Arkadaşımı eşi dövmüş

Doven erkeklerde utanan yuz olmuyor.zaten insanligi olsa dovmez.doverler ondan sonra ustelik hizmet beklerler senden.Allahindan korkan bunu yapmaz ama...gucleri kendilerinden zayiflara yetiyor.

Anlasilan alan razi, satan razi.
Kiz susmaniz icin yalvariyorsa, kocami seviyorum diyorsa... Yapacak birsey yok.
Yetiskin ve calisan, ayaklari ustunde duran bir insan. Korunmaya muhtac grupta degil yani. Dayak yiyip yememek artik kendi secimi. Ister kalir, ister gider. Ben olsam kimseye soylemezdim bu vakitten sonra. Kiz dayaga raziysa, kendi kendine yardim etmek istemiyorsa ona kim yardim edebilir ki.

Keske kardeşinizde paylaşmasaymis o zaman .
Kardeşinizin eşi durumu öğrenince , demez mi sen nasıl kardeşimin yaşadıklarını bilip susabildin .
Haklarında en hayırlısı olsun ne diyelim , cok üzücü .

Doven erkeklerde utanan yuz olmuyor.zaten insanligi olsa dovmez.doverler ondan sonra ustelik hizmet beklerler senden.Allahindan korkan bunu yapmaz ama...gucleri kendilerinden zayiflara yetiyor.
Maalesef öyle .
Kadın cok konuşup , kocasını çileden çıkarıyor dolayısıyla dayağı hakediyor diyeni bile okudun .Yeter ki mazeret bulmak istesinler .

Merhaba cnm ben evlenmeden 5 sene once bir adamla gorusuyordum..... Cok guzel zaman geciriyorduk cok iyi egleniyoduk.... Sonra birden huyu degisti beni fena bir sekilde dovuyodu.... Cok cok utaniyordum kimseye anlatamiyordum cunku hep kendime suc veriyordum sonrada allahim cok sukur en yakin arkadasim morluklarimi gordu ve annemlere anlatti !!! Bana ozaman cok destek oldu benimle birlikte doktora gitto her yonden destek etti ! Seninde burda gorevin kesinlikle kizin ailesine soylemeye en kotu ne olabilir ? Senle bir iki ay konusmazz sonra gene barisirsiniz .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…