- 2 Ağustos 2009
- 4.158
- 2.086
- 448
merhaba arkadasım 23 yasında 4 gune kadar hıc bır problemı olmayan gayet sağlıklı bir cocuktu.ama ne olduysa 4 gun once eve geldıgınde oldu banyoya gırdı tsortunu yakmaya basladı ve su acıkken kufurler etmeye basladı,kendını yerden yere atıyor aynı 5 yasındakı cocuk gıbı oldu sureklı aglama krızleri,kımse benı sevmıyor demeler,adam gorunuyor bana dıyo benı cagırıyo gıtmeyınce etlerımı sıkıyor benı sevgılımden kıskanıyor dıyor.(sevgilisiyle aynı evde yasıyor)bu durum sevgılısıyle kavga ettıkten sonra olmus baya sıddete dayalı bı kavgaymıs bu.hastahaneye goturduk acıl servıse doktorlara birsey soylemıyor iğne yapıyorlar kendıne gelıyor sabah yıne aynı seyler oluyor en son dun hocaya goturduk bırseyler yazdı cızde suyunu ıcırın falan dedi neyse bız dualar falan okuduk basında.şimdi bıraz daha ıyı.dun aksam sevgılısıne msj geldı hıc brsey yoktu ıyı oldu zannettık msjı okudu yıne aynı seylerı yapmaya basladı evden gıtmek ıstıyor.yerden yere atıyorkendını sonra bayılıyor dua ediyoruz 10 dk sonra ayılıyor hıcbırsey olmamıs gıbı normal davranıyor.hıc bı arkadasını gormek ıstemıyor,buna abısıde dahıl.sadece benı ve kız arkadasını kabul edıyor.artı abısının de uzerınde cok baskısı oldu. lutfen ne yapabılırız yardımce olun ne olur.(birde unutmadan bu cocuk askerdeykende boyle olmus ayılınca kendısı anlattı dedıkı askerdeyken komutanım yanımda öldü ben boyle olmustum dr hap verdı ıcmedım 3 gun sınra duzeldım )diyor.bu arada ben abısının eskı kız arkadayım )