Erkekler yapınca tatlı oluyor da yakın kız arkadaş yapınca hakkaten ufaktan sinir geliyor açıkçasıBir daha o arkadaşına özenme sen de.
Benim coookk yakın,çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var, sadece içimden geldiği için arasıra ona hediye alırım çünkü bence mükemmel birisi. Bir gün doğumgünü haftamda buluştuk,çay içtik. Sonra gel sirkeciye gidelim dedi, marmaraya bindik, çıkışta ara sokaklardan yürüttü bir kirtasiyeye girdi. Orada her şeyin fiyatına baka baka, bir seyleri karşılaştıra karşılaştıra , pastel boya seti ve defter aldı, kasaya geçtik , kredi kartı geçmiyormus. 'evet evet burası aşırılara ait bir yer,haram diye kredi kartı kullanmıyorlar. Ama en ucuzu burasi' diye bana Info verdi. Neyse aldık, çıktık. Elindeki poşeti bana verdi, 'mutlu yillar' dedi
Bana hiç kaba bir davranış gibi gelmedi. 'bari hediye paketi yaptirsaydin' dedim, 'zaten yırtarak açıyorsun,kağıt israf etmeye gerek yok' dedi3 sene olacak artık her bulustugumuzda beraber resimler çiziyoruz,o zaten hobi olarak harika şeyler çizen biri.
Yani sanırım birebir aynı olay benimkiyle. Bana benim hikayem çok samimi ve tatlı geldi. Hiç kendimi degersiz hissetmedim, hatta tam tersi çok mutlu oldum .
Ama siz kendinizi kötü hissetmissiniz. Önemli olan da bu his bence. Olayın kendisinde bir şey yok ama size verdiği his kötü
yeni arkadaşlar bulunMerhaba hanımlar. Geçen cumartesi doğum günümdu. Liseden beri görüştüğüm bir arkadasim var, bir ara aynı iş yerinde çalıştık samimiyetimiz var . Ben ona kıymet deger verdiğimi düşünüyorum. Her özel gününü atlamadan ihtiyacı olan hediyeler yada önemsediği şekilde yapmaya çalışıyorum. Derdi sıkıntısı olduğunda yardım etmeye çalışıyorum elimden geldigince . Benim doğum günüm geldiğinde başka arkadaşlarim durum filan yaptiginda görüp ağız ucuyla kutluyordu. İlla karşılıklımi olacak diye düşündum hep. Ama bakıyorum samimi olmadıklarına yada az samimi olduklarına doğum günü hazırlıkları yaptığına şahit oldum birkac kez. Yine üstünde durmadım. Bu sefer doğum günüm bir hafta geçti kutlamadı. Beraber yürüyüşe çıkmıştık bir marketin önünden geçerken dur dedi içeri girdi, marketin ortasında indirimli ürünler yığılı olurya ordan bir kutu kase aldı parasını ödedi çıktı. Yanıma geldi al arkadasim doğum günün kutlu olsun diye market posetiyle elime sıkıştırdi. Aldığı şeyin maddi değeri önemli değil, bir bardak bile olsa bu şekilde verilirmi bilemedim. Değersiz hissettim kendimi. Onu ordan alsa bile sonradan bir hediye paketi yapabilirdi diye düşünüyorum. Kafama takildi ben bir yerde yanlış mı yapiyorum . Sizin fikriniz nedir benmi abartiyorum acaba?
Cok koklu bir arkadaslik muazzam dusunulmus bir hediye ,ozellikle de market posedi olmasi beni benden hatta hepimizi birden aldi ,iste gercek dost.Merhaba hanımlar. Geçen cumartesi doğum günümdu. Liseden beri görüştüğüm bir arkadasim var, bir ara aynı iş yerinde çalıştık samimiyetimiz var . Ben ona kıymet deger verdiğimi düşünüyorum. Her özel gününü atlamadan ihtiyacı olan hediyeler yada önemsediği şekilde yapmaya çalışıyorum. Derdi sıkıntısı olduğunda yardım etmeye çalışıyorum elimden geldigince . Benim doğum günüm geldiğinde başka arkadaşlarim durum filan yaptiginda görüp ağız ucuyla kutluyordu. İlla karşılıklımi olacak diye düşündum hep. Ama bakıyorum samimi olmadıklarına yada az samimi olduklarına doğum günü hazırlıkları yaptığına şahit oldum birkac kez. Yine üstünde durmadım. Bu sefer doğum günüm bir hafta geçti kutlamadı. Beraber yürüyüşe çıkmıştık bir marketin önünden geçerken dur dedi içeri girdi, marketin ortasında indirimli ürünler yığılı olurya ordan bir kutu kase aldı parasını ödedi çıktı. Yanıma geldi al arkadasim doğum günün kutlu olsun diye market posetiyle elime sıkıştırdi. Aldığı şeyin maddi değeri önemli değil, bir bardak bile olsa bu şekilde verilirmi bilemedim. Değersiz hissettim kendimi. Onu ordan alsa bile sonradan bir hediye paketi yapabilirdi diye düşünüyorum. Kafama takildi ben bir yerde yanlış mı yapiyorum . Sizin fikriniz nedir benmi abartiyorum acaba?
Bence erkek - kız ile ilgili değil mesele. Beklenti ile alakalı. Ben o arkadasima genelde hediye alırım , doğum gününde ya da değil. Hatta memleketinin tatlısını yapmıştım,pandemi zamanı gidemeyince özledigini söyledi diye. Ama yaparken, doğumgünü hediyesi alırken falan hiç 'o bana bir şey yapar mi' diye düşünmedim. Sadece kendi istediğim için aldım. Bana hediye almasa , başka dogumgunlerinden story falan paylassa likelar geçerim, düşünmem yani neden diye. Konu sahibi beklenti içine girmis biraz, çünkü verdigi değeri almak istemiş.Erkekler yapınca tatlı oluyor da yakın kız arkadaş yapınca hakkaten ufaktan sinir geliyor açıkçası
Senin ona verdiğin değeri o sana vermiyor.Merhaba hanımlar. Geçen cumartesi doğum günümdu. Liseden beri görüştüğüm bir arkadasim var, bir ara aynı iş yerinde çalıştık samimiyetimiz var . Ben ona kıymet deger verdiğimi düşünüyorum. Her özel gününü atlamadan ihtiyacı olan hediyeler yada önemsediği şekilde yapmaya çalışıyorum. Derdi sıkıntısı olduğunda yardım etmeye çalışıyorum elimden geldigince . Benim doğum günüm geldiğinde başka arkadaşlarim durum filan yaptiginda görüp ağız ucuyla kutluyordu. İlla karşılıklımi olacak diye düşündum hep. Ama bakıyorum samimi olmadıklarına yada az samimi olduklarına doğum günü hazırlıkları yaptığına şahit oldum birkac kez. Yine üstünde durmadım. Bu sefer doğum günüm bir hafta geçti kutlamadı. Beraber yürüyüşe çıkmıştık bir marketin önünden geçerken dur dedi içeri girdi, marketin ortasında indirimli ürünler yığılı olurya ordan bir kutu kase aldı parasını ödedi çıktı. Yanıma geldi al arkadasim doğum günün kutlu olsun diye market posetiyle elime sıkıştırdi. Aldığı şeyin maddi değeri önemli değil, bir bardak bile olsa bu şekilde verilirmi bilemedim. Değersiz hissettim kendimi. Onu ordan alsa bile sonradan bir hediye paketi yapabilirdi diye düşünüyorum. Kafama takildi ben bir yerde yanlış mı yapiyorum . Sizin fikriniz nedir benmi abartiyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?