- 29 Ocak 2021
- 1.498
- 4.237
Demek ki aklı başında insanlar, benzer düşünüyor. Bazıları kıza, işte kendini kapatma vs. Diyor. Bu kızın nihayetinde çevresi belli, yani kendi düzeyinde insanlar. İş yerinde meslektaşları var, katıldığı etkinlik guruplarında insanlar nezih tipler, aktif bir kız. Hayır yani boynuna pankart mı assın? Bunun neresi kapatmak? Demek ki denk gelmiyor, denk gelse elbet bir şeyler olur. Ve eminim sizinde böyledir.dün ekşide bununla ilgili bi başlık gördüm
aşktan umudu kesip yeni insanlarla tanışmaya üşenmek diye
birisi eleştirmiş milleti. kendinizi kapadığınız sürece hayatı kaçırıyorsunuz yalnız kalıyorsunuz diye
ve insanların geneli ilişkilerin yüzeyselliğinden ve insanların sahteliğinden, çok gelip geçici dürtülerle hareket ettiğinden yakınmış
bu devrin ilişkileri gerçekten çok saçma sapan
lafa gelince herkes büyük büyük atıyor ama sahici bişey yaşamaya gelince puff, kimse ortada yok
ben de 2 senedir yalnızım, toksikti en son ilişkim. beni çok yordu
gerçekten artık biriyle tanışacağım zaman bazı şeyler aklıma yatmadığında bi kahve içmelik zaman bile ayırasım gelmiyor
eskisi gibi akışına bırakayım karşımdakini tanıyayım olayı yok mesela bende de kalmadı
aslında bu mükemmeli aramak değil belki de gerçekten yaşamaya değecek birini aramak olabilir
herkes mükemmeli arıyoruz sanıyor ama değil aslında
kötü, saçma sapan ilişkilerin içinde olup sinir hastası olmaktansa bi tık uzak duruyorsun
biriyle olmamak hayatı kaçırmak da değil. ben en sonuncu ilişkimi bu yüzden bitirdim
hayatımda olması bana sıkıntı stres problem yaratıyordu. hayatımdan çıktığından beri kafam daha rahat
ben hep şuna inanırım olacak olan olur. kaç yaşında geleceğini bilemeyiz
o yüzden sevgilisiz de olsak hayatı yaşamaktan çekinmemek lazım
sırf birisi olsun diye hayatına birilerini alan insanlar mutsuz oluyor benim çevremde
Zannediyorlar ki dünya ile bağı tamamen kestiniz, siz toksik insanlarla bağı kestiniz ve bu kendinize yaptığınız en doğru, en büyük jestiniz. Kendinize saygınız var ki insan seçiyorsunuz, bir kahve içmeyecek kadar zamanınız kıymetli ve siz ve sizin gibileri takdir ediyorum. Tek başına, "Ben" olmayı başarmışsınız.
Kararmış kalpler, aslında "Siz" olamadıkları için, çamur düşüncelerini, dedikodu, yerme şeklinde sıçratmaya çalışıyor. Hayatlarına baksan, daha kendi başına bir birey olamamış, erkeğin kanatları veya pençesi altında, söz hakkı yok, sesi duyulmayan, değer verilmeyen, evliliği karın doyur, çocuk yap, seks yap sanan ufak zihniyetler.
Böyle bir kalabalıktansa, yalnız olmak daha asil bir duruştur.