arkadaşımın derdi :(( görücü usulu tanışma...

Iyide ayni sey mi?4 ay niye cikti madem kizla..zorla gelmedi ya bulusmaya..umut vermis oldu bence..
Bilmiyorum ki ya yani yaşayan insanlar daha rahat anlar. Ben daha geniş bakıyorum olaya. Kız kendine yön vermeliydi.
Adı koyulmuyorsa adı arkadaştır. Birbirini tanımaya çalışıyordur insanlar. Çok fazla bağlanmaması lazımdı ya da kadın hisseder bence bir erkeğin ona karşı olan hislerini, bakış açısını falan..

hayır ipek yakıştıramamak değilde hani çocuğun gözü yükseklerde gibiydi...
bu arada simyacı haklısın süreklı küsüp barıştığı bir sevgilisi varmış.
arkadaşın o kadar hatalıki. böyle çıkma olurmu. belliymiş. ben adamıda anlamadım. 4 ay neden görüştün. vakitmi geçirdi ne. arkadaşı yoktu galiba garibin yazık

Valla çocuğun gözünün yükseklerde olup olmadığını bilemeyeceğim de arkadaşın hayal dünyasında geziyor bu gerçek.
Kendine bakmadan "beğenen beni böyle beğensin" diye beklerse çok bekler daha.

Valla sıktı artık siz arkadaşısınız siz akıl verin yardımcı olun neden burada soruyorsunuz ki anlamadım biz ne yapabiliriz. Yeni üyelik almak da ayrıca zor bir şey değil yani 5 dk lık iş buna mı üşeniyor ben o kişinin kendinden dinleyip cevap vermeyi tercih ederim ayrıca arkadaşlar ne kadar özel şeylerin içinde bunu da anlamıyorum sanki siz yaşamışsınız gibi anlatmışsınız aramıyorsa aramasın arkadaşın da yani peşinden koşacak değil ya arkadaş gibilermiş zaten özel bir şey olmamış aralarında.

kızlar yorumlar için teşekkürler.
alacağı mjı aldı bizimkisi. sadece dile getiremıyordu sanırım. netleşmiştir umarım kafasında.

Ona dönmüştür kesin...iste boyle bir ayrilip bir barisan cift yuzunden bende arada kaynadim zamaninda...ediyle buduyu basbasa birakin..essek kadar insanlar niye ayrilip barışır liseli gibi bilmem

kızlar yorumlar için teşekkürler.
alacağı mjı aldı bizimkisi. sadece dile getiremıyordu sanırım. netleşmiştir umarım kafasında.
biz demeseydik bunları akıl edemiyor muydu? demeden konuyu kapatamayacağım.

o 4 ay bende yaşadım onlarla olayları ayrıntılı :)

baska biri olabilir. adam cool takılıyor. evlenmek istediğini düşünmüyorum

Umutlanmistir.zaten yas itibariyle bebek ozlemi cekiyordur. .mantıklı olan baglanma mak ama uxulmesi dogal..

Ona dönmüştür kesin...iste boyle bir ayrilip bir barisan cift yuzunden bende arada kaynadim zamaninda...ediyle buduyu basbasa birakin..essek kadar insanlar niye ayrilip barışır liseli gibi bilmem
Bu da olabilir evet.
Eski sevgili kurbanı olmuş olabilir.
ama bence en net kısmı ilk gün yatağa bile götürme cesareti olan erkek milleti 4 ay boyunca adını koyamıyor mu ilişkinin?

Bu da olabilir evet.
ama bence en net kısmı ilk gün yatağa bile götürme cesareti olan erkek milleti 4 ay boyunca adını koyamıyor mu ilişkinin?
Ya aynisi başıma geldi..eski sevgili deyince bir orda duracaksin..cok toy zamanlarimdi..22 falandim..adam ayrildim coktan bitti o is deyip beni 6 ay uyuttu.megersem bitmemis ...arada konusuyorlarmis.bide onu istemiyorum ariyor birakmiyor pesimi diyordu..

El ele tutuşma dahi olmadıysa demek ki aralarında bir çekim yokmuş öylesine oturup muhabbet etmiş adam ne bileyim biribirini beğenen iki insan hiç mi romantik anlar yaşamaz hiç mi yakınlık duymaz ? İlginç geldi arkadaşınız unutup yoluna devam etsin

Bu da olabilir evet.

Görmezden gelmek var bu arada, kadın hisseder falan filan diyoruz ama ben terkettiğim insanların atıyorum sorumsuz olduklarını hissetmedim, gördüm veya tavırlarını sadece iyiye yormadım, iyiye ve kötüye de yormak lazım her koşulda. Öteki türlü olmazdı ki? Bu şimdi ufak olan şey büyürse başkasına anlattığımda ne derler diye bakıyordum hep olaya. Cevaplar hep aynı oluyordu, zamanında aklın nerdeydi? Neden daha önce farkına varmadın? Neden daha önce konuşmadınız? Konuşuyordum böyle düşündüğüm için bu sefer rahatsız eden şeyi, yapım bu, ben böyleyim işine gelirse deniyordu, benim de işime gelmiyordu, napalım. Aşk için bu kadar savaşabiliyorum. İlişki bebek gibiyse iki kişinin de ortak kararıyla aynı anda konması lazım yoksa görüyoruz neler olduğunu Değerli bir insan demiş, konu sahibinin arkadaşının da değerli bir insan seviyesine çekmesi lazımdı.

Çocuk değiller ki 30 küsür yaşında ikiside arkadaşınız sorsun ona göre yollarına baksınlar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…