- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.787
- 548
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo gayette sırrınız olabiliriz hepimizin vardır.Yok bende aynen sizin gibiyim, kimseye güvenmem. Hos 10 senelik evliyim bir sırrım zaten olamaz ama insanlar artık o kadar kötü niyetli ki. Birde şahit olunca insan işte cekiniyor
Niyeymiş ya valla çok merak ettim ne oluyormuşBenden size bi hayat tavsiyesi olsun evinize asla ve asla eşiniz varken arkadaşlarınızı sokmayın.Bu başıma geldiği için söylüyorum asla arkadaşınızı eve almayın gidin dışarıda görüşün
O zaman neden çekiniyorsunuz ki? Açmayın telefonlarını görmemişim işim vardı dersiniz. Gece evinize gelmek istemesi ne demek? Eşiniz nasıl tepki vermez böyle bir şeye? Acaba özellikle eşinizi de görmek için mi gece gelmek istiyor?Hayır ben insanlara cok zor guvenirim bu birincisi. İkinciside yayacagı hicbir durum yok çok şükür.
Yazımda da belirtmiştim. Mesela tartıstıgı bir arkadası icin , " bu kesin söyledir böyledir " gibi cirkin ithamlarda bulundugunu görmüşlüğüm var. Durum bu.
Başınıza gelmeden anlayamazsınız ne yazık ki… Belki arkadaşınızda art niyet olmayabilir ama maalesef bazı erkekler öyle değil o yüzden ben çevremden de fazlasıyla gördüğüm için evde eş kişisi varken arkadaş davet edilmesini hoş karşılamıyorumNiyeymiş ya valla çok merak ettim ne oluyormuş
O zaman neden çekiniyorsunuz ki? Açmayın telefonlarını görmemişim işim vardı dersiniz. Gece evinize gelmek istemesi ne demek? Eşiniz nasıl tepki vermez böyle bir şeye? Acaba özellikle eşinizi de görmek için mi gece gelmek istiyor?
Sinirleriniz ilaçlı tedavi görecek kadar yıpranmışken bu kadını neden etrafınızda tutuyorsunuz anlamadım inanın.
Dedikodu yayacaksa yaysın. Sizi bilen bilir, onu da bilen bilir. Bilmeyenler de neye istiyorlarsa ona inansinlar yahu. Boşverin insanları. Siz kendi iç huzurunuza ve aile huzurunuza bakınhaklısın
Başınıza gelmeden anlayamazsınız ne yazık ki… Belki arkadaşınızda art niyet olmayabilir ama maalesef bazı erkekler öyle değil o yüzden ben çevremden de fazlasıyla gördüğüm için evde eş kişisi varken arkadaş davet edilmesini hoş karşılamıyorum
Masallah maşallah gercekten !Benden size bi hayat tavsiyesi olsun evinize asla ve asla eşiniz varken arkadaşlarınızı sokmayın.Bu başıma geldiği için söylüyorum asla arkadaşınızı eve almayın gidin dışarıda görüşün
İyi de o dediğiniz şey eş turnusolu oluyor. Eşiniz bozuksa öğrenip çöpe atma imkanı sunuyor size.Başınıza gelmeden anlayamazsınız ne yazık ki… Belki arkadaşınızda art niyet olmayabilir ama maalesef bazı erkekler öyle değil o yüzden ben çevremden de fazlasıyla gördüğüm için evde eş kişisi varken arkadaş davet edilmesini hoş karşılamıyorum
Güvenmediğim bi adamla işim yok zaten bi arkadaşim gelecekte yan gözle bakıcak mi diye diken üstünde oturamam sanki bi ev ortaminda arkadaşim kaldı yapıcak olsa.Başınıza gelmeden anlayamazsınız ne yazık ki… Belki arkadaşınızda art niyet olmayabilir ama maalesef bazı erkekler öyle değil o yüzden ben çevremden de fazlasıyla gördüğüm için evde eş kişisi varken arkadaş davet edilmesini hoş karşılamıyorum
ben bunu bir kaç kişiden daha duydum.Başınıza gelmeden anlayamazsınız ne yazık ki… Belki arkadaşınızda art niyet olmayabilir ama maalesef bazı erkekler öyle değil o yüzden ben çevremden de fazlasıyla gördüğüm için evde eş kişisi varken arkadaş davet edilmesini hoş karşılamıyorum
Benzer bir durumu yaşadım. Kötü niyetli olduğunu sonradan farkettiğim arkadaşımın aramalarına dönmedim, aramadım, sormadım 1 ay kadar devam etti. Sonra o da iletişimi kesti. En temizi bu. Mecbur değilsiniz kimseyi çekmeye.Merhaba arkadaşlar. Ben evli 1 cocuk annesiyim.
