- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- Konu Sahibi Butterfly465
Eşimin dayısının (dayı dediğime bakmayın, eşimle aynı yaşta) da çocuğu olmuyordu..(6 yıl) adamın sperm sayısı az , kalitesiz ve hareketsizdi...
Tamda artık tüp bebek düşünelim dediklerinde, birlikte çalıştığım yaşı 50 üstü bir ebe arkadaşımın herkese önerdiği ve başarısız olan görmedim dediği kürü eşimin dayısina ve karısına uygulamasını söyledim, uyguladılar ve o aylarda hamile kaldı eşi....
Kürü paylaşıyorum
1kg hakiki bal
250 Gr kavrulmamış badem,
250 Gr kavrulmamış yer fıstığı
250 Gr kavrulmamış ceviz
250 Gr kavrulmamış fındık
Çerezler un kıvamına gelinceye kadar dövülerek balın içine katılacak ve macun elde edilecek....bu macunu karı-koca her sabah aç karnına(yedikten sonra 1 saate kadar hiçbirsey yemeyecek) ve akşam yatarken 1'er yemek kaşığı yiyecekler...
3-4 ay boyunca bu küre devam etsinler..
Tamda artık tüp bebek düşünelim dediklerinde, birlikte çalıştığım yaşı 50 üstü bir ebe arkadaşımın herkese önerdiği ve başarısız olan görmedim dediği kürü eşimin dayısina ve karısına uygulamasını söyledim, uyguladılar ve o aylarda hamile kaldı eşi....
Kürü paylaşıyorum
1kg hakiki bal
250 Gr kavrulmamış badem,
250 Gr kavrulmamış yer fıstığı
250 Gr kavrulmamış ceviz
250 Gr kavrulmamış fındık
Çerezler un kıvamına gelinceye kadar dövülerek balın içine katılacak ve macun elde edilecek....bu macunu karı-koca her sabah aç karnına(yedikten sonra 1 saate kadar hiçbirsey yemeyecek) ve akşam yatarken 1'er yemek kaşığı yiyecekler...
3-4 ay boyunca bu küre devam etsinler..