Kızlar öyle mutsuzum öyle mutsuzum ki.... Kötü bir birliktelik ve kötü bir ayrılık yaşadım. hala kendimi toparlayamadım... yaşım 25 oldu bile... ve hala hayatımda biri yok. Aslında hayatımda olmak isteyenler var ama ben kimseyle görüşmeye yanaşamıyorum.. yapamıyorum.. beceremiyorum.... önce ki ilişkim beni çok yıprattı... ilk zamnalar önüme gelene atlıyordum ama şimdi kimseyi istemiyorum.. sanki kendimi kitledimm.. Aslında o kadar çok istyorum ki bi birliktelik.. evllik.. fakat olmuyor... düzgün biride çıkmıyor... çıkıyor bi eksiği oluyor.. muhakkakk kimse 4 4 lük deildr de önem verdğim kriterlerden yoksun oluyor... offffffff offffffffffffff... O kadar çok yuva kurmak evlenmek istyorum ki... ama olmuyor işte..... kısmetsızmym neyim anlamadım.... petekdinçöz ün kısmetsizim şarkısını dinleyip dinleyip duruyorum... iyice inandım artık şanssızlığıma.... Bütün arkadaşlarım evlendi çoluk çocuğa karıştı.. evleenmeyi düşünmeyen erken evlliğe mana bulan arkadaşlar bile çoktaaan evlendi çoluk çocuğa karıştı.... en yakın arkadaşım şu sıralar düğün hazırlığı yapıyor ve niyeyse onu çok kıskanıyorum... arkadaşımı çok seviyorum çok güzel anılarımız oldu.. onun hep mutlu olmasını isterdm hatta kendmden bile çokkk... ama niyeyse bu aralar pek bi havalandı... çok düzgün biri var hayatında... anlattğna göre öyle tabi... 1 yıl önce nisan aynda nette tanıştılar.. başka sehirde çocuk.. önce annesini yolladı kızı face de resimlerinde görüp.... sonra kız ile ailesi çocuğğun yaşadığı şehre gitti onların evini vs. görmek çin.. kız ile çocuk o zmn gördü ilk birbrlerini... sonra çocuk buraya geldi... 15 gün kızın evinde kaldı.... birbrlerini tanıdılar.... ve yakın bi zamnda da nişanları oldu... yazında düğünleri olacak.. ve birbrleri ile yatıp birbrleri ile kalkyorlar ... sürekli tel sürekli tel.. beni bile unuttu diyeblrm... nişanlısı çok yakışıklı... çok iyi... manevi yönü çok kuvvetli... maddi yönden de durumu çok iyi... aylık 4000 civarı geliri var.. devlet memmuru.... 3 tane evi var ve 2 tane de ev alacak parası var... yani maddi durumu oldukça iyi... ve arkadaşımda kirada oturan bi ailenın kızı ve işi gücü yok... güzel bi kız ama boyu biraz kısa.. hani öyle paris hilton gibi değil sıradan bi Türk kızı... Arkadaşımı kıskanıyormuyum neyim.. bundan da çok rahatszlk duyuyorum... ama üüzlüyorum.. neden ben mutsuzum başkaları mutlu... bana sende evlen artık diyor evde kalıp gitceksn dedi ve bu sözü beni çok yaraladı... ben kötü bi ilişki yaşadım.. evlenecekken ayrıldık beni düğünden 3 gün önce terketti... ve şimdi en yakın arkadaşım bizim düğün yapacağmz düğün salonunda düğünü olacak.. orası çok düğün yapılan bi yer değildir orayı ben keşfetmiştim bi otelin terası daha doğrusu.... benim düğün yapacağım hayal kurduğum yerde arkadaşmın düğünü olacak ve ben o düğüne hiç gitmek istemiyorum... orada kendi düğünümü hayal etmiştim.... arkadaşım orayı benmm sayemde keşfetti ve orada düğünü olacak.... benim gibi ortada bırakılmadı kimse.. ama ben neden bunları yaşadım.... alamak istyorum artık ağlayamıyorum bile kendmden korkmaya başladım..... iyi değilim... tek istedeğm meslek sahibi olmak. ders çalışıyorum.. tek tesellim dersler sınavlar.. onlarla uğraşıp kafa dağıtıyorum.... sizinle paylaşmak istedim....