4-5 kişi olacağızKaç kişilik bir organizasyon
bana da nezih gelmiyorÖn yargı olabilir ama dansöz zenne olan bi yer bana nezih gelmiyormezeleri çok iyi olan Ayvaz var, Neyle Meyle vars, fasıl gibi severseniz Demlen var Ayvaz'ın yolunda. Tam sizin istediğiniz gibi değil ama incelersiniz belki
Yok o da Ayvaz gibi. Gittiniz mi bilmiyorum ama aklımda olan ve sanırım fasıllı olan Safie var bi de.bana da nezih gelmiyorayvaz güzel ama müzik yok orada,Neyle Meyle nasıl müzikli mi ?
açık hava olsun istiyoruzYok o da Ayvaz gibi. Gittiniz mi bilmiyorum ama aklımda olan ve sanırım fasıllı olan Safie var bi de.
yaa kızlar allah aşkına,ben ödeyeceğim diye düşünüyorum ama illaki ödemek isterler yani,ben ödeyeceğim demedim onlara, para konusunu sevmiyorumDurumunuz var ona diyecek bir şey yok ama ,
Böyle bir şeyi hadi arkadaşınız kabul etti ,değer yanında ki 3,4 kişi nasıl kabul etti .bence yüzsüzlük .
Ek olarak dansözlü mansözlü yerlerde ekstradan 2,3 bini de gözden çıkarıyorsunuz zaten .
Davulcusuna ayrı para,dansözüne ayrı para taksi vs..
Bu devirde, bu kadar bonkörlük fazla değil mi sizce? Hani bu tarz yerler de az buz pahalı yerler değil.Biraz saçma geldi ne bileyim.yaa kızlar allah aşkına,ben ödeyeceğim diye düşünüyorum ama illaki ödemek isterler yani,ben ödeyeceğim demedim onlara, para konusunu sevmiyorum
Bu devirde, bu kadar bonkörlük fazla değil mi sizce? Hani bu tarz yerler de az buz pahalı yerler değil.Biraz saçma geldi ne bileyim.
ya ahahah konu bu değildiiiiiiBu devirde, bu kadar bonkörlük fazla değil mi sizce? Hani bu tarz yerler de az buz pahalı yerler değil.Biraz saçma geldi ne bileyim.
hayır şöyle,arkadaşımın durumu pek iyi değil zar zor bir düğün yapıyor ben de onu mutlu etmek istiyorum o kadarYa arkadaşlar Acun Ilıcalı nin bir açıklaması vardi, hesap ödetmem minvalinde, belli ki arkadaşin da klasmanı farklı, kendi fakir penceremizden bakmayalim
Yok bana açıklama yapmayın, siz zaten değerlendirmissiniz durumu.hayır şöyle,arkadaşımın durumu pek iyi değil zar zor bir düğün yapıyor ben de onu mutlu etmek istiyorum o kadar
Nezih yerler dansöz-zenne çıkartmazlar.Kızlar selam.
Yakın arkadaşımın bekarlığa vedası için süsleme vs olmadan güzel bir meyhanede vakit geçirmek istiyoruz.Fakat çok yakın arkadaşım olduğu için hesabı ben ödeyeceğim.Dansöz zenne tarzı olan yerler istiyor.
Ankara'da bildiğiniz bir yer var mı,hem fiyat uygun olsun hem de biraz nezih olsun ? Yardımcı olursanız sevinirim
Para sizin, keyif sizin.Ne diyelim o zamanya ahahah konu bu değildiiiiii
en yakın arkadaşım için 7-8 bin lira gayet de harcayabilirim sorun olmaz,ki maaşımın sadece yüzde 20'si gibi bir şeye denk geliyor.