Arkadasimin kiz cocuklara olan tepskisi

hastalıklı insan Allah şifa versin... Umarım baba bu şekilde değildir

Bu ayrımcılık falan değil, bu düpedüz takıntı, hastalık.
Bence eşi dahil herkese bir şekilde anlatın bu yaşadıklarınızı. Allah korusun bebeğe zarar verebilir.

Arkadaşının ya birkaç tahtası eksik ya da geçmişinde yaşadığı bir sıkıntı var. Çocukluğuna inilmeli.

Bana kız çocuklarından nefret ediyormuş gibi gelmedi sanki daha derinde birşeyler var. Çocukluğunda veya genç kızlığında istismar edilmiş ya da cinsiyeti yüzünden ailesi, çevresi tarafından aşağılanmış olabilir mi?

Doğmamış bebeğe üzüldüm resmen bu kadın tedavi olmazsa o bebecik çok çeker, nasıl bir hayatı olur hayal bile edemedim.

Neden eşi yanında hiç kontrole gitmiyor?Bu bile kadın için rahatsız edici bir durum. Aile yapısını,eşinin aile yapısını biliyorsundur ....cinsiyetçi ,erkek çocuğuna kıymet veren bir yapıdalar mi?
Biz yurtdisinda yasiyoruz kendisinin yabanci dili yok esininde oyle ben tercumanlik yapiyorum arkadasima.esi icin fark etmiyor kiz erkek olmasi ama arkadasim cok takiyor

Amcam da 2 erkekten sonra kız cocugundan evlatmi olur ben sizi bile gozumden kiskaniyorum kızla hiç ugrasamam sevmem allah bana vermesin derdi şimdi bir kızı var dünya bir yana kızı bir yana basının tacii yaptı umarım oda öyle olur

Sipariş mi vermiş tövbe tövbe
Acaba önceden bir şey mi yaşadı ki ondan böyle yapıyor

Arkadaşın çocukluğun da tacize fln magruz kaldı heralde. Üzüldüm onun adına. Inşallah bu güdümünü bebek doğunca da devam ettirmez aksi halde o bebeğinde hayatini zindana çevirir buyudukce.

Tövbe tövbe
Ne biçim bir insan öyle.. psikolojik sorunları var belli ki. Doğurupta zarar vermesin yavrucaga izliyoruz haberlerde öz anne neler yapıyor cocuga

Böyle insanlar var malesef etrafımızda.. Okuyunca aklıma birebir yaşadığım bi olay geldi anlatmak istedim. Benim bir tanıdığımda aksine erkek çocuk düşmanıydı gördüğü tüm erkek çocuklarını kınardı benim olsa bakmamlar nefret ediyorumlar vs. Hamile kaldı ve erkek çocuğu olacağını öğrendi dünyası yıkıldı resmen söylediklerini bi duysanız çocuk doğdu tabi o görüntü hiç gözümün önünden gitmez bebeği emdirmesi için hemşireler getiriyolar nasıl feryat figan ediyo bi tanede kızı var ben onu istiyorum alın bunu koynumdan Neyse ki son gördüğümde yavrucak iyiydi zamanla benimsedi sanırım

Bence bir doktora goturun normal degil bence ..

Freud' u sevmem ama bu tipler onu haklı çıkarıyor. Geleceğin pipi sevdalısı manyağı

aaaaaaaaaa kadın deli galiba

Yazık.

Kendi geçmişinde kötü şeyler yaşamış demek ki.

Doğurmadan önce tıbbi yardım alsa iyi olur bence.

eşini tanıyorsanız iletin doktora götürdün

kadın sağlıklı düşünemiyor

ya geçmişten yaralı ya empatik bir şekilde yaralı

ama bebeğinin geleceği de kendi bakışı da çok tehlikede

Kadının eşi kadının annesi vs uyarılmalı. Bu yüzden sizinle görüşmeyi tamamen kesse dahi uyarılmalılar.
O çocuk doğduğunda o kadının elinde kalırsa suistimale uğrar. Acil destek alması gerek. Gidip birilerinin çocuğunu kaçırabilir, çocuk düşsün diye bir şeyler yapabilir. Sağlıklı bir kafa değil.

o arkadaşın başına gelecekte gelecek var. valla Allahın sopasından korksun boyundan büyük laflar etmesin. arkadaşına değil ama kızına üzülüyorum. kız çocuğu her derdini anneye anlatır en yakını annedir. o çocuk bu yoklukla büyücek. ne diyim allah akıl fikir versin. bence psikoloğa falan götürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…