• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşımın saçını boyadım. Bakar mısınız? (Resimli)

hilalce

No MaN no cRy...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
337
0
116
Kocaeli
kızlar arkadaşımın saçımı altın karamele boyadım sizce nasıl olmuşkaydirigubbakcemile4

jgfgkhdfgjdfkh.jpg
[/URL] [/IMG]

keşke yüzünü kapamasaydın kaşına gözüne uymuşmu daha net görürdük

ama renk güzel

ne renge boyadın canım hangi marka, arkadşaım da böyle yapmak istedi de olmadı, kahverengi olmuş onunki..

iyice baktım renge turunculuk yok ama sogan kabugu gibide degil cok tatlı bir renk olmuş adını koyamadıgım bir güzellik var renkte CADIARZU arkadasınızın boyamadan önceki saç rengini ögrenebilirmiyim acaba

iyice baktım renge turunculuk yok ama sogan kabugu gibide degil cok tatlı bir renk olmuş adını koyamadıgım bir güzellik var renkte CADIARZU arkadasınızın boyamadan önceki saç rengini ögrenebilirmiyim acaba
canım arkadaşımın kendi saçının üzerine yaptık kendi saçı açık kestane gibi bir renkti bende çok beğendim bu rengi gerçekten özellikleışıkta daha bi hoş duruyo bende boyayabilirim kendi saçımı bu renge vallahihoyyyt

arkadasının rengi açık kestane olduğu için güzel tutmuş
siyahtan buna geçmek zor olur bence
CADIARZU

aynen arkadaşa katılıyorum önce siyahı açmak gerek mesela çok açık kumrala yboyayıp sonra bu renge geçebilirsin gibieliyor banaCADIARZU

Back