hayır maddiyata önem veren biri değilim... Arkadaşım hergün mesaj atıyor.. işte şu kadar maaşı var şöyle...böyle... bana şunu aldı bana bunu aldı... sürekli maddi yönünü anlatıyor. ben maddiyata önem veren biri hiç değlm.. hata bi erkekte aradığım krterler sadece düzgün bi işi olsun başka bi beklentim yok. bi de kendi yaşıtım birini istemyorum olgun erkelerden hoşlanıyorum ama karşıma hep yaşıtlarım çıkıyor ya da işi gücü olmayan kişler...
Öncelikle "kısmetsizim" şarkısını dinlemeyi bırakıyorsun :)
Sonra daha pozitif olmaya çalışıyorsun.
Evet zor ama mesela arkadaşın için mutlu olabilirsin.
Bak sayende mekan bulmuş.
Allah sana daha güzelini nasip etsin.
Belki sen evlenene kadar alasını bulacaksın.
Dünyaya pozitif bakmak lazım.
arkadaşının kötü niyetli olduğunu, yarana tuz basmaya çalıştığını, nispet yaptığını düşünüyosan arkadaşlığını bitir
Arkadaşının boyunun kısa olmasını belirtmen ne mana onu anlamadım. Boyu kısa olduğu için veya sen ondan uzun olduğun için evliliği, bir erkek tarafından beğenilmeyi daha mı fazla hakediyosun. Ayrıca normal bir "Türk kızı" Paris Hilton gibi değil diyerek bir insanı aşağılamak....Paris Hilton gibilerin parası kimde olsa o hale gelir. Güzellik kavramı SADECE uzun boy,sarı saç, mavi göz değildir. Sen bence bu kafa yapısıyla ve bu fesatlıkla evlenme zaten. Önce kendini ve kafa yapını geliştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?