- 11 Şubat 2023
- 9.294
- 19.571
En fazla çocuklar olmadan başbaşa kahve içersiniz ,çocukları eslerinize bırakırsınız ya da parkta bahçede bulusursunuz ikisinin de ilgisinin farklı olduğu alan birbirlerine aaldirmazlar,yan yana salincak- kaydıraktan sırayla kaymak - tahteravalli de karşılıklı inip kalkmak... Minumum temas.Kesinlikle bencede çocukların iniş çıkışları olacak.Farklı olaylara farklı tepkiler verecek her birey gibi.Ki benim düşüncem bu süreç zor dahada zorlaştırmanın manası yok diyorum yok anlamıyor
Herşeyde haklısınız ama kücüücük çocuğu yaramaz diye etiketlemeniz hoşuma gitmedi. 2.5 yaş zaten asi bir yaş genel olarak benim kızım hep sakindi mesela suan 6 yaşında hala öyle ama cok hReketlı hem de çokk. Çocuk ayrıca yaramaz da olabilir adı ustunde ve hareketllkle yaramazlk cok farklı. Sizin konumuzda ıse ıletişimi tamamen kesin olsun bitsin. Karsı tarafta eziklik psikolojisi varYani vala içine bişey kaçtı anne olunca hiç öyle değildi.Parktayız mesela etraftakı cocukları inceleyip annesi o çocuğa öyle davranıyor ondan ağlıyor falan yorumlar yapıyor hep.Yani bize ne neden ağlıyorsa ağlıyor çocuk bu.insan neden sürekli çocuğunu övme isteği duyarki?Çok yaramaz çocuğu üstünü kapatmaya da çalışıyor olabilir tabi.Ona göre ilgilenen annenin çocuğu hareketli olur böyle bir tezide var
Yanı bencede kesinlikle.Ama arkadas yıne durmuo hadi sarıl falan cocuklara baskıEn fazla çocuklar olmadan başbaşa kahve içersiniz ,çocukları eslerinize bırakırsınız ya da parkta bahçede bulusursunuz ikisinin de ilgisinin farklı olduğu alan birbirlerine aaldirmazlar,yan yana salincak- kaydıraktan sırayla kaymak - tahteravalli de karşılıklı inip kalkmak... Minumum temas.
Haklısınız ifade biraz yanlış çok hırçın zarar veren bir çocuk.itekleme tırmalama falan.teşekürler yorumunuz için deHerşeyde haklısınız ama kücüücük çocuğu yaramaz diye etiketlemeniz hoşuma gitmedi. 2.5 yaş zaten asi bir yaş genel olarak benim kızım hep sakindi mesela suan 6 yaşında hala öyle cok hReketlı hem de çokk. Çocuk ayrıca yaramaz da olabilir adı ustunde ve hareketllkle yaramazlk cok farklı. Sizin konumuzda ıse ıletişimi tamamen kesin olsun bitsin. Karsı tarafta eziklik psikolojisi var
Yani ben kıyamıyorum ki arkadasnz haklı 2yasından sonra en sakin cocuk bile delriyor. Krizi aşma yontemlerını dogru uygulamak istirarlılık en onemlısı. 2.5 yaşa gelince anlarsınız. Büyümenin verdıgı yeni kalıba uymaya calısıyyorlar binevi büyüme atagı. Şiddete eğilimi olan bir cocuk olmadı asla kzım hatta onu biri itse kendini korur ama asla aynısını yapmaz. Bu hareketlerde sızde arkadasınıza karşı dogru egıtımı vermesi gerektiğini anlatın. Yada görüşmeye devam edeceksiniz de aynısını siz ona yapın. Ne yaptıgnı belki anlarHaklısınız ifade biraz yanlış çok hırçın zarar veren bir çocuk.itekleme tırmalama falan.teşekürler yorumunuz için de
Sizin gözetiminizde sarilsinlar ya da ikisinin de aklının ermesini bekleyin ne diyeyim.Yanı bencede kesinlikle.Ama arkadas yıne durmuo hadi sarıl falan cocuklara baskıvala ilginç tamam bende isterim güzel anlaşsınlar sorun olmasın ama oluyor.
En fazla çocuklar olmadan başbaşa kahve içersiniz ,çocukları eslerinize bırakırsınız ya da parkta bahçede bulusursunuz ikisinin de ilgisinin farklı olduğu alan birbirlerine aaldirmazlar,yan
Haklısınız bende sürekli aynı şeyi anlatırım mecbur karsılasırsak.Sende bence böyle böyle mi yapsan?demekki yetmıyor ilerde napcaksın falan diye hiç öyle biri olmadım vala ama olmak gerekiyorYani ben kıyamıyorum ki arkadasnz haklı 2yasından sonra en sakin cocuk bile delriyor. Krizi aşma yontemlerını dogru uygulamak istirarlılık en onemlısı. 2.5 yaşa gelince anlarsınız. Büyümenin verdıgı yeni kalıba uymaya calısıyyorlar binevi büyüme atagı. Şiddete eğilimi olan bir cocuk olmadı asla kzım hatta onu biri itse kendini korur ama asla aynısını yapmaz. Bu hareketlerde sızde arkadasınıza karşı dogru egıtımı vermesi gerektiğini anlatın. Yada görüşmeye devam edeceksiniz de aynısını siz ona yapın. Ne yaptıgnı belki anlar
He tamam sen çok güzel annesin en iyi anne sensin çocuğun da Einstein. 2.5. Yaşında çocuğunun hırçınlığıni arastirsin o muhakkak yanlış yaptığı yada yapamadigi birşeyler olduğu için başkalarını eleştirip kendini yetersizlik duygusundan mükemmel anne gibi yansıtiyor.enerjini emcuklemesine izin verme.hele hele Çocuğun huzursuz oluyorsa görüşme kuzum
Haklısınız cidden.bencede başka açıklaması yok bu kadar mükemmeliyetçiliğin ve herkese yorum yapmanınHe tamam sen çok güzel annesin en iyi anne sensin çocuğun da Einstein. 2.5. Yaşında çocuğunun hırçınlığıni arastirsin o muhakkak yanlış yaptığı yada yapamadigi birşeyler olduğu için başkalarını eleştirip kendini yetersizlik duygusundan mükemmel anne gibi yansıtiyor.enerjini emcuklemesine izin verme.hele hele Çocuğun huzursuz oluyorsa görüşme kuzum