Isim konusu benimde kafami karistirdi acikcasi.. diyelimki isminiz ayse, esi ablasina benim aklimda ayse var diyor (baska bir ayse ama) arkadasiniz size görümcem esimin aklinda ayse diye biri varmis diyemi anlatti? Yoksa esimin aklinda sen varmissin diyemi? Cünkü arkadasinizin kardesi ablasini arayipta sen arkadasin ayse icin esimin aklinda demissin derse, oda haliyle yoo ben öyle demedim, aklinda ayse diye biri var dedim derse yine ayri birsey..ama yok sen varmissin aklinda dediyse kendi ailesine yanSitmak istemedigi icin kardesine yalan söylemis olabilir..
Eger esi gercekten sizi kastederek söylemisse asil arkadasinizin sizinle konusmamasi gerekirdi veya madem her konuyu dertlesiyor sizle bunuda konusup sorabilirdi neden seni söyledi bi alakaniz yokki falan diye..benim esim sahsen Allah korusun benim evli arkadaslarimdan birine ilgi duyacak, ben utanirim arkadasimin yüzüne bakamam, sonucta esime güvenip onlarla tanistiriorum..cok karisik durumlar gercekten. Arkadasinizin derdini kendinizi dert etmeyin bence sizin yuvanizda huzursuzluk cikmasin. Yada arkadasinizla bir sekilde konustunuzmu esin benim adimi söylemis sen bundan rahatsiz olmadinmi ne düsünüyosun diye?