- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Senin itam edici tavrin var..bu kiz babamin oglu degil onu savunayim.bende degilim...aptallik ettiginin farkindayim ama suclu degil .bir insani sevmek guvenmek suc degil..Biz nereden bilelim kızın aklı başında olduğunu, kanmayacak biri olduğunu.
Konu açıyorsun max 10 cümleyle koca 3-4 yılı anlatıyorsun sonra da insanları tanıyormuşuz gibi yorum yapılmasını bekliyorsun.
Asik etti kendine bagladi iste...
Bu niyeti siz anlıyorsunuz da o anlamıyor. Bir anlamadı, iki anlamadı, 3de de anlamıyorsa bile bile lades yapmış arkadaşın.O memleketindeyken arasa ne olur adam icin...adamin niyeti belli iste....
Birsey yapmicak..cunku yaparsa bu sefer esi aramuzi bozmaya calisiyor der kesin..o yüzden bu konuyu kapatmasi onun açısından en sagliklisi..Arkadaşın şimdi ne yapmayı düşünüyor peki?
Ben anlarim cunku ona asik degilim..o anlamaz çünkü asik..bu kadar basittBu niyeti siz anlıyorsunuz da o anlamıyor. Bir anlamadı, iki anlamadı, 3de de anlamıyorsa bile bile lades yapmış arkadaşın.
Suçlu demedim ki hatalı dedim. İtham etmiyorum Zerrin neden itham edeyim ki. Konuyu yönlü ele alıyoruz. Ama aşk insanı kör eder de mantık hiç mi çalışmaz. Siz neden peki “seni kullanıyor” diyordunuz? Sizin midenizi bulandıran ona hiç dokunmuyorsa ilişkiden memnun demektir.Senin itam edici tavrin var..bu kiz babamin oglu degil onu savunayim.bende degilim...aptallik ettiginin farkindayim ama suclu degil .bir insani sevmek guvenmek suc degil..
Birsey yapmicak..cunku yaparsa bu sefer esi aramuzi bozmaya calisiyor der kesin..o yüzden bu konuyu kapatmasi onun açısından en sagliklisi..
Ne alakası var aşık insanlar düşünme melikelerini yitiriyor mu?Ben anlarim cunku ona asik degilim..o anlamaz çünkü asik..bu kadar basitt
Ya onun duygulari var..sen hic asik olmamissin bence..ondan sert tavrin..anlamaman normal...asik oldugun adam yalan siylesede inanirsin iste..ben asik oldugum için anlıyorum onu...Suçlu demedim ki hatalı dedim. İtham etmiyorum Zerrin neden itham edeyim ki. Konuyu yönlü ele alıyoruz. Ama aşk insanı kör eder de mantık hiç mi çalışmaz. Siz neden peki “seni kullanıyor” diyordunuz? Sizin midenizi bulandıran ona hiç dokunmuyorsa ilişkiden memnun demektir.
Ya toplumda erkekler kolaylıkla aklaniyir bu tur durumlarda..o yuzden susmasi iyi olur...konusursa zaten yine suclanicak kendisi...Anladım.
Umarım bir an önce toparlanır kız.
Allah yardımcısı olsun..
Ya onun duygulari var..sen hic asik olmamissin bence..ondan sert tavrin..anlamaman normal...asik oldugun adam yalan siylesede inanirsin iste..ben asik oldugum için anlıyorum onu...
Canim konussun da ..erkek egemen toplumlarda erkek suclanmiyor bu durumlarda...Bence arkadasun susmwsin konusun yazik ikisine de
Asik olmasi icin ayni okulda mi okumasi gerek..olaya bak ya..ne komik..72 li misin sen cidden bu aradaAşık olduğunda mantığını da devreden çıkartmayan insanlar var..
Arkadaşınızın aşık olabileceğini savunmuştum ama hiç tanımadığı aynı üniversitede bile olmadığı biriyle birlikte olduğunu bilmiyordum..
Çok mu önemli diyeceksiniz belki..
Bence evet çok önemli..
Ben genç kızlara daha çok şaşıyorum.Su erkek milletine guvenim iyice azaldi.bir arkadasim bundan 3 yil once biriyle tanisti.cocukla bir kus bir baris 3 sene iliskilerini götürdüler...cocuk istanbula geldiginde bunu arar bulusurlar sonra memleketine donerdi.ikiside istanbulda okudu bu arada.cocuk okul bitince memleketine dondu.kizin yasi biraz daha küçük adamdan..bize anlatır di bizde gitme seni cinsel anlamda kullaniyir derdik ama yine giderdi.kiz cok asikti.5-6 aydan beri cocuk yok ortada.arkadasim gururlu bir kiz ne kadar sevsede aramaz sormaz hesap sorar gibi aramazdi.hep ondan beklerdi.cocugun facebboku yok biliyorduk.gecenlerde kiz facebbokunu buldu bir kizla ortak facebook.vee adam 2011 denn beri evli.yani bunlar tanistiklarinda adam evliymis.soook oldim.birde bebegi var.arkadasim cok uzuldu.hala bir umut bekliyordu çünkü...bu erkekler neden boyle anlamiyirum..
Dip not:hikayenin kahramani ben degilim.sadece cok sasirdigim icin paylasmak istedim..dun geceden beri soktayim...ben olsaydim da acik yureklilikle soylerdim emin olabilirsiniz...
o zaman sen de aşık olunca bırakıyorsun kendini.Ya onun duygulari var..sen hic asik olmamissin bence..ondan sert tavrin..anlamaman normal...asik oldugun adam yalan siylesede inanirsin iste..ben asik oldugum için anlıyorum onu...
Asik olmasi icin ayni okulda mi okumasi gerek..olaya bak ya..ne komik..72 li misin sen cidden bu arada
sen de aşık olmamışsınBen genç kızlara daha çok şaşıyorum.
Ya toplumda erkekler kolaylıkla aklaniyir bu tur durumlarda..o yuzden susmasi iyi olur...konusursa zaten yine suclanicak kendisi...
Aşık olmakla kendini kullandırmayı aynı kefeye koyma.Sap ayrı saman ayrı.Ben de bal gibi aşık oldum.En toy yaşımda hem de.Senin kız evladın olsa,kız kardeşin olsa aynı durumda,ne yapacaksın aman aşık olmuş mu diyeceksin.sen de aşık olmamışsın
Yorumlara bi baktım da şimdi,sen gönderme yapmışsın konu sahibine.Yani aynı şeyi savunuyoruzsen de aşık olmamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?