Arkadaşımla Lezbiyen İlişki Yaşadım

"Azdım"dan sonrasını okumamıştım ama yorum geldikçe merak ettim okudum. Buna niye maruz bırakıyorsunuz ablacım insanları? Erotik hikaye okumak isteyen gider bulur sitesini okur, şurada milletin zihninin ırzına geçmekten ne anlıyorsunuz?

Adı aylin diye bir kitabını okumuştum ben de küçükken ama konuyu bile hatırlamıyorum en azından okuma alışkanlığı , akıcı konuşma vs kazandırdı

Bildirim gittikçe insanların ilgi odağı onda oldukça mutlu oluyor sanırım

Bildirim gittikçe insanların ilgi odağı onda oldukça mutlu oluyor sanırım
Canları sıkılıyor muhtemelen. Hadi kaliteli bir şey olur da hep beraber güleriz, bir yerinden kurtarır hani. O da yok ki. "Ehehe bak şimdi gadın gadına ilişki diycem abbauuvv görüyonnu eehe" filan... Aman ne kadar da dumur olduk.

Ayşe kulin değildi ya canan tan’dı bahsettiğim yazar, sen seviyorum diyince düşündüm. Ama bu kitapla cidden dalga geçmişlerdi

Gerçekten ben artık şeyinin ucu kaşınanın buraya damlamasından bıktım. Mahmut abiiii yeter salın ya vallahi erkeklerden tiksindik sayenizde.

Ayşe kulin değildi ya canan tan’dı bahsettiğim yazar, sen seviyorum diyince düşündüm. Ama bu kitapla cidden dalga geçmişlerdi
heee canan tan'sa tamam dalga geçilebilir:) ergenken ben de okurdum ama okurken bile wtf modundaydim. hatta bir hikaye vardi tam wattpad hikayesi. kadin deniz diye biriyle ask evliligi yapıyor, ölüdenize gidiyorlar balayina ama ici huzursuz çünkü ölü-deniz ona kotu hissettiriyor. sonra o tatilee adam mevta - kalbini de baskasina veriyorlar. bu kalbj verdikleri adamla da kadin asik oluyor adi da en son yurekler ölür
pirayesi vardi bir de . aşırı modern kadin keko aşiret paketi passat ile evleniyor, dayak falan yiyor , ilk kizindan sonra cocugi olmayinca "sen kız kısırısın" diyorlar adam kuma aliyor. kadin da dis doktoru bu arada sonra ayriliyor ediyor falan tekrar sevisip hamile kaliyor eski kocadan. okumus etmis dis doktoru haliyle doktoruna soruyor "aaaa ben kız kısıriydim nasil hamile kaldim diye" yirmi sene oldu okuyali hala bu sacmalik beynimde. en son erkek doguruyor eski kocasinin cirkin adini veriyor da adam ölüyor falan. tüm kliseler tek kitapta :)
eskiden bziim zamanımızda yine yazılı kitaplar vardi - keko öykü de okusak az ozenliydi yazan - editleyen- basan falan biraz kalitesi vardi. simdi 13 yasinda wattpadi acan yazar oluyor - cocuklar bunlari kitap sanip okuya okuya büyüyor.
biraz buyuyunce de Nisa1414 gibi oluyorlar iste

Lütfen arkadaşının insagrami falan varsa yazarmisin bende uzun zamandır kadınlardan hoşlanıyorum ama bir türlü bı kadınla birlikte olamadım çok merak ediyorum nasıl bir duygu acaba seninlede yapabiliriz aslında fark etmiyor benim için bu arada19 yaşındayim İstanbulda yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…