arkadasimin basina gelenler....şok oldum..

Nasıl ne fark eder sıfatlı sıfatsız. Sıfatsız yatıyorsa zaten eğlencesine günü birlik takılıyordur. Bundan dolayı da ayrılmak için evli olmasına gerek yok bence.
Sıfatı da varsa da şu şekilde davranan bir erkekle olan ilişki sorgulanmalıydı. Arayıp da açmayan erkek neden açmaz da kafası esince açar. Bu ilişki normal mi peki?

İnanmış olmasını suç olarak görmüyorum ben İpek..
Genelde çok aşık olanlar etraftakilerini dinlemiyorlar.
Biri de benim :)

Off iyi tamam.fevri olmak istemiyorum..yorumlarina cevap vermicem.ama tavrin cidden cirkin....hsyatta büyük konusma yarin obur gun ne olucagi belli olmaz..yapmam dedigin şeyleri yaparsin hayat bu.bu kizda akli basinda biriydi..ama iste ona kizamiyorum..

Aynısını ben de düşünmüştüm.
Nasıl olur da anlamaz diye..
Hele bir de çocuklu üniversite okumak..
bir kere sıfatı var yok belli değil. ikinci arayınca açmayan bir erkek.. üçüncü dayanamayıp giden bir kız.
Genelde hiç bir erkek normalde gelen kızı geri göndermez.

Adam değilmiş çocuğundan utanmıyor bile ama zorla olan bişey değil arkadaşında razıymış millet nişandan dönüyor yatarken kendi kararını vermiş bu konuda arkadaşın hiç bişey diyemez

Ayrıca bunca sene nasıl anlamamış hissetmemiş hayret illa bi yerde açık verirdi bu karaktersiz

Farkli sehirde olmasi iste onu kurtaran..ayni şehirde olsa yapamazdi...

Ask insanin gozlerini kor edebiliyor iste boyle demkki ..Arkadasin icin cok uzuldum keske biraz kurcalasaydi adami mutlaka anlayabilir di evli oldugunu.Yerin de olsam ne yapardim bilemedim icimden gidip karisina anlatmak gelirdi ama bebekde var insanin elini kolunu baglar o masum da...Allaha havale etmekten baska bisey yok sanirim.İlahi adalet er gec carpar ama o pisligide merak etmeyin.

O memleketindeyken arasa ne olur adam icin...adamin niyeti belli iste....
Ben ipekin soylediklerini hakli görüyorum ama siz gereksiz bir saldiri icerisindesiniz. Size edilen bir hakaret yok sadece ipek duruma bir de diger acidan yaklasmis. Farkli bir bakis acisina bu sert tavır neden? Suclamamis bile kimseyi. Özellikle ipekin su lafina sonuna kadar katiliyorum. Erkek %60 sucluysa kiz da %40 suclu!

Onlarin arasinda ne bilim..sacma sapan sebepler...simdi bazi arkadaslar rezil etsin falan dedi..onlara söylüyorum.burdaki kadinlar bile itam ederken kizi adamin esi ne yapar acaba..iste turk kadini klasik...vurun kahpeye..o yüzden sussun bencede..boyle oldukca iste erkekler daha cok aldatir...

Biz nereden bilelim kızın aklı başında olduğunu, kanmayacak biri olduğunu.

Konu açıyorsun max 10 cümleyle koca 3-4 yılı anlatıyorsun sonra da insanları tanıyormuşuz gibi yorum yapılmasını bekliyorsun.

Yok bence kiz yuzde yuz sucluu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…