Oyleyse tebrik ederim sizi, bu cagda boyle candan arkadas gercekten zor bulunur.Takısını da takacağım,ev eksikliklerini de aldım.
Eğlenmek de en doğal isteği,elimden geliyor neden yapmayayım ?
anlayamadım hfhdhdjjSiz neden kadının finans danışmanı muhasebecisi gibi davrandınız ya askdlfşvşvş
Şehirin büyüklüğü de etkiler.Biz 2 kişi 3 civarı harcıyoruz meyhanede genelde. Kim ne kadar içiyor ona göre de değişir tabii ama 7-8 bana normal geldi sanki 4 kişi için. En son çıkalı 1 ay kadar oldu galiba benden sonra 2 katına çıktıysa kalbim kırılır
Tabii biz İstanbul'da o büyük zamlar gelmeden önce gitmiştik o haliyle bile (3 senesi var) 2 bini geçmişti. Şimdi 2 kişi 5-6 olmuştur. Ankara görece daha uygun herhalde. Ben de aşırı mezeci ve gözü aç bi insan olduğum için hepsini söylüyorum geneldeŞehirin büyüklüğü de etkiler.
Mesela biz de dört kişi gittiğimizde 2-3 bin bandında ödüyoruz. Yaşadığımız şehir ufak, ana yemek rakıyla ağır geliyor içilmiyor. Ortaya tek bir ızgara tabağı söyler dört beş tane meze bir ara sıcak fln söyleriz. İki kişi 1500-2000 4 kişi de 3 bin bandında öder kalkarız
Ben para konusundan bahsetmedim ki ,zengin de olabilirsinyaa kızlar allah aşkına,ben ödeyeceğim diye düşünüyorum ama illaki ödemek isterler yani,ben ödeyeceğim demedim onlara, para konusunu sevmiyorum
Sahsen ben 60bin kazaniyorum ben de oderdim 5000 bosey degilBu devirde, bu kadar bonkörlük fazla değil mi sizce? Hani bu tarz yerler de az buz pahalı yerler değil.Biraz saçma geldi ne bileyim.
Zengin olduğumu kim söylediBen para konusundan bahsetmedim ki ,zengin de olabilirsin
Durum saçma yani, şahsen ben gittiğim bir ortamda bir kız arkadaşım tüm hesabı öderse noluyoruz ya biz düşkünmüyüz hayırdır diye hesabına parayı atarım
Diğer türlü de kabul etmişsem kız ödesin amaaaan yeaaa,, zaten zengin dersem de yüzsüz oluyorum
Demek istediğim bu ,
Konunun sizin zenginliğinle alakası yok yani ,Allah daha çok versin
ben anlatamadım boşverinSahsen ben 60bin kazaniyorum ben de oderdim 5000 bosey degil
sizinki de zor aslında. Keseye zor yani.Tabii biz İstanbul'da o büyük zamlar gelmeden önce gitmiştik o haliyle bile (3 senesi var) 2 bini geçmişti. Şimdi 2 kişi 5-6 olmuştur. Ankara görece daha uygun herhalde. Ben de aşırı mezeci ve gözü aç bi insan olduğum için hepsini söylüyorum genelde
Ay yok, bizim de sabit birkaç mezemiz vardır ama gözüme güzel gelen her şeyi denemek istiyorum hep. Belki onlar da ileride sabit mezeye dahil olurlar umuduylasizinki de zor aslında. Keseye zor yani.
Bizim zevk çok stabil, menümüz senelerdir değişmez. Fiyat da üç aşağı beş yukarı kestirebiliyoruz ondan. Kavun, atom, yoğurtlu semizotu, deniz börülcesi, Girit ezmesi, varsa mütebbel. Ara sıcak olarak pastırmalı humus yada karides. Bir de ızgara balık yada karışık ızgara tabağı. Bize yetiyor.
hahahah buyurun beraber gidelimAy yok, bizim de sabit birkaç mezemiz vardır ama gözüme güzel gelen her şeyi denemek istiyorum hep. Belki onlar da ileride sabit mezeye dahil olurlar umuduylacanım çekti yav şimdi
Bekarlığa veda edecek arkadaşa etme boşver derim şimdi ağzınızın tadı bozulmasın Ali Rıza beyhahahah buyurun beraber gidelim
Arkadaş olabilir miyiz, beni de götürür müsünüzhayır şöyle,arkadaşımın durumu pek iyi değil zar zor bir düğün yapıyor ben de onu mutlu etmek istiyorum o kadar
Planı ben yaptığım için de kimseye bölüşelim diyemem
Bekarlığa veda edecek arkadaşa etme boşver derim şimdi ağzınızın tadı bozulmasın Ali Rıza bey
evet klarnet yazılmıs mı diye bakmaya geldim, dansözlü zenneli mekansa klarnet bulacağınız en ve bence tek elit mekan olur. çok arkadasimin bekarliga vedasi da orada oldu, tavsiyedir.Besa Kule'de Klarnet var. Yani benim de sevdiğim mekanlar değil ama işinizi görür:) zennesi falan iyi en azından.