Artık çalışmaya başlamış belki de eskisi gibi olmayacağını biliyordur ve bunu kabul etmiştir bence siz de kabul edin.
Bir süre arkadaşlıklar bitiyor :)
İnsan çalışınca önceliği ve çevresi değişiyor genelde eskilerle uğraşmıyor bu da tecrübeyle sabit bir durum.Yok sanmam sonuç olarak kaç gün oldu çalışmaya başlayalı? Ben de çalışıyorum şu an. Neyi değiştirir ki çalışıp çalışmamak :)
İnsan çalışınca önceliği ve çevresi değişiyor genelde eskilerle uğraşmıyor bu da tecrübeyle sabit bir durum.
Yani durumu değiştiği için sizle ya da eski arkadaşlarıyla uğraşmaz bundan sonra siz de çok zorlamayın.
Hatta hiç arayıp yazmayın ona bakalım size yazacak mı ya da sizi arayacak mı? :)
Çalışmakla ilgisi yok, gerçek dostun değilmiş seninle okulda vaktini geçirmek için mecburiyetten arkadaşlık yapmış.. küs demiyorum o aramıyorsa sen de arama, benim seninki gibi o kadar arkadaşım var ki eskiden çok samimi olduğumuz şimdi bin yılda bir görüştüğümüz.. hiçbir şey sorna, yüzde 90 sinir bozucu bi cevap alırsın "çalışıyorum vaktim yok çok işim var vs"
yoğundur yorgundur bence. benim de elimin değmediği çok oluyor bir bakmışım yazmayı aramayı unutmuşumÇok sık konu açtigim için kusra bakmayın, ama kafama çok takıldi.
Bu yıl mezun oldum üniversiteden bir arkadaşım var 4 yıl birlikteydik çok iyi anlaşırız.
Okul bitince ablasinin dugunu olacaktı. Çok sık değil ama arayıp konuştuk. Arayınca hiç sorun yoktu gayet neşeli, güle güle konuştuk. Ablası evleneceği için yoğun olduğunu arayamadigi söyledi. Aramadi etmedi diye yanlış bir şey düşünmedim zaten. Arada o da yazıyordu. Sonrasında ablasının düğünü oldu bitti. Yeni ise başlamıştı 3-4 hafta geçmişti sanırım wptan yazdım. Nasılsın diye az bı konuştuk. İş nasil alisabildin mi vs diye sordum. Sonradan fark ettim görmüş cevap yazmamış. Sonra wpta bir grubumuz var 3 kişilik. Diğer kiz onunla ilgili tatlı bı fotoğraf attı ona da cevap yok. Sonra okuldan bı arkadaşımızın annesi vefat etmiş onu knuşuyorduk ona da herhangi bir şey demedi. Bu şeyler olurken herhangi bir sorun var gibi gelmedi. Yani durup niye cevap vermiyor diye düşünmedim. Sonra dün mesaj attım musait olunca söyler misin konuşalım diye (hal hatır sormak için yine) öğle arasında aradı. Hatta başta dedim bi öğle aran var istersen sonra konuşalım diye. Sonra sanırım yanında birileri vardı rahat konuşamadıgı belliydi. Akşam arayacağım seni dedi vedalaşıp, kapattık. Akşam aramadı.
Abartıyor muyum bilmiyorum ama garip geldi bu şekilde davranması. Çok sık arayıp rahatsız etmedim. Aramalarım arasında en az 3-4 hafta vardır. Düne kadar konuşurken gayet neşeli konuşuyorduk. Bir şeyden mi rahatsız oldu bilmiyorum. Başka bir sorun mu oldu kendiyle ilgili bilmiyorum.
Sorum şu kibar bir dille sorsam sizce çok mu üstüne düşmüş olurum?
Bence kötü niyetten falan değil,yoğun olabilir,o an kötü hissediyor olabilir.Ben çok bir sorun göremedim.
Açıkça sor derdin ne diye ben bu tepkiyi verdim alındı sandım ama dün görüştüğümde o benimle konuştu bir sorun yok gibiydi sormakta birşey yok yani.Çok sık konu açtigim için kusra bakmayın, ama kafama çok takıldi.
Bu yıl mezun oldum üniversiteden bir arkadaşım var 4 yıl birlikteydik çok iyi anlaşırız.
Okul bitince ablasinin dugunu olacaktı. Çok sık değil ama arayıp konuştuk. Arayınca hiç sorun yoktu gayet neşeli, güle güle konuştuk. Ablası evleneceği için yoğun olduğunu arayamadigi söyledi. Aramadi etmedi diye yanlış bir şey düşünmedim zaten. Arada o da yazıyordu. Sonrasında ablasının düğünü oldu bitti. Yeni ise başlamıştı 3-4 hafta geçmişti sanırım wptan yazdım. Nasılsın diye az bı konuştuk. İş nasil alisabildin mi vs diye sordum. Sonradan fark ettim görmüş cevap yazmamış. Sonra wpta bir grubumuz var 3 kişilik. Diğer kiz onunla ilgili tatlı bı fotoğraf attı ona da cevap yok. Sonra okuldan bı arkadaşımızın annesi vefat etmiş onu knuşuyorduk ona da herhangi bir şey demedi. Bu şeyler olurken herhangi bir sorun var gibi gelmedi. Yani durup niye cevap vermiyor diye düşünmedim. Sonra dün mesaj attım musait olunca söyler misin konuşalım diye (hal hatır sormak için yine) öğle arasında aradı. Hatta başta dedim bi öğle aran var istersen sonra konuşalım diye. Sonra sanırım yanında birileri vardı rahat konuşamadıgı belliydi. Akşam arayacağım seni dedi vedalaşıp, kapattık. Akşam aramadı.
Abartıyor muyum bilmiyorum ama garip geldi bu şekilde davranması. Çok sık arayıp rahatsız etmedim. Aramalarım arasında en az 3-4 hafta vardır. Düne kadar konuşurken gayet neşeli konuşuyorduk. Bir şeyden mi rahatsız oldu bilmiyorum. Başka bir sorun mu oldu kendiyle ilgili bilmiyorum.
Sorum şu kibar bir dille sorsam sizce çok mu üstüne düşmüş olurum?
Az önce kibarca yazdım. Benimle ilgisi bile olmayabilir ya da yazılanlar gibi çok yoğun ve yorgundur ya da başka bir şey vardır. Ama birden bu şekilde olmasına üzüldüm. Umarım kırılacagim bir şey yazmaz :))))))Açıkça sor derdin ne diye ben bu tepkiyi verdim alındı sandım ama dün görüştüğümde o benimle konuştu bir sorun yok gibiydi sormakta birşey yok yani.
Kırılgan biriyseniz sormayın o zaman moraliniz bozulmasın o size ulaşsın konuşsun ç.Az önce kibarca yazdım. Benimle ilgisi bile olmayabilir ya da yazılanlar gibi çok yoğun ve yorgundur ya da başka bir şey vardır. Ama birden bu şekilde olmasına üzüldüm. Umarım kırılacagim bir şey yazmaz :))))))
Kırılgan biriyseniz sormayın o zaman moraliniz bozulmasın o size ulaşsın konuşsun ç.
Yani bende çok kırılgan insanlarla anlaşamam olabilir hayırlısı olsun.Sordumay tamamen benim kirilganligim ve anlayissizligim olmuş
Yani bende çok kırılgan insanlarla anlaşamam olabilir hayırlısı olsun.
Eee sonuç?Yok valla çok kırılgan değilim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?