- 22 Kasım 2010
- 11.045
- 19.329
hakketen ben de düşündüm hiç aklıma bir yer gelmediankarayı bilmem, istanbul olsa güzel mekanlar önerebilirdimallah herkese sizin gibi arkadaş nasip etsin =)
Takısını da takacağım,ev eksikliklerini de aldım.7-8 bin meyhanede 5 kisilik bir hesap icin az degil mi? Restorana gidildiginde bile bunun iki kati 5 kisiye hesap gelmez mi?
Bence bunun yerine guzel bir sey takin dugununde, bozdurur bir aciklarini kapatirlar.
Yeni evlenen insan icin dugun oncesi eglence yerine altin daha hayra gecer gibi.
Tabii siz bilirsiniz. Onerebilecegim bir mekan yok ama ben olsam bunu tercih ederdim.
o kadar yok malesefAnkaradaki mekanlari bilmiyorum da yapmisken daha super bi iyilik yapip maasinizin %50siyle istanbulda bomba gibi eglenirsiniz yer onerebilirim
7 Kapıyı gördüm ama biraz sıkışık geldi.Ankaradan taşındığım çok oldu hala var mıdır bilmiyorum. Ama bahçeli yedide yedi kapı diye bir yer vardı, üç dört meyhane bir avluda. Hem açık alan. Fiyatları tabii nasıldır şu an bilmiyorum.
Bir de kızılayda Kocatepe’ye doğru sudem diye bir meyhaneye giderdik biz. Fiyatları nispeten ucuzdu ve yine açık alanı vardı.
Canlı müzik var ama dansöz yok. Dansözlü ortama girmeyin bence hç gerek yok canlı müzik de yeter size zaten.
Güzel bir arkadaşsınız dilerim ilişkiniz hiç
Bozulmasıniyi eğlenceler size şimdiden
hiç gittiniz mi ? normal fiyat aralığı çünkü bufix menü bakın aksi halde hesap 15-20 gelirse süpriz olmasın size
4-5 kişi 7-8 imkansızın da ötesi bir rakam bu tür eğlenceler için
ya ahahah konu bu değildiiiiii
en yakın arkadaşım için 7-8 bin lira gayet de harcayabilirim sorun olmaz,ki maaşımın sadece yüzde 20'si gibi bir şeye denk geliyor.
Biz 2 kişi 3 civarı harcıyoruz meyhanede genelde. Kim ne kadar içiyor ona göre de değişir tabii ama 7-8 bana normal geldi sanki 4 kişi için. En son çıkalı 1 ay kadar oldu galiba benden sonra 2 katına çıktıysa kalbim kırılırhiç gittiniz mi ? normal fiyat aralığı çünkü bu
Kusura bakmayın ama gözünüzde büyüttüğünüz kadar büyük bir para değil bahsettiğimiz.En yakin arkadasa da maasinizin %20 hic hos degil bence. Yapmisken bekarliga veda, dugun, organizasyon, ev dekorasyonu her seyi yapmalisiniz.arkadas olabilir miyiz ben evliyim ucuza gelir.
Çok gidiyorum o yüzden biliyorumhiç gittiniz mi ? normal fiyat aralığı çünkü bu
ben de en son 1 ay kadar önce gittim ama bana da maksimum 8-9 olur gibi geliyorBiz 2 kişi 3 civarı harcıyoruz meyhanede genelde. Kim ne kadar içiyor ona göre de değişir tabii ama 7-8 bana normal geldi sanki 4 kişi için. En son çıkalı 1 ay kadar oldu galiba benden sonra 2 katına çıktıysa kalbim kırılır
Kusura bakmayın ama gözünüzde büyüttüğünüz kadar büyük bir para değil bahsettiğimiz.
Özür dilerim ama size hoş gelmeyen şey benim için dert değil,en yakın arkadaşım için 8 bin lira çok değil ki bu bir seferlik yapacağım bir şey gözüme gelmiyor.
Konu bu değil lütfen ona göre yorum yaparsanız sevinirim
teşekkür ederim öneriniz içinBesa Kule'de Klarnet var. Yani benim de sevdiğim mekanlar değil ama işinizi görür:) zennesi falan iyi en azından.
uuu çok havalısınÇok gidiyorum o yüzden biliyorum