Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh çok.sukur canım rabbim hemencecik toparlasın ikisini de inşallah..Arkadaşlar doğum gerçekleşmiş çok şükür anne de bebeğimiz de iyi durumdaymış.Bebeği küvöze alacaklar..Dualarınızı eksik etmeyin rabbim ikisini de korusun.Hepinizden Allah razı olsun..
Allah razı olsun canım.Şu an duadan başka birşey yapamıyoruz.Nevreste ne yapmam gerekiyorsa yapmaya hazırım birazdan dua okurum bebeğimiz ve pinkiimiz için allahım ikisini de korusun
Amin inşaallah canımOh çok.sukur canım rabbim hemencecik toparlasın ikisini de inşallah..
Aileme de söyledim herkes onun için dua edecek..en kısa zamanda bebeğiyle toparlanır insallah @pinkstrapimAllah razı olsun canım.Şu an duadan başka birşey yapamıyoruz.
İnşaallah HabibtemAileme de söyledim herkes onun için dua edecek..en kısa zamanda bebeğiyle toparlanır insallah @pinkstrapim
Amin inşaallah.Allah razı olsun.Okudum. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladını inşallah.
Allah razı olsun.Okudum, geçmiş olsun.İyi olmasına sevindim.
Allah razı olsun canım.Nevreste @Portakal Sulu Ordek arkadaşımız ve bebeği için 1000 Ya Şafi, 41'er tane La havle ve Ayetel kürsi, ayrıca 1 er tane Felak Nas ve duayı okudum. Rabbim kabul etsin. Annesini kuzusuna, kuzusunu da anne babasına sağlıcakla kavuştursun inşallah. Ya Şafi ismi hürmetine şifalar versin Rabbim ♡♡♡
Allahım ailesine bağışlasın bende okudum kardeşlerime de okuttum
Allah razı olsun.Geç kaldım bakmak için. Sevindim ama durumlarının iyi olduğuna. Rabbim sağlıkla kucağına alıp minik ellerini opebilmeyi de nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun canım..Benimde duamdaydi. Çok şükür.
Sağlıkla kavussunlar inşallah.
Amin inşaallah..Rabbim onu bebeğine bebeğinide ona bağişlasın inşallah.