- 7 Şubat 2025
- 34
- 72
- 3
- 20
- Konu Sahibi retrodaevlenen
-
Hamile kalmak için kafa rahatlığı şart. Kafanıza takmazsanız daha kolay olur. Çok istenen çok bekletirKeşke hamile kalsam bende.Önce ben kalmış olsaydım asla böyle bir cümle kurmazdım asla.Ne olursa olsun,ucu kötü yere giden bir cümle oldu.
Çok teşekkür ederimBu şekilde insanlarla açık açık konuşunca inanın asıl suçlu siz çıkıyorsunuz. Nacizane fikrimi söyledim sadece. Sizin akrabalığınız da varmış bence ilk başta mesafeyi kendi içinizde koyarak başlayabilirsiniz, yine konuşmaya devam edin ama tetikte olun. Başka potları olduğu zaman zaten siz güçlü hissedeceksiniz bence kendinizi ve onun attığı pası gole çevireceksiniz. Kendinize inanın yeter bence :) hem böylece o kadar çok takılmamış olacaksınız söylediklerine. Onun dedigine karşılık laf sokma değil de tam da size yakışır gibi düzgüm ifadelerle ama alt metninde “ben seni anladım ama beni bu sefer ezemezsin” mesajını verdiğinizde sizin de kafanız rahat olacak. Birebir bu yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum.
Onu yapamıyorum ki,sabah kalkıyorum çocuk düşüncesi gece yatıyorum çocuk düşüncesiHamile kalmak için kafa rahatlığı şart. Kafanıza takmazsanız daha kolay olur. Çok istenen çok bekletir
Yapma öyle yapma. Bana çocuğun olmaz tedavi vs lazım uğraş vermen lazım dedi doktor. Olmasın madem o süreci yaşamak istemem en azından biraz gezip tozayım kafamı dağıtayım dedim üzmüştü o cümle beni. 3-4 ay kadar sonra eşim beni bi tatile götürdü üç günlük falan. Ay ben orda hamile kalmışım haberim yok 2 ay regl olmadım denizden havuzdan hastalık oldu herhalde dedim bir doktora gittim ki bebek olmuş. Yani olacağı bir zaman varsa sen çok istediğinde daha çabuk olmuyor. Yaşınızı kaç yıldır istediğinizi ne kadar denediğinizi tedavi vs görüp görmediğinizi bilmiyorum ama bir şeyi o kadar çok istememek lazım her şeyin bir vakti vardır.Onu yapamıyorum ki,sabah kalkıyorum çocuk düşüncesi gece yatıyorum çocuk düşüncesi
Ben de sorma fikrindeyim.Sadece bu cümleleri olmadı ama en çok bu cümlesi koydu.Bir bavul parayla geldim ülkeye.Burdaki aç köpekler ….. marka telefon alıyor gibi cümleler kurdu.Yurt dışında yaşıyor kendisi.Bu cümleler garip geldi ama yine de çok takılmadım.Aç köpekler bu marka telefon alıyor dediği telefonu ben de yeni almıştım mesela.Bu cümlelere benzer çok cümle kurdu ama ben yine de beni kastetmiyordur deyip gönül koymamıştım.Kötü niyetle söylendiğini pek sanmıyorum ya. Çok yakın dostusunuz, sizin cok istediğinizi de biliyo. Bi an için kendi mutluluğunu yaşarken sizin üzüleceğinizden endişelenip garip bi teselli ve iyi niyet cümlesi kurmuş olabilir gibi geldi bana
Ama sonuçta 20 yıldır dostsunuz, bence gidin kendisine sorun "abi o gün öyle dedin ama benim biraz aklıma takıldı üzüldüm kırıldım" falan diye. Üç gün uykusuz kalmak falan harbiden sıkıntılı, en temizi açık iletişim
Çok sağ olun yorumunuz içinYapma öyle yapma. Bana çocuğun olmaz tedavi vs lazım uğraş vermen lazım dedi doktor. Olmasın madem o süreci yaşamak istemem en azından biraz gezip tozayım kafamı dağıtayım dedim üzmüştü o cümle beni. 3-4 ay kadar sonra eşim beni bi tatile götürdü üç günlük falan. Ay ben orda hamile kalmışım haberim yok 2 ay regl olmadım denizden havuzdan hastalık oldu herhalde dedim bir doktora gittim ki bebek olmuş. Yani olacağı bir zaman varsa sen çok istediğinde daha çabuk olmuyor. Yaşınızı kaç yıldır istediğinizi ne kadar denediğinizi tedavi vs görüp görmediğinizi bilmiyorum ama bir şeyi o kadar çok istememek lazım her şeyin bir vakti vardır.
