniz çünkü :) Olumlu düşün güzel olur herşey!!