Arkadaşımı istemiyorum

Arkanizdan "kesin şöyledir, boyledir" dese hayatinizda ne degisecekte bu kadar korkuyorsunuz?
Suan arkanizdan konusmadigini nereden biliyorsunuz? İnsanlar yuzune guldugu, sohbet ettigi arkadasini 2 saat sonra baskasiyla çekistirebiliyor.

Yok bende aynen sizin gibiyim, kimseye güvenmem. Hos 10 senelik evliyim bir sırrım zaten olamaz ama insanlar artık o kadar kötü niyetli ki. Birde şahit olunca insan işte cekiniyor
Yoo gayette sırrınız olabiliriz hepimizin vardır.
Sorun burda değil zaten karşıda.
Hiç uzatmayın bu ilişkinizi zaten illaki bir şekilde size bulaşacak bu.
Ne kadar erken o kadar iyi.

O zaman neden çekiniyorsunuz ki? Açmayın telefonlarını görmemişim işim vardı dersiniz. Gece evinize gelmek istemesi ne demek? Eşiniz nasıl tepki vermez böyle bir şeye? Acaba özellikle eşinizi de görmek için mi gece gelmek istiyor?
Sinirleriniz ilaçlı tedavi görecek kadar yıpranmışken bu kadını neden etrafınızda tutuyorsunuz anlamadım inanın.
Dedikodu yayacaksa yaysın. Sizi bilen bilir, onu da bilen bilir. Bilmeyenler de neye istiyorlarsa ona inansinlar yahu. Boşverin insanları. Siz kendi iç huzurunuza ve aile huzurunuza bakın.

Keşke bahsettiğiniz davranışları sergilediğinde uzak kalsaymışsınız. Sizin psikolojinizi bu denli nasıl etkiledi düşünemiyorum bile. Bence net bir şekilde görüşmek istemediğinizi söylemelisiniz.

Niyeymiş ya valla çok merak ettim ne oluyormuş
Başınıza gelmeden anlayamazsınız ne yazık ki… Belki arkadaşınızda art niyet olmayabilir ama maalesef bazı erkekler öyle değil o yüzden ben çevremden de fazlasıyla gördüğüm için evde eş kişisi varken arkadaş davet edilmesini hoş karşılamıyorum

Haklısınız . Doktorumda cocuklugumdan bir kişiyi anımsatabileceğini söyledi bana bu küşinin. Aslında birşey olmayacagını bende biliyorum. Cok sükür basım dik alnım ak. Kimseye karısmam kimse hakkında yorum yapmam. Evimden işime işimden evime giden bir insanım. Tek isteğim ailemle huzurlu olmak. Böyle seylerle bu yasta ugrasacagım hic aklıma gelmezdi

Ben çok hos karsiliyorum valla. Eşim eve giren kadina bakacak biriyse hemen ögrenmek isterdim. Bunun icin asla pişman olmam.

Masallah maşallah gercekten !

İyi de o dediğiniz şey eş turnusolu oluyor. Eşiniz bozuksa öğrenip çöpe atma imkanı sunuyor size.

Güvenmediğim bi adamla işim yok zaten bi arkadaşim gelecekte yan gözle bakıcak mi diye diken üstünde oturamam sanki bi ev ortaminda arkadaşim kaldı yapıcak olsa.

ben bunu bir kaç kişiden daha duydum.
zor olmuyor mu böyle yaşamak? evet arkadaşıyla aldatılan kadınlar var ve çok yaralayıcı, sadece her olasılığı düşünmek çok yıpratıcı değil mi?
eve gelen arkadaşıma bakabilecek potansiyelde biriyle aynı evi paylaşmak, kocama bakabilecek biriyle buluşup sohbet etmek falan zor, bi yerden sonra yalnızlaşır insan...

bende koyarim mesafemi hemen ki cok kisiylede kestim diyologumu, hic cekemem kadim ilk defa evime geliyo cay icin evimin her kosesine yorum yapiyo esylarima eski diyo hemen uzaklastim napabiliri? uzaklas koy mesafe acma telefonlarini

Benzer bir durumu yaşadım. Kötü niyetli olduğunu sonradan farkettiğim arkadaşımın aramalarına dönmedim, aramadım, sormadım 1 ay kadar devam etti. Sonra o da iletişimi kesti. En temizi bu. Mecbur değilsiniz kimseyi çekmeye.

Hayat yeterince zorken birde insanlar zorlaştırıyor hayatlarımızı. Ne üzücü

Bazen kadınlar anormal davranıyor erkeklere bunun örneklerini biliyorum. Hoş değil ama olan şeyler maalesef.

Bu aralar biraz rahatsizim de,ya da çocuk çok yoruyor bu aralar evde de is bitmiyir de her gelmek istediginde bahane at evde degiliz ya da yatili misafir var ya da cocuk hasta vs... böyle böyle aç arayı

Bu arada whatsapp güncellemesinde şimdi gördüm. O kişinin sohbetini arşive kaldırın. Mesaj gelse bile bildirim gelmiyor, arşive bakarsanız görürsünüz ancak.
Zil sesini de sessiz ses yapın. Duymayıp görmedikçe onu enerji olarak uzak tutacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…