Tamam şimdi.bu akşam nokta atışı mı tespitler yapılıyor.Bir keresinde bana şey demişti.Sen her gün istiyorum deyince ben kendimi sorguluyorum acaba bende mi sorun var diye demişti
Amin,cümlemize inşallahTamam şimdi.
Cümlesi mantıksız gelmişti şimdi yerine oturdu.
Sen benden daha çok sevistine getirmiş olayı
Evet laf sokmuş.
Kendi ayda yılda bir sevisiyorsa
Bence direkt koy mesafeni çünkü art niyetli üzme amacli söylenmiş bir cümle.
Rabbım gonlundekini tez zamanda verir inşallah.
Ben hep derim cinsel hayatla ilgili mevzular ne aileye ne arkadaşa ne dosta ne konu komşuya anlatılacak meseleler. Alınganlık da etmiş olabilirsin laf da atmış olabilir dostun. Bilmiyorum 20 senelik mevzuda sen arkadaşlığı bitirince samimiyetle söylenen şeyler batmış da olabilir artık. Başlangıç olmasa yazında ne var ki bu sözde derim ama genel yazınca aranızda başka kırgınlıklar olmuş konuşulmadan sümen altı olunca bir yerde patlak vermiş gibi geldi bana. Şu var çok tehlikeli cümleler, ben senin yerinde olsam yüz göz olmam muhabbetinde dikkatli olmanı tavsiye ederim. Zaten doğurunca onun da vakti kalmaz onla bunla uğraşmayaŞöyle özet geçmek istiyorum.20 yıllık bir arkadaşım var.Hatta arkadaştan öte dostum diyeyim.2020 yılına kadar birbirimizin bir yeri incinse yanında olurduk.Ne olduysa pandemiyle oldu.O sırada eş ailesiyle ciddi sorunlar yaşadı ve çevresinde kimse kalmadı.Daha doğru kimseyi bırakmadı.Ben de onun eş akrabalarıyla uzaktan akrabayım.O günden sonra hep bir atıp tutmalar başladı.Eşinin maaşından ,kazançlarından,markalardan bahsetmeye başladı.Diğer insanlara aç köpekler gibi tabirlerde bulunmaya başladı.Başta çok takılmadım herhalde psikolojisi bozuk dedim.Sonra acaba kayınvalidesine falan anlatmamı istiyor da ondan mı böyle sürekli iyi görünme çabasında dedim.Her ne kadar son dönem huylarını çok onaylamasam da yirmi yılın hatrına hiç ses etmedim.Ta ki son olaya kadar.İkimiz de bebek istiyorduk.O 7 yıllık evli , ben de 2.5 yıl.Ben hep bebek istediğimi söyledim.Bu o konuda da yalan söyledi sanırım.Bir gün istediklerini söylerdi.Bir gün “Biz denemeye başlayalı 3 yıl oldu sen daha yenisin.” derdi ,bir gün ben bebek bakamam derdi.Neyse .Hamile kalmış.Beni aradı ve bana şunu dedi.Siz bizden daha çok uğraştınız.Sana da nasip etsin Allah kucağın boş kalmasın canım.Ben bu cümleye çok takıldım.3 gündür uyuyamıyorum.Siz bizden daha çok uğraştınız cümlesine gereksiz mi taktım?Eşim ve annem iyi niyetli bir cümle olmadığını söylediler.Ben tarafsız sizlere de sormak istedim.
