Arkadaşımın bekarlığa vedası

kedililos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2023
315
200
Kızlar selam.
Yakın arkadaşımın bekarlığa vedası için süsleme vs olmadan güzel bir meyhanede vakit geçirmek istiyoruz.Fakat çok yakın arkadaşım olduğu için hesabı ben ödeyeceğim.Dansöz zenne tarzı olan yerler istiyor.

Ankara'da bildiğiniz bir yer var mı,hem fiyat uygun olsun hem de biraz nezih olsun ? Yardımcı olursanız sevinirim

Evet ama durumum müsait,sadece kazıklanmamak için yazdım fiyatı uygun olan bir yer diye.
Bazı mekanlarda zorla şampanya vs açıyorlar çünkü istemediğiniz halde

Ön yargı olabilir ama dansöz zenne olan bi yer bana nezih gelmiyor mezeleri çok iyi olan Ayvaz var, Neyle Meyle vars, fasıl gibi severseniz Demlen var Ayvaz'ın yolunda. Tam sizin istediğiniz gibi değil ama incelersiniz belki
bana da nezih gelmiyor ayvaz güzel ama müzik yok orada,Neyle Meyle nasıl müzikli mi ?

Durumunuz var ona diyecek bir şey yok ama ,
Böyle bir şeyi hadi arkadaşınız kabul etti ,değer yanında ki 3,4 kişi nasıl kabul etti .bence yüzsüzlük .
Ek olarak dansözlü mansözlü yerlerde ekstradan 2,3 bini de gözden çıkarıyorsunuz zaten .
Davulcusuna ayrı para,dansözüne ayrı para taksi vs..

yaa kızlar allah aşkına,ben ödeyeceğim diye düşünüyorum ama illaki ödemek isterler yani,ben ödeyeceğim demedim onlara, para konusunu sevmiyorum

yaa kızlar allah aşkına,ben ödeyeceğim diye düşünüyorum ama illaki ödemek isterler yani,ben ödeyeceğim demedim onlara, para konusunu sevmiyorum
Bu devirde, bu kadar bonkörlük fazla değil mi sizce? Hani bu tarz yerler de az buz pahalı yerler değil.Biraz saçma geldi ne bileyim.

Bu devirde, bu kadar bonkörlük fazla değil mi sizce? Hani bu tarz yerler de az buz pahalı yerler değil.Biraz saçma geldi ne bileyim.
ya ahahah konu bu değildiiiiii

en yakın arkadaşım için 7-8 bin lira gayet de harcayabilirim sorun olmaz,ki maaşımın sadece yüzde 20'si gibi bir şeye denk geliyor.

Ya arkadaşlar Acun Ilıcalı nin bir açıklaması vardi, hesap ödetmem minvalinde, belli ki arkadaşin da klasmanı farklı, kendi fakir penceremizden bakmayalim
hayır şöyle,arkadaşımın durumu pek iyi değil zar zor bir düğün yapıyor ben de onu mutlu etmek istiyorum o kadar

Planı ben yaptığım için de kimseye bölüşelim diyemem

Nezih yerler dansöz-zenne çıkartmazlar.
Dansöz, zenne olan bir mekan bulursanız bilin ki nezih değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…