- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Nasıl ne fark eder sıfatlı sıfatsız. Sıfatsız yatıyorsa zaten eğlencesine günü birlik takılıyordur. Bundan dolayı da ayrılmak için evli olmasına gerek yok bence.Sifatli yada sifatsiz ne degistirir..kizla yatti mi yatti okadar...ve bu adam evli...kiza umit verip kusup gidiyordu.kiz arsiz bir tip değil her dakka adami arasin...bir arar acmayinca bidaha aramaz ama cocuk arayinca dayanamaz giderdi..cunku cok asikti cocuga..bana sakin itam edici seylee yazma haddini asiyirsun..surda bir suru kisi yorum yapti kimsede bu tavir yok..evli oldugunu bilse gorusmezdi hadi görüştü diyelim bu kadar uzulmezdi o tip biri olsa..
Ebru Allah aşkına bu tür bir ilişkide tek suç erkeğin mi?
Bu ilişkide demiyorum bak bu tür bir ilişkide..
Ayrı şehirlerde yaşayan insanlar, ayağına giden kız, bir şeyler yaşanıyor, arkadaşları bile farkında "gitme seni kullanır" diyorlar. Neden bu yorumu yapar arkadaş tayfası? Demek ilişkide bir anormallik var.
Erkek anormal davranıyor ama kız sevdiği için görmezden geliyor olabilir.
Bence %60 erkek hatalıysa %40 kız hatalı.
Off iyi tamam.fevri olmak istemiyorum..yorumlarina cevap vermicem.ama tavrin cidden cirkin....hsyatta büyük konusma yarin obur gun ne olucagi belli olmaz..yapmam dedigin şeyleri yaparsin hayat bu.bu kizda akli basinda biriydi..ama iste ona kizamiyorum..Ebru Allah aşkına bu tür bir ilişkide tek suç erkeğin mi?
Bu ilişkide demiyorum bak bu tür bir ilişkide..
Ayrı şehirlerde yaşayan insanlar, ayağına giden kız, bir şeyler yaşanıyor, arkadaşları bile farkında "gitme seni kullanır" diyorlar. Neden bu yorumu yapar arkadaş tayfası? Demek ilişkide bir anormallik var.
Erkek anormal davranıyor ama kız sevdiği için görmezden geliyor olabilir.
Bence %60 erkek hatalıysa %40 kız hatalı.
bir kere sıfatı var yok belli değil. ikinci arayınca açmayan bir erkek.. üçüncü dayanamayıp giden bir kız.Aynısını ben de düşünmüştüm.
Nasıl olur da anlamaz diye..
Hele bir de çocuklu üniversite okumak..
Sifatli yada sifatsiz ne degistirir..kizla yatti mi yatti okadar...ve bu adam evli...kiza umit verip kusup gidiyordu.kiz arsiz bir tip değil her dakka adami arasin...bir arar acmayinca bidaha aramaz ama cocuk arayinca dayanamaz giderdi..cunku cok asikti cocuga..bana sakin itam edici seylee yazma haddini asiyirsun..surda bir suru kisi yorum yapti kimsede bu tavir yok..evli oldugunu bilse gorusmezdi hadi görüştü diyelim bu kadar uzulmezdi o tip biri olsa..
bir kere sıfatı var yok belli değil. ikinci arayınca açmayan bir erkek.. üçüncü dayanamayıp giden bir kız.
Genelde hiç bir erkek normalde gelen kızı geri göndermez.
Asik etti kendine bagladi iste...O kızı nasıl ikna ettiğini bilmiyoruz ama.
Kız durup dururken gitmemiştir sanırım.
Umarım...
Farkli sehirde olmasi iste onu kurtaran..ayni şehirde olsa yapamazdi...Adam değilmiş çocuğundan utanmıyor bile ama zorla olan bişey değil arkadaşında razıymış millet nişandan dönüyor yatarken kendi kararını vermiş bu konuda arkadaşın hiç bişey diyemez
Ayrıca bunca sene nasıl anlamamış hissetmemiş hayret illa bi yerde açık verirdi bu karaktersiz
Farkli sehirde olmasi iste onu kurtaran..ayni şehirde olsa yapamazdi...
O memleketindeyken arasa ne olur adam icin...adamin niyeti belli iste....bir kere sıfatı var yok belli değil. ikinci arayınca açmayan bir erkek.. üçüncü dayanamayıp giden bir kız.
Genelde hiç bir erkek normalde gelen kızı geri göndermez.
Kusup gidiyordu herif ne bilsinn....Fark etmez ki telefona çıkmaması vs dikkat çekici tavırlar
Ben sasirdim cidden ama...hiç şaşırmadım
Ben ipekin soylediklerini hakli görüyorum ama siz gereksiz bir saldiri icerisindesiniz. Size edilen bir hakaret yok sadece ipek duruma bir de diger acidan yaklasmis. Farkli bir bakis acisina bu sert tavır neden? Suclamamis bile kimseyi. Özellikle ipekin su lafina sonuna kadar katiliyorum. Erkek %60 sucluysa kiz da %40 suclu!O memleketindeyken arasa ne olur adam icin...adamin niyeti belli iste....
Onlarin arasinda ne bilim..sacma sapan sebepler...simdi bazi arkadaslar rezil etsin falan dedi..onlara söylüyorum.burdaki kadinlar bile itam ederken kizi adamin esi ne yapar acaba..iste turk kadini klasik...vurun kahpeye..o yüzden sussun bencede..boyle oldukca iste erkekler daha cok aldatir...Küsme sebebi ?
Biz nereden bilelim kızın aklı başında olduğunu, kanmayacak biri olduğunu.Off iyi tamam.fevri olmak istemiyorum..yorumlarina cevap vermicem.ama tavrin cidden cirkin....hsyatta büyük konusma yarin obur gun ne olucagi belli olmaz..yapmam dedigin şeyleri yaparsin hayat bu.bu kizda akli basinda biriydi..ama iste ona kizamiyorum..
Yok bence kiz yuzde yuz sucluuBen ipekin soylediklerini hakli görüyorum ama siz gereksiz bir saldiri icerisindesiniz. Size edilen bir hakaret yok sadece ipek duruma bir de diger acidan yaklasmis. Farkli bir bakis acisina bu sert tavır neden? Suclamamis bile kimseyi. Özellikle ipekin su lafina sonuna kadar katiliyorum. Erkek %60 sucluysa kiz da %40 suclu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?