Kendisi kpss islerine bulasmaz kac kez soyledim:) yalan soylemek istemiyorum yalan beni rahatsiz ediyorkirmak uzmek istemiyorum o gezmek istiyo gec saatlere kadar ama ben birazcik zor durumda kaliyorum
sen neden aynısını ona yapmıyorsun? 2 hafta hergün git ona, devamlı bişeyler yapmasını iste, gitmeden siparişlerini ver. bi de gidince de öyle hemen kalkma 7-8 saat otur. kahvaltıya git, akşam yemeğini de yemeden çıkma evden. bi de hatta yatıya kal bikaç gün. bi daha size hayatta gelmez. bezdir onu
Arkadaşın artık iyice yüzsüzlüğe vurmuş ve sizin iyi niyetinizi, yumuşak yüzünüzü kullanıyor. Gerçek dost-arkadaş, arkadaşının zor durumda kalmasına neden olmak istemez hatta yeri gelir yardımcı olmaya çalışır, yük olmaz, yükünü hafifletir zor zamanlarında ama o tam tersi bile-isteye keyfi ve saçma sapan davranıp, sizi eziyor, ne hasta halinize acıyor, ne yorgunluğunuza ne sınavlarınızı takıyor hala yiyip-içip keyif yapayım bunu da sen sağla istiyor. Peki sana acımayana, neden kendini sömürtesin, annen değil, evladın değil? Mesafe koymalısın acilen, o bile bile meşguliyetlerini, zorda kalmalarını bilmemezlikten gelerek yüzsüzlük yapıyorsa, seni kullanıyorsa sen de gayet normal şekilde her müsait olmadığında reddet: hayır canım bu hafta mümkün değil, sınavlarım var, hayır bugün çok hastayım veya çok yorgunum dinleneceğim kendime ayırdım bu günü,olmaz v.b. Müsait olduğun zamanlarda da sen ona git, sıkça. Senin ve kendi kararlarının değerli olduğunu ona göstermelisin, onun karşısında net dur ve uygula yoksa başa çıkılmaz.bugunde aynı şey işten erken çıkacagını hatırlatıyo ve benim sınavlara çalışmam gerekiyo
neden her işten erken çıktıgında ben onu davet etmek zorundayım ve ona sofra kurmak zorundayım bunu anlamıyorum
ya her defasında pazar günleri çalışmam gerektiğini anlatıyorum ve her defasında duymamış gibi davranıyo bilerek
gidip 24 saat çalışacaığım bir iş bulucam arkadaşım yüzünden:)
He he he, konuyu hortlatmışım fark etmeden.konu eskiymis de yine de yazacam : )
kizartma cekiyo canim dediginde, gulerek 'o yok valla canim' deyip gecistirmek cok zor degil.. bu piskinligin arkasi kesilmez; her dedigini yaparsan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?