Arkadaşımın cümlesi

Kötü niyetle söylendiğini pek sanmıyorum ya. Çok yakın dostusunuz, sizin cok istediğinizi de biliyo. Bi an için kendi mutluluğunu yaşarken sizin üzüleceğinizden endişelenip garip bi teselli ve iyi niyet cümlesi kurmuş olabilir gibi geldi bana

Ama sonuçta 20 yıldır dostsunuz, bence gidin kendisine sorun "abi o gün öyle dedin ama benim biraz aklıma takıldı üzüldüm kırıldım" falan diye. Üç gün uykusuz kalmak falan harbiden sıkıntılı, en temizi açık iletişim

Yani insan bebek sahıbı olupda sızı arıyorsa neyın çabasında. Otur sevıncını yaşa. Yani çok ıstedınız denedınız daha çok cabaladınız anlamında mı? Bana kötü nıyetlı gelmedı. Kötü nıyetle yaptıysada allah ıslah etsın. Sende gorusmezsın olur bıter.

Çok teşekkür ederim

Onu yapamıyorum ki,sabah kalkıyorum çocuk düşüncesi gece yatıyorum çocuk düşüncesi
Yapma öyle yapma. Bana çocuğun olmaz tedavi vs lazım uğraş vermen lazım dedi doktor. Olmasın madem o süreci yaşamak istemem en azından biraz gezip tozayım kafamı dağıtayım dedim üzmüştü o cümle beni. 3-4 ay kadar sonra eşim beni bi tatile götürdü üç günlük falan. Ay ben orda hamile kalmışım haberim yok 2 ay regl olmadım denizden havuzdan hastalık oldu herhalde dedim bir doktora gittim ki bebek olmuş. Yani olacağı bir zaman varsa sen çok istediğinde daha çabuk olmuyor. Yaşınızı kaç yıldır istediğinizi ne kadar denediğinizi tedavi vs görüp görmediğinizi bilmiyorum ama bir şeyi o kadar çok istememek lazım her şeyin bir vakti vardır.

Ben de sorma fikrindeyim.Sadece bu cümleleri olmadı ama en çok bu cümlesi koydu.Bir bavul parayla geldim ülkeye.Burdaki aç köpekler ….. marka telefon alıyor gibi cümleler kurdu.Yurt dışında yaşıyor kendisi.Bu cümleler garip geldi ama yine de çok takılmadım.Aç köpekler bu marka telefon alıyor dediği telefonu ben de yeni almıştım mesela.Bu cümlelere benzer çok cümle kurdu ama ben yine de beni kastetmiyordur deyip gönül koymamıştım.

Çok sağ olun yorumunuz için

bu akşam nokta atışı mı tespitler yapılıyor.Bir keresinde bana şey demişti.Sen her gün istiyorum deyince ben kendimi sorguluyorum acaba bende mi sorun var diye demişti
Tamam şimdi.
Cümlesi mantıksız gelmişti şimdi yerine oturdu.
Sen benden daha çok sevistine getirmiş olayı
Evet laf sokmuş.
Kendi ayda yılda bir sevisiyorsa
Bence direkt koy mesafeni çünkü art niyetli üzme amacli söylenmiş bir cümle.
Rabbım gonlundekini tez zamanda verir inşallah.

Amin,cümlemize inşallah

Ben hep derim cinsel hayatla ilgili mevzular ne aileye ne arkadaşa ne dosta ne konu komşuya anlatılacak meseleler. Alınganlık da etmiş olabilirsin laf da atmış olabilir dostun. Bilmiyorum 20 senelik mevzuda sen arkadaşlığı bitirince samimiyetle söylenen şeyler batmış da olabilir artık. Başlangıç olmasa yazında ne var ki bu sözde derim ama genel yazınca aranızda başka kırgınlıklar olmuş konuşulmadan sümen altı olunca bir yerde patlak vermiş gibi geldi bana. Şu var çok tehlikeli cümleler, ben senin yerinde olsam yüz göz olmam muhabbetinde dikkatli olmanı tavsiye ederim. Zaten doğurunca onun da vakti kalmaz onla bunla uğraşmaya

Cok takilacak bir sey degil.Siz hep bebek istediginizi soylemissiniz.O da belki ugrastiniz olarak algilayip soylemis olabilir. Ben burada igneli bir soz gormedim.Hatta dua etmis.Hamilelerin duasi tutar derler.Kafaniza olumsuz seyler getirip kalbinizi karartmayin bence..

Arkadaşınız tam bir sonradan görme, aç köpek ne ya aç olmak fakir olmak ayıp mı. Dese ki siz de çok uğraştınız Allah size de nasip etsin normal bir konuşma olurdu. Kendisinin evliliği dahs uzun olduğu halde istemiyoruz yan cebime koy gibi olmuş.
Allah size de sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bal gibi artniyetli.
Zaten aşağılık kompleksli birisi belli ki şimdi burda avantaj sağlamış kendince sizden üstün görmüş kendini başarmışlık hissine kapılıp egosunu tatmin etmeye çalışmış.
Senin olmuyor bak kendini paraladın ben 7 yıllık evliyim ama senin kadar uğraşmadım benim zaten oluyor minvalinde bişeye getirmiş.
Bunu bana 2 kişi yaptı birincisi komşum aynı tarihte evlendik biz 1.5 yıl düşünmedik 1 yıldır istiyoruz hemen hemen onlar da 1.5 yıl denemişler sonrasında olmuş sağolsun bizim istediğimizi öğrendikten sonra kapıda pencerede gerekirse evime misafir geldiğinde kız bebiş mi geliyo ağır misafirlerin var yok evden koltuk çekme sesleri geliyo acaba bebişe yer mi açıyo dedim diye mesajla taciz etti sanki çocuk odası yapsam salonun ortasına yapıcam koltukları çekip :) zaten boşta odam var çocuk için fala bakıyor bi tarafından işte ona çok soğuk yazdım anladı bi daha da yazamadı.
Görümcem de evlendi 2. Ay hamile kaldı sağolsun havasından yanına varılmıyor Allah size de versinler size çok üzülüyorumlar.
Bir de bu sene ne hikmetse herkesler hamile kalmaya başladı olmayanların olmaya başladı millet çatır çatır cinsiyet partisi yapıyor bildiğin gibi değil hep mi böyleydi yeni mi böyle oldu :)))
Bilmiyorum 2025 bize de müjde getirsin inşallah

He arkadaşınla ne yapacağına gelirsen de bişey desen kıskandı olursun yüzde bi milyon.
Zaten yurtdışında yaşıyormuş çocuk telaşına düşer çok mıhalttap olmazsınız kendi derdine düşer.

Her şeyden öte yatak odası kısmı neden insanlara anlatılır ki? Sonra böyle laflar geliyor işte karşınıza.

Profildeki yaş doğruysa 12 yaşından beri arkadaşsınız valla aman dostum aman arkadaşım die kafaya takamam
Ararım kafama takıldı dün nie öyle dedin bana der konuşma tarzına bi bakarım . İyi niyet mi art niyet mi orda anlarım .

dostunuz da olsa mahreminizi konuşmayın . siz çocuk istemıyor musunuz sorusuna karşın , istiyoruz ama bi çaba sarfetmedık nasip bu işler diyip geçiştirilebilirdi . Yıllarca bana ikinci çocuk soruldu benim cevabım hazırdı.
- birinci de ne kadar yardımcı oldun ki ikinciyi gözün aradı “ cevabı alan aynı kişiler bidaha konunun yakınından uzağından dolaşmadı

Kalpte şüphe varsa haklisiniz bence mesafe koyun biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…