Her şeyden öte yatak odası kısmı neden insanlara anlatılır ki? Sonra böyle laflar geliyor işte karşınıza.Şöyle özet geçmek istiyorum.20 yıllık bir arkadaşım var.Hatta arkadaştan öte dostum diyeyim.2020 yılına kadar birbirimizin bir yeri incinse yanında olurduk.Ne olduysa pandemiyle oldu.O sırada eş ailesiyle ciddi sorunlar yaşadı ve çevresinde kimse kalmadı.Daha doğru kimseyi bırakmadı.Ben de onun eş akrabalarıyla uzaktan akrabayım.O günden sonra hep bir atıp tutmalar başladı.Eşinin maaşından ,kazançlarından,markalardan bahsetmeye başladı.Diğer insanlara aç köpekler gibi tabirlerde bulunmaya başladı.Başta çok takılmadım herhalde psikolojisi bozuk dedim.Sonra acaba kayınvalidesine falan anlatmamı istiyor da ondan mı böyle sürekli iyi görünme çabasında dedim.Her ne kadar son dönem huylarını çok onaylamasam da yirmi yılın hatrına hiç ses etmedim.Ta ki son olaya kadar.İkimiz de bebek istiyorduk.O 7 yıllık evli , ben de 2.5 yıl.Ben hep bebek istediğimi söyledim.Bu o konuda da yalan söyledi sanırım.Bir gün istediklerini söylerdi.Bir gün “Biz denemeye başlayalı 3 yıl oldu sen daha yenisin.” derdi ,bir gün ben bebek bakamam derdi.Neyse .Hamile kalmış.Beni aradı ve bana şunu dedi.Siz bizden daha çok uğraştınız.Sana da nasip etsin Allah kucağın boş kalmasın canım.Ben bu cümleye çok takıldım.3 gündür uyuyamıyorum.Siz bizden daha çok uğraştınız cümlesine gereksiz mi taktım?Eşim ve annem iyi niyetli bir cümle olmadığını söylediler.Ben tarafsız sizlere de sormak istedim.
açacaktınız... dengesizKırılmasın diye açmadım bile ağzımı
Kalpte şüphe varsa haklisiniz bence mesafe koyun birazŞöyle özet geçmek istiyorum.20 yıllık bir arkadaşım var.Hatta arkadaştan öte dostum diyeyim.2020 yılına kadar birbirimizin bir yeri incinse yanında olurduk.Ne olduysa pandemiyle oldu.O sırada eş ailesiyle ciddi sorunlar yaşadı ve çevresinde kimse kalmadı.Daha doğru kimseyi bırakmadı.Ben de onun eş akrabalarıyla uzaktan akrabayım.O günden sonra hep bir atıp tutmalar başladı.Eşinin maaşından ,kazançlarından,markalardan bahsetmeye başladı.Diğer insanlara aç köpekler gibi tabirlerde bulunmaya başladı.Başta çok takılmadım herhalde psikolojisi bozuk dedim.Sonra acaba kayınvalidesine falan anlatmamı istiyor da ondan mı böyle sürekli iyi görünme çabasında dedim.Her ne kadar son dönem huylarını çok onaylamasam da yirmi yılın hatrına hiç ses etmedim.Ta ki son olaya kadar.İkimiz de bebek istiyorduk.O 7 yıllık evli , ben de 2.5 yıl.Ben hep bebek istediğimi söyledim.Bu o konuda da yalan söyledi sanırım.Bir gün istediklerini söylerdi.Bir gün “Biz denemeye başlayalı 3 yıl oldu sen daha yenisin.” derdi ,bir gün ben bebek bakamam derdi.Neyse .Hamile kalmış.Beni aradı ve bana şunu dedi.Siz bizden daha çok uğraştınız.Sana da nasip etsin Allah kucağın boş kalmasın canım.Ben bu cümleye çok takıldım.3 gündür uyuyamıyorum.Siz bizden daha çok uğraştınız cümlesine gereksiz mi taktım?Eşim ve annem iyi niyetli bir cümle olmadığını söylediler.Ben tarafsız sizlere de sormak istedim.
ee o zaman siz kirilin, sorun ne? Neden uzatiyorsunuz?Kırılmasın diye açmadım bile ağzımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?