• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasimin basina gelenler....şok oldum..

evet ebru abla
Allah çoluğumuzu çocuğumuzu hayırlı insanlarla karşılaştırsın

konu sahibi ne yapmayı düşünüyor arkadaşın
kaderine boyun mu eğecek yoksa yaptığını çıkaracak mı o adinin?
Birsey yapmicak...yapmasin bencede...suclu duruma dusecek..kadin inanmaz sen kocama musallat oldun der..

Çok üzücü bir durum. Umarım arkadaşınız biran önce toparlanır. O adamın karısına da yazık, her şeyden habersiz bir pislikle hayatına devam edecek. Ben olsam eşinden yedi sülalesine kadar haber vermiş, rezil etmiştim o pisliği.
Şu dikkatimi çekti bir de; adam farklı şehirde yaşıyorsa, nasıl tanıştılar? 3 yılda adamın nerede ve nasıl yaşadığına dair hiçbir şey öğrenememesi tuhaf geldi de.
Üstelik bir küs bir barışlar diyorsunuz. İlişkilerde bazı şeyler görmezden gelinmese, zamanında altı deşilip kafadaki soru işaretleri giderilse, sonunda bu kadar canı yanmayacak insanın.
Bir gezide tanistilar..adamin nerde yasadigini biliyoruz.surekli istanbula is icin geliyordu .hep o gelislerinde arıyordu bulusuyordular...

Su erkek milletine guvenim iyice azaldi.bir arkadasim bundan 3 yil once biriyle tanisti.cocukla bir kus bir baris 3 sene iliskilerini götürdüler...cocuk istanbula geldiginde bunu arar bulusurlar sonra memleketine donerdi.ikiside istanbulda okudu bu arada.cocuk okul bitince memleketine dondu.kizin yasi biraz daha küçük adamdan..bize anlatır di bizde gitme seni cinsel anlamda kullaniyir derdik ama yine giderdi.kiz cok asikti.5-6 aydan beri cocuk yok ortada.arkadasim gururlu bir kiz ne kadar sevsede aramaz sormaz hesap sorar gibi aramazdi.hep ondan beklerdi.cocugun facebboku yok biliyorduk.gecenlerde kiz facebbokunu buldu bir kizla ortak facebook.vee adam 2011 denn beri evli.yani bunlar tanistiklarinda adam evliymis.soook oldim.birde bebegi var.arkadasim cok uzuldu.hala bir umut bekliyordu çünkü...bu erkekler neden boyle anlamiyirum..
Dip not:hikayenin kahramani ben degilim.sadece cok sasirdigim icin paylasmak istedim..dun geceden beri soktayim...ben olsaydim da acik yureklilikle soylerdim emin olabilirsiniz...
aynı okulda falan okudularsa hiç mi ortak tanıdıkları falan yokmuş adamın evlendiğini söyleyecek?
Bir de tanıması lazım az buçuk aynı okulda okuduysa, onu da geçtim evlenme zamanında aralarına soğukluk falan girmesi lazım. Bunların hiç biri şüph oluşturmamış mı?

Onlar kim üzülüyor diye bakmıyorlar ki..
Sadece kendilerini düşünüyorlar.
Sizin arkadaşınız da İstanbul macerası onun için..
Vicdan olsa, adam olsa yapar mı?
E yapmaz tabi...ama ne bilim hic mi insani duygusu yok ya...yazik..bide arkadasima seni cok seviyorum evlenicez vs diyordu..

aynı okulda falan okudularsa hiç mi ortak tanıdıkları falan yokmuş adamın evlendiğini söyleyecek?
Bir de tanıması lazım az buçuk aynı okulda okuduysa, onu da geçtim evlenme zamanında aralarına soğukluk falan girmesi lazım. Bunların hiç biri şüph oluşturmamış mı?
Ayni okulda okudugunu nerde yazdim...farkliydi tabi okullari ve bolumleri..farkli iki yakada universiteler.bir gezide tanistilar..adam mezun oldu gitti memleketine ise basladi ama bir ayağı istanbulda..

bir yerden değil bir yerden mutlaka patlak verir evli insan.
Bir kere her an telefonları açamaz, sudan sebeplerle görüşmeleri kısa tutar vs vs..
Yani illa ki bir şey olduğu belli olması lazım.
Ama bir tek İstanbul'a gideceği vakit araşıyorlarsa zaten macera gibi bir şey ikisi için de.
SAdece erkek için değil kız için de öyle olmuş.

Neden susuyor, sustuğunda karşısındaki anlayacak mı yazık günah değil mi gencecik kız, şunuda söylemeden geçemiycem cinsellik gibi bazı şeyleri yaşamak için sevginin yeterli olduğunu düşünmüyorum...bir bedel ödenecekse tek başına ödememeli..
Evet ama ne yapabilir ki...