Birkac sene önce tanıstıgım bir arkadasım var. Başlarda hersey güzeldi. Ama sonra sürekli baskalarını yargıladıgını, evli bayanlara bile uygunsuz yakıstırmalar yaptıgını ve hatta iftira boyutuna ulastırdıgını gördüm. Ve bende bir korku basladı. Aynı seyi banada yapabilir diye cunku cok kücük bir semtte yasıyoruz.
Hem arkadaslıgımı bitirmek istedim hemde bana öfkelenmesi durumunda diğerlerine yaptıgı bütün o cirkin söylemleri benim içinde yapacak diye dondum kaldım.
Neyseki daha sonra farklı iş yerlerinde calısmaya basladıkta kurtuldum sandım. Arada bir görüşüyorduk sadece. Ama son 2 3 aydır resmen bana kafayı taktı. Günde 4 5 kez arıyor, her hafta bana geliyor ve eşimde artık bu durumdan cok rahatsız.
Hastayım diyorum mesela ama o hala gelmek için diretiyor.
O kadar öfke dolu bir insan ki bazen şaşırıyorum bu duruma.
Bazen gecenin bi vakti evimize gelmeye kalkısıyor.
Bu toksik ilişkiden ötürü antidepresan bile kullanmak zorunda kaldım.
Artık cok sıkıldım. Ona belli etmeden öfkesinide çekmeden sizce nasıl uzaklastırabilirim ?
Hayat yeterince zorken birde insanlar zorlaştırıyor hayatlarımızı. Ne üzücüBenzer bir durumu yaşadım. Kötü niyetli olduğunu sonradan farkettiğim arkadaşımın aramalarına dönmedim, aramadım, sormadım 1 ay kadar devam etti. Sonra o da iletişimi kesti. En temizi bu. Mecbur değilsiniz kimseyi çekmeye.
Bazen kadınlar anormal davranıyor erkeklere bunun örneklerini biliyorum. Hoş değil ama olan şeyler maalesef.ben bunu bir kaç kişiden daha duydum.
zor olmuyor mu böyle yaşamak? evet arkadaşıyla aldatılan kadınlar var ve çok yaralayıcı, sadece her olasılığı düşünmek çok yıpratıcı değil mi?
eve gelen arkadaşıma bakabilecek potansiyelde biriyle aynı evi paylaşmak, kocama bakabilecek biriyle buluşup sohbet etmek falan zor, bi yerden sonra yalnızlaşır insan...
Bu aralar biraz rahatsizim de,ya da çocuk çok yoruyor bu aralar evde de is bitmiyir de her gelmek istediginde bahane at evde degiliz ya da yatili misafir var ya da cocuk hasta vs... böyle böyle aç arayıMerhaba arkadaşlar. Ben evli 1 cocuk annesiyim.
Birkac sene önce tanıstıgım bir arkadasım var. Başlarda hersey güzeldi. Ama sonra sürekli baskalarını yargıladıgını, evli bayanlara bile uygunsuz yakıstırmalar yaptıgını ve hatta iftira boyutuna ulastırdıgını gördüm. Ve bende bir korku basladı. Aynı seyi banada yapabilir diye cunku cok kücük bir semtte yasıyoruz.
Hem arkadaslıgımı bitirmek istedim hemde bana öfkelenmesi durumunda diğerlerine yaptıgı bütün o cirkin söylemleri benim içinde yapacak diye dondum kaldım.
Neyseki daha sonra farklı iş yerlerinde calısmaya basladıkta kurtuldum sandım. Arada bir görüşüyorduk sadece. Ama son 2 3 aydır resmen bana kafayı taktı. Günde 4 5 kez arıyor, her hafta bana geliyor ve eşimde artık bu durumdan cok rahatsız.
Hastayım diyorum mesela ama o hala gelmek için diretiyor.
O kadar öfke dolu bir insan ki bazen şaşırıyorum bu duruma.
Bazen gecenin bi vakti evimize gelmeye kalkısıyor.
Bu toksik ilişkiden ötürü antidepresan bile kullanmak zorunda kaldım.
Artık cok sıkıldım. Ona belli etmeden öfkesinide çekmeden sizce nasıl uzaklastırabilirim ?