Bilmiyorum ki ya yani yaşayan insanlar daha rahat anlar. Ben daha geniş bakıyorum olaya. Kız kendine yön vermeliydi.Iyide ayni sey mi?4 ay niye cikti madem kizla..zorla gelmedi ya bulusmaya..umut vermis oldu bence..
arkadaşın o kadar hatalıki. böyle çıkma olurmu. belliymiş. ben adamıda anlamadım. 4 ay neden görüştün. vakitmi geçirdi ne. arkadaşı yoktu galiba garibin yazıkhayır ipek yakıştıramamak değilde hani çocuğun gözü yükseklerde gibiydi...
bu arada simyacı haklısın süreklı küsüp barıştığı bir sevgilisi varmış.
Valla çocuğun gözünün yükseklerde olup olmadığını bilemeyeceğim de arkadaşın hayal dünyasında geziyor bu gerçek.hayır ipek yakıştıramamak değilde hani çocuğun gözü yükseklerde gibiydi...
Ona dönmüştür kesin...iste boyle bir ayrilip bir barisan cift yuzunden bende arada kaynadim zamaninda...ediyle buduyu basbasa birakin..essek kadar insanlar niye ayrilip barışır liseli gibi bilmemhayır ipek yakıştıramamak değilde hani çocuğun gözü yükseklerde gibiydi...
biz demeseydik bunları akıl edemiyor muydu? demeden konuyu kapatamayacağım.kızlar yorumlar için teşekkürler.
alacağı mjı aldı bizimkisi. sadece dile getiremıyordu sanırım. netleşmiştir umarım kafasında.
o 4 ay bende yaşadım onlarla olayları ayrıntılı :)Valla sıktı artık siz arkadaşısınız siz akıl verin yardımcı olun neden burada soruyorsunuz ki anlamadım biz ne yapabiliriz. Yeni üyelik almak da ayrıca zor bir şey değil yani 5 dk lık iş buna mı üşeniyor ben o kişinin kendinden dinleyip cevap vermeyi tercih ederim ayrıca arkadaşlar ne kadar özel şeylerin içinde bunu da anlamıyorum sanki siz yaşamışsınız gibi anlatmışsınız aramıyorsa aramasın arkadaşın da yani peşinden koşacak değil ya arkadaş gibilermiş zaten özel bir şey olmamış aralarında.
Umutlanmistir.zaten yas itibariyle bebek ozlemi cekiyordur. .mantıklı olan baglanma mak ama uxulmesi dogal..Bilmiyorum ki ya yani yaşayan insanlar daha rahat anlar. Ben daha geniş bakıyorum olaya. Kız kendine yön vermeliydi.
Adı koyulmuyorsa adı arkadaştır. Birbirini tanımaya çalışıyordur insanlar. Çok fazla bağlanmaması lazımdı ya da kadın hisseder bence bir erkeğin ona karşı olan hislerini, bakış açısını falan..
Iyide ayni sey mi?4 ay niye cikti madem kizla..zorla gelmedi ya bulusmaya..umut vermis oldu bence..
Kizin ilgisini anladi egosunu tatmin etti adam iste..arkadaşın o kadar hatalıki. böyle çıkma olurmu. belliymiş. ben adamıda anlamadım. 4 ay neden görüştün. vakitmi geçirdi ne. arkadaşı yoktu galiba garibin yazık
Bu da olabilir evet.Ona dönmüştür kesin...iste boyle bir ayrilip bir barisan cift yuzunden bende arada kaynadim zamaninda...ediyle buduyu basbasa birakin..essek kadar insanlar niye ayrilip barışır liseli gibi bilmem
Hee benim ..burdaki butun konulardaki kahraman benim aslinda..
Ya aynisi başıma geldi..eski sevgili deyince bir orda duracaksin..cok toy zamanlarimdi..22 falandim..adam ayrildim coktan bitti o is deyip beni 6 ay uyuttu.megersem bitmemis ...arada konusuyorlarmis.bide onu istemiyorum ariyor birakmiyor pesimi diyordu..Bu da olabilir evet.
Eski sevgili kurbanı olmuş olabilir.
ama bence en net kısmı ilk gün yatağa bile götürme cesareti olan erkek milleti 4 ay boyunca adını koyamıyor mu ilişkinin?
Tatlim takiliyorum ya. Cok savundun kizi ondan. Ama boyle bitecegi belliymis zaten. Adam hic yaklasmamis kiza. 4 ay kisa bir sure degil bence.Hee benim ..burdaki butun konulardaki kahraman benim aslinda..
Bu da olabilir evet.
Eski sevgili kurbanı olmuş olabilir.
ama bence en net kısmı ilk gün yatağa bile götürme cesareti olan erkek milleti 4 ay boyunca adını koyamıyor mu ilişkinin?
Hee kaptirdim konuya kendimi..aynisi basima geldi bi kere zaten..Tatlim takiliyorum ya. Cok savundun kizi ondan. Ama boyle bitecegi belliymis zaten. Adam hic yaklasmamis kiza. 4 ay kisa bir sure degil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?