Merhaba hanımlar. Geçen cumartesi doğum günümdu. Liseden beri görüştüğüm bir arkadasim var, bir ara aynı iş yerinde çalıştık samimiyetimiz var . Ben ona kıymet deger verdiğimi düşünüyorum. Her özel gününü atlamadan ihtiyacı olan hediyeler yada önemsediği şekilde yapmaya çalışıyorum. Derdi sıkıntısı olduğunda yardım etmeye çalışıyorum elimden geldigince . Benim doğum günüm geldiğinde başka arkadaşlarim durum filan yaptiginda görüp ağız ucuyla kutluyordu. İlla karşılıklımi olacak diye düşündum hep. Ama bakıyorum samimi olmadıklarına yada az samimi olduklarına doğum günü hazırlıkları yaptığına şahit oldum birkac kez. Yine üstünde durmadım. Bu sefer doğum günüm bir hafta geçti kutlamadı. Beraber yürüyüşe çıkmıştık bir marketin önünden geçerken dur dedi içeri girdi, marketin ortasında indirimli ürünler yığılı olurya ordan bir kutu kase aldı parasını ödedi çıktı. Yanıma geldi al arkadasim doğum günün kutlu olsun diye market posetiyle elime sıkıştırdi. Aldığı şeyin maddi değeri önemli değil, bir bardak bile olsa bu şekilde verilirmi bilemedim. Değersiz hissettim kendimi. Onu ordan alsa bile sonradan bir hediye paketi yapabilirdi diye düşünüyorum. Kafama takildi ben bir yerde yanlış mı yapiyorum . Sizin fikriniz nedir benmi abartiyorum acaba?