Arkadaşımız için dua istiyoruz

Kusura bakmayın ben de geç gördüm.
Allah bebeğe de, annesine de sağlık versin InşaAllah. Bugün geçti ama ben yarın yine de onların niyetine okurum.

Allah yardımcıları olsun acil şifalar versin.
Rabbim onu bebeğinin başından eksik etmesin bebeginide ona bağışlasın inşallah Ya Rabbim sen şifa ver
Allahım yar ve yardımcıları olsun.
Sağsalim evlerine gelir mutlu huzurlu ömürleri olur inşallah
Kusura bakmayın ben de geç gördüm.
Allah bebeğe de, annesine de sağlık versin InşaAllah. Bugün geçti ama ben yarın yine de onların niyetine okurum.
Ben de yeni gördüm
Rabbim yardımcıları olsun inşaallah.
Çok sevindim.Çabucak toparlanırlar insallah. Allah ikisinede saglik sıhhat versin
Ben duaların hepsini okudum, anne de Bebek de sağlıklarına kavuşurlar inşallah..
Hepinizden Allah razı olsun..

İyi haberlerle gelirsiniz her zaman insallah @pinkstrap rabbim en kısa zamanda bebeğin en kısa zamanda iyileşir kucağına alır koklarsin..Rabbim korusun sizi

Allah cabucak saglikla bebeginiz kucaginda eve gitmeyi nasip etsin size. Dualarim sizinle. Allah bagislasin. Bir omur huzurla mutlulukla yasasin. Sansi bol olsun, bahti acik olsun.

Allah analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu Bi yuvada büyütsün inşallah tabii ki dualarımız pikstrapla olacak Allah yardımcısı olsun inşallah sağlıklı şekilde hastaneden çıkıp evlerine dönerler

Bebiş gelmiş sağlıkla, hamdolsun
Tebrik ederim pink ..

Geçmiş olsun , rabbım anasına , babası milletine hayırlı insan , rabbına kul eylesin ...amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…