- 7 Haziran 2015
- 758
- 757
- 103
- 35
eşim ifadelerini almış ailelerin. istismar yokmuş. askeri psikologla görüştürmüşler. okullarından bilgi alınmış rehberlik öğretmeninden müdürden falan. reberlik öğretmeni "bana da birkaç kez okullarındaki bir genç için şikaytte bulundular. takibe aldım. kızların yalan söylediğini öprendim demiş. aileleriyle gmrüşmüş ama ciddiye almamışlar. birçok kez de uzaklaştırma almş büyük olan serap. rehberlik öprt. olayı duyunca şaşırmadı. sorunlu olan asıl ayşe demiş. ciddi psikolojik sorunları var. sürekli hikayeler uydurup kendisi herkesten çok inanıyor. serapı da öne sürüyor demiş. ailelere yönlendirme yapılmış paikolojik destek alacaklarmış. bu ikisi mimli ojulda zaten demiş. keşke ilk önce bana gelseydiniz demiş eşime.. eşimde karımı tehdit etmişler bacak kadar boylarıyla eşimde sabah üzüldü belki korkutmak için yapmışlardır keşke ailelerine söylemeseydik deyince. orası öyle değil demiş. daha önce yaptılar okulun en efendi çocuklarından biri için bana şikaytte bulundular. onlara uyup araştırmadan olayı mebe müdüre polise taşısaydım çocuğu harcamış olacaktım demiş. biz okullarda nelere şahit oluyoruz bir bilseniz. tabi ki taciz olayları çok hepsini aynı titizlikle inceliyoruz ama asparagas çıkan o kadar taciz şikayeti oluyor ki demiş. aileleri de taşınma kararı aldılar onlar giderse biz kalıcaz gitmezlerse biz gidicez. iki ailede özür dilediler. ve o sırada iki kızda birbirine bakıp pişkin pişkin sırıtıyolarmış. eşim kafalarını birbirine sürtmemek için zor tuttum kendimi dedi :) ya garip bir o kadar da saçma bir olaydı. eşime şikayetçi olsaydın dedim tehdit şantaj vs. boşver kendilerine yeterince kötülük ediyorlar zaten. muhatap olmak istemiyorum daha dedi. biz onların yaşında babamız alınteri ile ekmek kazanırken yük olmayalım diye kurşun kalemi son cm ine kadar kullanırdık. verdikleri okuş harçlıklarını harcamazdık da annemize pazar parası verirdik kardeşimle dedi. dualarını almadan ellerini öpmeden yola çıkmazdık dedi. tabi ben de yaşlar süzülüyo. şimdikler de afedersin o... nun aklına gelmeyecek entrikalar çeviriyolar da psikolojisi bozulur diye kimse bir şey diyemiyo dedi. güldüm buna da :) karmakarışığım anlayacağınız. dizi de izlesem ağzım açık kalır yyook daha neler diyeceğim olaylar gördüm. demek ki dünyanın bin bir türlü hali var. uzun oldu hakkınızı helal edin..