Ayni okulda okudugunu nerde yazdim...farkliydi tabi okullari ve bolumleri..farkli iki yakada universiteler.bir gezide tanistilar..adam mezun oldu gitti memleketine ise basladi ama bir ayağı istanbulda..
Evet sonradan gördüm o ayrıntıyı ama bu ilişkinin bir adı var mıydı? yoksa adsız sıfatsız buluşmaktan mı ibaretti?

bir yerden değil bir yerden mutlaka patlak verir evli insan.
Bir kere her an telefonları açamaz, sudan sebeplerle görüşmeleri kısa tutar vs vs..
Yani illa ki bir şey olduğu belli olması lazım.
Ama bir tek İstanbul'a gideceği vakit araşıyorlarsa zaten macera gibi bir şey ikisi için de.
SAdece erkek için değil kız için de öyle olmuş.
Ipek cidden sinir ediyorsun beni..evli oldugunu bilse kiz gorusmezdi emin ol buna.bu supheci ve itam eden tavrin cok cirkin.biz sasirdigimiz icin konu actik.kizin niyeti takilma olsa bunu bana anlatmazdi bile..surda bir suru kisi yorum yapti..bu tavrin tum konularda var...

E yapmaz tabi...ama ne bilim hic mi insani duygusu yok ya...yazik..bide arkadasima seni cok seviyorum evlenicez vs diyordu..

Bazı kişilik bozuklukları olan insanlarda olmuyor.
Mesela sosyopatların insani duyguları yoktur.
Çok rahat yalan söylerler. İkna kabiliyetleri çok yüksektir..
Evli de bekar da olsalar birden fazla kadın vardır hayatlarında..
Zaten insani duygusu olsaydı böyle yapar mıydı arkadaşınıza.
Hiç bir açıklama özür olmadan çıkmış gitmiş hayatından.
Çok kötü ama işi bitmiş yani..

Ipek cidden sinir ediyorsun beni..evli oldugunu bilse kiz gorusmezdi emin ol buna.bu supheci ve itam eden tavrin cok cirkin.biz sasirdigimiz icin konu actik.kizin niyeti takilma olsa bunu bana anlatmazdi bile..surda bir suru kisi yorum yapti..bu tavrin tum konularda var...
kız evli olduğunu biliyor demedim ki. hiç mi şüphelenmemiş dedim? İkisi arasında baya fark var bence. Aynı evde yaşayan insanlar bile yeri geliyor şüphe ediyor eşlerinden.
Sen de günde bir konu açıyorsun neredeyse her konuda eleştiriyorsun yorumları.
Zaten kimse bilmiyor da varsayım yapıyor zerrin.

Evet sonradan gördüm o ayrıntıyı ama bu ilişkinin bir adı var mıydı? yoksa adsız sıfatsız buluşmaktan mı ibaretti?
Sifatli yada sifatsiz ne degistirir..kizla yatti mi yatti okadar...ve bu adam evli...kiza umit verip kusup gidiyordu.kiz arsiz bir tip değil her dakka adami arasin...bir arar acmayinca bidaha aramaz ama cocuk arayinca dayanamaz giderdi..cunku cok asikti cocuga..bana sakin itam edici seylee yazma haddini asiyirsun..surda bir suru kisi yorum yapti kimsede bu tavir yok..evli oldugunu bilse gorusmezdi hadi görüştü diyelim bu kadar uzulmezdi o tip biri olsa..

İpeğin avukatlığını yapıyor gibi oluyorum ama kimsenin yorumuna karışamazsınız.
Fevri davranan sizsiniz..

Ebru Allah aşkına bu tür bir ilişkide tek suç erkeğin mi?
Bu ilişkide demiyorum bak bu tür bir ilişkide..
Ayrı şehirlerde yaşayan insanlar, ayağına giden kız, bir şeyler yaşanıyor, arkadaşları bile farkında "gitme seni kullanır" diyorlar. Neden bu yorumu yapar arkadaş tayfası? Demek ilişkide bir anormallik var.
Erkek anormal davranıyor ama kız sevdiği için görmezden geliyor olabilir.
Bence %60 erkek hatalıysa %40 kız hatalı.

Bu piskolojik rahatsizlik bencede...haklisiniz..cunku normalde insani duygulari olmali bir insanin..bide dediginiz gibi ikna edici biriydi...

kız evli olduğunu biliyor demedim ki. hiç mi şüphelenmemiş dedim? İkisi arasında baya fark var bence. Aynı evde yaşayan insanlar bile yeri geliyor şüphe ediyor eşlerinden.
Sen de günde bir konu açıyorsun neredeyse her konuda eleştiriyorsun yorumları.
Zaten kimse bilmiyor da varsayım yapıyor zerrin.

Aynısını ben de düşünmüştüm.
Nasıl olur da anlamaz diye..
Hele bir de çocuklu üniversite okumak..

Back