haaa fecebook gibi oldu buda ama.... inşallah bulursun arkadaşlarını canım
•kelebek•;1502922 .!.:facebook a baktım senin yerine sadece emine orda oda senin arkadaşınsa isim benzerliği olabilirŞeniz
Mihroşbook'um,kullanıcının arkadaşlarına,üye olduğu gruplara falan bakıyosun,mutlaka bir ipucu vardır.Ya da fotoğrafına.Hiç bişey yoksa,teker teker özel mesaj gönderiyorsun.Onlardan biriyse mutlaka cevap geliyor.Hem burda ne bilcen ki aradığın kişi gerçekten de odur?Ha bu arada facebook konusunda aynı senin gibi ilgisizim ben de.Eşim kullanıyor ordan biliyorum.Hiç hazzetmedim ben ordan.Teşekkür ederim canım. Ben bu facebook un mantığını anlayamadım. Girince İsim soyisim olarak girip gördüysen o zaman çok vardır EMİNE BAYRAKTAR. Ben nasıl anlayacağım o eminenin o emine olduğunuCADIARZU
Mihroşbook'um,kullanıcının arkadaşlarına,üye olduğu gruplara falan bakıyosun,mutlaka bir ipucu vardır.Ya da fotoğrafına.Hiç bişey yoksa,teker teker özel mesaj gönderiyorsun.Onlardan biriyse mutlaka cevap geliyor.Hem burda ne bilcen ki aradığın kişi gerçekten de odur?Ha bu arada facebook konusunda aynı senin gibi ilgisizim ben de.Eşim kullanıyor ordan biliyorum.Hiç hazzetmedim ben ordan.
niye ama o daha iyiydi sanki alışmıştım ben ona...ama tabi sen nasıl istersen...bunada alışırız...a.s.
HERBELA canım sana bir haberim var arkadaşımı buldum 2 gündür giremedim siteye birde açtımki bana özel mesaj göndermiş..kk ya üye olmuş. babası onun adını aratmış nette ve benim bu konuya yazdığım mesajı bulmuş. msn sini yazmış nasıl mutlu oldum anlatamam. havalara uçtum. senin sayende yoksa buraya yazmak aklıma gelmezdi. sen mükemmel bir insansın. ne kadar teşekkür etsem azdır. umarım sende bulursun arkadaşlarını. RABBİM hep yardımcın olsun.
şoka girdim resmen özel mesajı görünce. gözlerim yaşardı. kendine iyi bak emi sen daha çok lazımsın bize...sevgiler...
:roflol:herbela bende dün izmirliler buluşmasının resimlerine bakarken tesadüf eseri 30 küsür yıllık bir aile dostumuzu buldum:):dance:resimle nick'i birleştirdim biraz araştırdımki yanılmamışım...nasıl sevindim ve mutlu oldum..senin açtığın bu konudan hiç haberim yoktu ama:sm_confused:biz bu gidişle facebook'u int.çöplüğüne göndeririz:roflol:ama o zamanda o siteye teklif edilen milyon dolarlar kazen'e teklif edilirde kazende burayı satarsa:bbo:yok vallahi izin vermeyiz değilmi...kazen bize danışmadan burayı kimseciklere veremez...burası biziiimKötü Kazen....şimdi beni hapsedermiş...yürrüüü cezalısın doğru oda hapsine dermiş...şaka bir yana umarım herkes yaşar bunu çok güzel bir duygua.s
bu arada yeni nik'in hayırlı olsun canım...herbela derken aklıma gelen beladan ziyade kafiye uyumu yüzünden heralde sadece "kerbela"!!!ama iyi yapmışın ben açıkcası artık mihraceleri karıştırıyordum....herbela...kerbela,herbela kerbela,bak takıldım şimdi iyimi:roflol:
gebzede hangi okulda okudun hayatım bende gebzelyim
elimle koymuş gibi buldum arkadaşımı herbelacım sen olmasan ne yaparız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?