Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen büyük bi travma sonucu bence bu tepki, normal biri böyle tepki vermez altında yatan bir şeyler var...bu kadının geçmişi ile ilgili bir problemi var nokta
yani kızamadım bile
Ay okudukça içime bişey oturdu yahu bu nasıl bi kafadır bence normal değil arkadaşınız ama en çok Allah bana kız nasip etmesin lafı üzdü beni çok büyük konuşmuş inşallah sonu kötü olmazBenim 1 kizim 1 oglum var arkadasiminda 1 oglu var ve 20 haftalik hamile.arkadasim 2.ciye hamile kalmadan once konu hep cocuktan acildiginda kesinlikle kiz cocugum olmasin derdi bende neden hep oyle soyledigini sorardim kendiside kiz cocuklarin tecavuze tacize maruz kaldiklarini soyledi bende artik is kiz erkege bakmiyor erkek cocugunada ayni seyler yapiyorlar goruyoruz tvlerde dedim neyse hamile oldugunu ogrendigimizde benim kesin oglum olacak dedi hissediyorum dedi bende insallah gonlunden gecen olur dedim sonra 16 haftalik ultrasona beraber gittik ve orda doktor kiz dedi okadar uzulduki anlatamam dokturu dinlemiyordu bile doktordan cikinca hayir bu kiz degil erkek dedi ben cok sasirdim ama doktor bakti dedim kiz dedi ya dedim hayir dedi ben erkek hissediyorum dedi neyse birsey demedim eve geldigimizde kizima teyzeninde kizi olacakmis dedim kizim sevinerek akadasima kostu kendisi mutfaktaydi senindemi kizin olacak dedii o an verdigi tepki beni sok etti kizima dondu ne kizi dedi kiz falan degil dedi Allah bana kiz nasip etmesin dedi isteyene kiz versin dedi kizim oylece baka kaldi artik dayanamayip cok buyuk konusuyorsun dedim neolmus kizsa dedim moralim bozulmustu .
kizima karsi hep soguktur cok farkli baktigini goruyorum ama oglumu sever kucaklar oper ama kizima hep mesafelelidir neyse 20 haftalik ultrasona yine beraber gittik ama ben kizima oyle konustuktan sonra kendi kendime insallah kizin olur dedim oyle davranmasi artik beni sinir etmisti ve doktor yine kiz dedi yine morali cok bozuldu doktordan cikinca nasil olur dedi benim nasil kizim olur dedi ben erkek hissetmistim hep dedi sonra basladi yine sacmalamaya kizimin saclarini hic uzatmicam dedi hep erkek gibi kisa kestirecem dedi sacmaladida sacmaladi ve son soyledigi soz son damla oldu acaba dedi erkek cocuga hamile olan yokmu degistirsek bebekleri dedi bende dayanamadim arrik heeseyi saydim sen Allahtan nasil isteyecegini bile bilmedin dedim hayirlisi neolursa olsun demedin dedim hep buyuk konustugunu soyledim topladim cocuklarimi eve geldim gorusmuyoruz suan gercekten yazik bebege cok uzgunum hala boyle ayrimci insanlarin olmasina
Cok doğru dunya her canli icin tehlikeli ..Bir kızım var bitane daha kızımız olsun istiyoruz eşimle.dünya sadece kız çocukları için değil , erkek ,yaşlı ,engelli ,hayvan....her türlü canlı için çok tehlikeli...
Bence arkadaşınız geçmişinde çok ciddi problemler yaşadı bu saplantılı hali o yüzden (kızı olunca oğlundan gram farklı hissetmeyeceğine eminim )
Hem oğlu hem kızı olanlar lütfen söyleyin!!!
İkisini birbirinden ayırabiliyormusunuz?
Hangisinin sevgisi daha fazla?
Profilde var ya bi tanesiCok doğru dunya her canli icin tehlikeli ..
Insallah nasip olur 2. Kiz çocuğu size
Benim 2 kızım olsa var ya herhalde kafayi yerim sevinçten:)
O erkek.... ama sünnetli erkekProfilde var ya bi tanesi![]()
Yerim onlariO erkek.... ama sünnetli erkekve cok yıkıcı... ama köpegim kız
![]()
Ah aaaah hic gözüktüğü gibi değiller. Huylarını görsen..Yerim onlari![]()
son soyledigi soz son damla oldu acaba dedi erkek cocuga hamile olan yokmu degistirsek bebekleri dedi