arkadasimin basina gelenler....şok oldum..

Senin itam edici tavrin var..bu kiz babamin oglu degil onu savunayim.bende degilim...aptallik ettiginin farkindayim ama suclu degil .bir insani sevmek guvenmek suc degil..

Senin itam edici tavrin var..bu kiz babamin oglu degil onu savunayim.bende degilim...aptallik ettiginin farkindayim ama suclu degil .bir insani sevmek guvenmek suc degil..
Suçlu demedim ki hatalı dedim. İtham etmiyorum Zerrin neden itham edeyim ki. Konuyu yönlü ele alıyoruz. Ama aşk insanı kör eder de mantık hiç mi çalışmaz. Siz neden peki “seni kullanıyor” diyordunuz? Sizin midenizi bulandıran ona hiç dokunmuyorsa ilişkiden memnun demektir.

Ya onun duygulari var..sen hic asik olmamissin bence..ondan sert tavrin..anlamaman normal...asik oldugun adam yalan siylesede inanirsin iste..ben asik oldugum için anlıyorum onu...

Ya onun duygulari var..sen hic asik olmamissin bence..ondan sert tavrin..anlamaman normal...asik oldugun adam yalan siylesede inanirsin iste..ben asik oldugum için anlıyorum onu...

Aşık olduğunda mantığını da devreden çıkartmayan insanlar var..
Arkadaşınızın aşık olabileceğini savunmuştum ama hiç tanımadığı aynı üniversitede bile olmadığı biriyle birlikte olduğunu bilmiyordum..
Çok mu önemli diyeceksiniz belki..
Bence evet çok önemli..

Asik olmasi icin ayni okulda mi okumasi gerek..olaya bak ya..ne komik..72 li misin sen cidden bu arada

Ben genç kızlara daha çok şaşıyorum.

o zaman sen de aşık olunca bırakıyorsun kendini.
O zaman aşk insana her şey yaptırır?

Aşık olduğun adam işid’e üye oldu mantığın çalışmayacak mı?

Madde kullanmaya başladı “aman ben aşığım gözüm görmüyor mu ?” diyeceksin.

Bir ilişkinin adı sanı olur, belli şeyler yaşanır anlarım ama sadece cinsellik üzerine kurulmuş bir ilişki için masum aşık bana çok masum gelmiyor.

Asik olmasi icin ayni okulda mi okumasi gerek..olaya bak ya..ne komik..72 li misin sen cidden bu arada

Evet.
O nedenle demek istediğimi anlamıyorsunuz işte..
Komik olabilirim ama en azından sizin gibi küstah değilim neyse ki..
Nerden tanıdı arkadaşınız bu diğer üniversiteliyi.
Birileri tanıştırdı muhtemelen.
Bu nedenle iyi tanımadığı biriyle yattığını söylüyorum..
Ama siz insanlarla konuşabilmeyi değil onları nasıl altederimi düşündüğünüz için anlamıyorsunuz..
Ve yazık ki saygı ne demek onu öğrenememişsiniz daha..

Ya toplumda erkekler kolaylıkla aklaniyir bu tur durumlarda..o yuzden susmasi iyi olur...konusursa zaten yine suclanicak kendisi...

Arkadaşınız konuşursa kendini aklamak derdine düşmesin zaten.
Kaldı ki, toplumu takacak olsa, sizleri dinler, adamla "bu şekilde" bir ilişki zaten yürütmezdi.
Yalnız, konu "sussun otursun suçlayacaklar"lık bir konu değil, bence.
Ne olursa olsun, ortada bir kandırılmışlık var.
İkisinin de hatalı olduğu noktalar oldukça fazla.
Kız şimdi konuşmazsa, bu adam yarın bir gün yine aynı şeyi yapacak, ki eminim arkadaşınız tek değildir.

sen de aşık olmamışsın
Aşık olmakla kendini kullandırmayı aynı kefeye koyma.Sap ayrı saman ayrı.Ben de bal gibi aşık oldum.En toy yaşımda hem de.Senin kız evladın olsa,kız kardeşin olsa aynı durumda,ne yapacaksın aman aşık olmuş mu diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…