Arkadasimin kiz cocuklara olan tepskisi

Kusmesın irtibatı kesmeyin gerekirse uzman dan destek almasını saglayın, eşi ile konussanız..

Ay okudukça içime bişey oturdu yahu bu nasıl bi kafadır bence normal değil arkadaşınız ama en çok Allah bana kız nasip etmesin lafı üzdü beni çok büyük konuşmuş inşallah sonu kötü olmaz

Cok doğru dunya her canli icin tehlikeli ..
Insallah nasip olur 2. Kiz çocuğu size
Benim 2 kızım olsa var ya herhalde kafayi yerim sevinçten:)

Arkadaşınız çok korkunç bir insan
Sanki kendisi de kız değil. Saka mi bu ya yok saçını kescem yok bilmemne ay nefretlik bir insanmış ben olsam selam bile vermem
Muhtemelen siz de oyle yapacaksiniz artık.
Boyle insanlar var var.
Benim yine bir tanıdık.. bende tanıdık bitmez :)
Daha gencecik görsen adam sanarsin
2 oglu var. Diyormus ki ay insallah 2. Cocugumda erkek olur kiz cocuklarini hic sevmiyorum iyyy falan.
Annesi de "neden öyle diyorsun ya senin de kızın olsa"
Hayir ben istemiyorum vs nitekim 2.de erkek oldu

Yalniz bu kadinin sorunları var eşiyle.. soyle soyleyim daha dogrusu esinin ailesi ile
Ve kendi babasiyla asla samimi degil. Kızkardeşi de samimi degil. Onlarda adet öyleymiş bu nasil bir adetse babalarıyla ayni odada bile oturmazlar cok fazla herseylerinde anne var anne önayak her ise
Kendi oyle görmüş babadan baba kiza karşı soguk yani..
Artik o psikolojiden mi bilmem erkek cocuk istiyordu .

Kendisi tecavüze falan uğramış olmasın. Bu kadar nefret hiç normal değil , bi de arkadaşınızı psikolojik destek almasını sağlayın o çocuğun hayatu kayacak gibi mümkünse o çocuğu bırakmayın ona eşiyle konuşun gerekirse. Şu an o çocuğun acı dolu geleceği gözümde canlandı çok korkutucu

Bence de yaşadığı kötü bir olay var ve kızının da yaşamasından korkuyor benim ananemde 13 yaşında evlendirilmiş çok sıkıntılar çekmiş zengin bir ailesi olmasına rağmen küçücük yaşta evlatlık verir gibi gelin etmişler o yüzden kız deyince ağlayacak gibi oluyor kadın kim bilir neler çekecek falan diyor

Bence kesinlikle gecmisinde cinsel istismara ugramis. Birde son zamanlarda tr de cok kotu olaylar oldu kiz cocuklarina cinsel istismarla alakali.. bunlarin etkisinde de kalmis olabilir. Saglikli bir psikoloji icinde degil ama bebegini nasil sevecek bu dusuncelerle doluyken? Psikolojik destek almasi sart bu insanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…