Arkadaşımın cümlesi

Zaten temelinden iyi niyetli bir insan değil ki? Size anlattıklarını aileye anlatayım diye belirttiniz. Boşverin mesafe koyun görüşmeyin. Çocuk yapma düşüncesi önemli ve malesef bu süreçte moral bozmamak önemli. Hiç görüşmeyin derim

ee o zaman siz kirilin, sorun ne? Neden uzatiyorsunuz?

Ayrica 3 yil ugrastik, siz daha yenisiniz demiş, bir de siz daha cok ugrastiniz demis?
Konuda anlamsiz bir seyler var
İşte ben ona dürüst olurken o bana dürüst olmadı.Bir çok istiyoruz dedi,bir ben rahatıma düşkünüm istemiyorum dedi.Elde edince de bana siz bizden daha çok uğraştınız dedi

Aslında hiç görüşmemek zihnimdeki ama eminim o zaman kıskandığımı düşünecek ama yemin ederim ki zerre kıskanmıyorum .Sağlıkla kucağına alsın bebişini.

Yaşım doğru evet 12 yaşından beri arkadaşız.Çok samimi olunca her şeyi anlatıvermişim ben.Ben de biraz sorun .Ders oldu bana da.

İşte ben ona dürüst olurken o bana dürüst olmadı.Bir çok istiyoruz dedi,bir ben rahatıma düşkünüm istemiyorum dedi.Elde edince de bana siz bizden daha çok uğraştınız dedi
Valla onu bunu bilmem, size iyi gelmeyen kisilere bye bye diyin, yok kirilmasin diye bisi demedim, yok incinmesin diye sustum vs bana komik geliyor, karsidaki kisi sizin afedersiniz ağzınıza ederken sizin dusunceniz cok poncik ama yediremiyorsunuz da bir yandan, madem yediremiyorsunuz, cevabını verip susturun, sahte sevgi pıtırcığı seklinde dolanmaya gerek yok.

Bu insanlar hayatın her alanında; ya ağzının payını ver ya da hayatından çıkar.

Aç köpek gibi konuştuğu an ağzının payını vermessen sana daha ne laflar sayar ki çocukla devam etmiş hadsiz konuşmaları…

Ben; ya haddini bilerek, seviyeli ve yumuşak karından konuşmamasını, böyle konuşmaya devam ederse de ağzının payını alacağını söylerdim…

Geçen bizim blokta kavga çıktı. Sebep hadsiz insanlara zamanında ağızlarının payı verilmediği için konunun daha da derinlere inmesi… Bizim katta olduğu için ister istemez dinledim, dinlememe imkanım yok sesler duyuluyor.
Pes dedim.

Ben kimseyle görüşmemekte buldun çareyi…

Ben de işgillendim valla.bir kadın ne hissediyorsa doğrudur bence.

Bende çok takılıcak bır cümle goremedım. Güzel bır temennıde bulunmuş. Ha ne kdr samimiyetle soyledı onu Allah bilir tabı. Ama siz yınede olumlu dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…