- 6 Ocak 2023
- 3.698
- 8.376
- 40
Tamam dir kusura bakmayin ben ilk defa böyle katiliyorumEvett Linoşummm katılıyorum. Şöyle ki dünde toplanan bir Ya şafide böyle karışıklık oldu. Eğer bu şekilde bildirim yaparsan bizler hesaplama yaparken yanlış hesaplayabiliyoruz.
Örneğin 1.000 aldım. Kalan 2.000 bu şekilde bildirim yaparsan daha iyi olacaktır.Bizleri yanlış anlama olur muzeyno genc
Bizlere destek veriyorsun teşekkür ederiz
Olsun çiçeğim.Artık yavaştan sistemi öğreniyorsun.Hoşgeldin aramıza.Tamam dir kusura bakmayin ben ilk defa böyle katiliyorum
Teşekkür ederim hoşbuldukOlsun çiçeğim.Artık yavaştan sistemi öğreniyorsun.Hoşgeldin aramıza.
Teşekkür ederim hoşbuldukOlsun çiçeğim.Artık yavaştan sistemi öğreniyorsun.Hoşgeldin aramıza.
Bi yalnıslık oldu galibaAnnesi benim memnune babası avni bebeğin ismi Alp kaan
Galibaa bende yazicaktim nasil yani diye akşam başka bebege bagış yaptim bugunde böyle isim görünce şaşirdim zikirime az kaldi bitince yazicaktim bebegin ismi annesi babasinin ismi nedir diye :)Bi yalnıslık oldu galiba
Serkan özgür bebeğe topladık benim bebeğimeGalibaa bende yazicaktim nasil yani diye akşam başka bebege bagış yaptim bugunde böyle isim görünce şaşirdim zikirime az kaldi bitince yazicaktim bebegin ismi annesi babasinin ismi nedir diye :)
Kimin bebegine cekiyoruz ben senin bebegine cekiyorum diye biliyorum aksam senin bebegine bagış yaptim bugun ki bebegimizin adi nedirBurda benim bebeğim için toplanmıstı ya sâfi oda bitti biride bebeğinin adını felan yazmış ya bizde bir yalnısĺik var yada onlarda ama olsun her kimse rabbim sizinde bebeğinize sifa versin kardesim
Serkan özgür bebege topladık bende bilmiyorum birileri karıstırdı galib aKimin bebegine cekiyoruz ben senin bebegine cekiyorum diye biliyorum aksam senin bebegine bagış yaptim bugun ki bebegimizin adi nedir
Ben bugun aldigim ya şafiye 1000 bini bitirmedim 1000 bin kaldi oda biter simdiKimin bebegine cekiyoruz ben senin bebegine cekiyorum diye biliyorum aksam senin bebegine bagış yaptim bugun ki bebegimizin adi nedir
Tamam canim bende serkan özgür bebege bagış yapiyorum eger o bayaninda bebegi rahatsizsa onada cekeriz yeterki bebişlerimiz iyi olsunSerkan özgür bebege topladık bende bilmiyorum birileri karıstırdı galib a
Demekki ihtiyacı var kardesim onada dua edelim bilmoyorum bende yeni gördümTamam canim bende serkan özgür bebege bagış yapiyorum eger o bayaninda bebegi rahatsizsa onada cekeriz yeterki bebişlerimiz iyi olsun
Bende gündüz gördüm birsey yazmadim zikirimin bitmesini bekledim dedim yanliş yazilmişsa elbet yorum yapan olur diye bekledimDemekki ihtiyacı var kardesim onada dua edelim bilmoyorum bende yeni gördüm
Eger o bayaninda ihtiyaci varsa yazsin bizlere onada dua edelimDemekki ihtiyacı var kardesim onada dua edelim bilmoyorum bende yeni gördüm
Kimin bebegine cekiyoruz ben senin bebegine cekiyorum diye biliyorum aksam senin bebegine bagış yaptim bugun ki bebegimizin adi nedir
O yazan arkadaş içinde diğer sayfa da okunuyor,başlık aynı,karıştırmışBende gündüz gördüm birsey yazmadim zikirimin bitmesini bekledim dedim yanliş yazilmişsa elbet yorum yapan olur diye bekledim
OlabilirO yazan arkadaş içinde diğer sayfa da okunuyor,başlık aynı,karıştırmış