Arkadaşımı eşi dövmüş

sudefne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
623
5
118
İstanbul
Merhaba,
bir akıl istiyorum sizlerden kardeşimin görümcesini eşi dün çok fena dövmüş.
kız ailem bilmesin sakın diyor ama içim içimi yiyor gizlice abisine haber vermelimiyim.
çok üzüldüm durumuna ailesi bilse asla tutmaz kızı yardım edin ne olur.

Siz bence kesinlikle karı koca arasına girmeyin. Eve çok üzücü bir durum ama bugün kavga etseler yarın barışırlar, olan size olur. hem arkadaşınızın bu durumda birşeyler yapması lazım

kadına kalkan eller kırılsınnnnnn

Siz bence kesinlikle karı koca arasına girmeyin. Eve çok üzücü bir durum ama bugün kavga etseler yarın barışırlar, olan size olur. hem arkadaşınızın bu durumda birşeyler yapması lazım

Haklısın evet karışmak ta istemiyorum.
ama kızın tereddüt ettiği herkes bu adamı istemedi o istedi.
şimdi bunları yaşayıp ailesine söyleyemiyor.
offf aklım hep onda ya zaten minnacık bişey adam hayvan ya nasıl döversin ya

Benim esimin kardeşinin basına gelse , en azından öğrenmesini sağlayacak bişeyler yapmaya calisirdim. Kız kabul ediyorsa bilemem ama kocası kızın yalnız olmadıgını bilsin . Kiz ailesinin ogrenmesinden utaniyor olabilir .Aldatma yoksa kızın utanacağı bişey de yok bence . Şiddete uğrayan degil , uygulayan utansın .

Bu benim fikrim .

ya zaten adam hiç bir şey yapmadan hep kızın ailesi yaparak evlendi.
kız evin tek kızı ve çok iyi birisi.
adam lanet. ama akşama kadar durabileceğimi zannetmiyorum.
yarın nasıl işe gidecek o kız yazık günah değil mi?

İlk kez mi olmuş ? Çocukları var mı ?
Adamin bahanesi neymiş biliyor musunuz ?

İlk kez mi olmuş ? Çocukları var mı ?
Adamin bahanesi neymiş biliyor musunuz ?

çok yeni evliler bir yıl oldu.
çocukları yok. sanırım daha önce de olmuş ama ilk defa anlatmış
2-3 kere evden gitmiş hep. ama hep kendi aramış adamı.
bir kere adam evden gitmiş o aramış artık gel diye.
bahane çok içkiyi seven eşinin ailesini kabullenmyen onlara hiç gitmeyen bi adam.
kız gitmek isteyince sanırım sorun oluyor çünkü bugün gidecekmiş ve kız yüzü kötü diye gidememiş.

Diyecek fazla bişey yok su anlattıklarınızdan sonra Allah yardımcısı olsun , doğru kararı verebilecek gücü versin .

Ben olsam haber verirdim. Bazen kadinlar aileye bildirme konusunda saglikli dusunemiyor.

yoksa o kizcagiz daha cok dayak yer sessiz kalirsaniz gozyummus olursunuz belliki arkadasinizin piskolojisi bozulmus (döven adami aramak)normal degil yazik gunah bi el uzatin koca kadin dayak yiyip durmasin o hayvan herifte haddini bilsin.

kardeşim konuşmuş kızla.
yalvarıyormuş kimseye deme diye.
bende iyi ama bak söylemeyerek yapılana ortak oluyoruz bu doğru değil dedim.
kız zaten ben çıkıcam evden siz bişey yapmayın bi kaç gün zaman verin yüzüm geçsin gelicem demiş.

Ben olsam "komşumuz bir kızı eşi çok kötü dövüyor, korkusundan bir şey diyemiyor" diyerek polise şikayette bulunurdum. Böyle bir durumda polisler mecburen işlem yapmak zorunda kalacak, sonrası da gelirdi.

Kimse ağaç kavuğundan çıkmadı, yazık günah kızcağıza, ailenin tabi ki bilmesi lazım

Allah yardımcısı olsun, insanlar ailesinin istemediği kişilerle evlenmesin ya, sonu hep kötü oluyor

kızın yüzü gitmiş baksanıza. demek başına darbe alıyor. ya bir gün yine bu durumda beyin kanaması geçirse,sizde sustuğunuz için vicdan azabı çekerseniz. yada şiddeti arttığında ve ona birşey olduğunda..
abiye mutlaka söyleyin,birkerede değilmiş üstelik.

Arkadaşınızı en azından bir rapor almaya ikna etseydiniz? Sonra lazım olabilir.

Ben olsam ailesine söylerdim sanırım. Sakın benden birşey duyduğunuzu söylemeyin, ama haber vermeden mutlaka kızınızı bir ziyaret edin derdim. İnsan gururuna yediremez dayağı, bende utanırdım; bir de ailesine rağmen bu adamla evlendiyse kendini 2 kat suçlu hissediyordur. Ama yazık, biri bu kıza sahip çıkmalı. Çaresiz hissetmemeli kendini.

Gerçi dövüyordu ama kocamdı. Yuvamı siz yıktınız dermi bilinmez. Böyle tiplerde var malesef.

Gizli gizli ihbar yapsanız? Sonuçta bana göre kız ne dediğini bilmiyor.

eğer kız aileme söylemeyin demişse siz karışmayın derim..
sonra kızın ailesi gelir , büyük bir kavga çıkar..arada yaralanalar , daha kötü olanlar olur..sebep olmuş olmayın derim..ama birileri de kıza akıl versin ya da döven kocayı alsın kenara çeksin..bir daha böyle bir durum yaşanmasın yani..kıza yazık..

bir de diğer arkadaşlaa katılıyorum..gizlice dışarıdan bir yerlerden ankesörlü telefonlardan polise ihbar yapılabilir..eli yüzü mor ise morluklar geçmeden şikayette bulunulabilir.

Son düzenleme:

Gidip söylesen,ailesi kızı alsa ne olacak ki,kız kocasını kendi arıyor kendi geri dönüyormuş.Önemli olan kafasında bitirmek.Yani ailesine yüzü olmadığı için değil,kocasından ayrılmak istemediği için söylemiyor.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
evet vicdan azabı çok kötü bir şey.
ama karışmasam daha iyi olacak. kardeşim konuşuyor çağırıyor yok gelmem diyor ailem gelse de gelmem diyor.
maalesef şuan ne kadar üstüne gitsek boş.
ben kocamı seviyorum diyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…