Arkadaşımı Arıyorum

Herbela

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
528
2
118
Ankara
Sitede iki gün önce tesadüfen bir arkadaşımla karşılaştım. Daha doğrusu kızkardeşimin arkadaşıyla karşılaştım. Çok mutlu oldum:) Kendi kendime "Acaba tanıdığım başka arkadaşlarım ya da yakınlarım var mıdır sitede?" diye düşündüm. Böylece bu konuyu açmaya karar verdim.

Evet arkadaşlar belki sizlerin de burda uzun zamandır ulaşamadığınız arkadaşlarınız vardır. Buyrun hep birlikte uzun zamandır görüşemediğimiz, ulaşamadığımız arkadaşlarımız için ilan verelim.

Ben ortaokul yıllarından beri görüşmediğim üç can arkadaşımı arıyorum. Nerdedirler, ne yaparlar merak ediyorum.

Sevdiye Akpınarlı
Figen Davulcu
Emine Bayraktar
Burda mısınız? Gebze yıllarımdan beri özlediğim arkadaşlarım benim, inşallah bulurum sizi:)a.s.

haaa fecebook gibi oldu buda ama.... inşallah bulursun arkadaşlarını canım

facebook a baktım senin yerine sadece emine orda oda senin arkadaşınsa isim benzerliği olabilirŞeniz

•kelebek•;1502922 .!.:
facebook a baktım senin yerine sadece emine orda oda senin arkadaşınsa isim benzerliği olabilirŞeniz

Teşekkür ederim canım. Ben bu facebook un mantığını anlayamadım. Girince İsim soyisim olarak girip gördüysen o zaman çok vardır EMİNE BAYRAKTAR. Ben nasıl anlayacağım o eminenin o emine olduğunuCADIARZU

Teşekkür ederim canım. Ben bu facebook un mantığını anlayamadım. Girince İsim soyisim olarak girip gördüysen o zaman çok vardır EMİNE BAYRAKTAR. Ben nasıl anlayacağım o eminenin o emine olduğunuCADIARZU
Mihroşbook'um,kullanıcının arkadaşlarına,üye olduğu gruplara falan bakıyosun,mutlaka bir ipucu vardır.Ya da fotoğrafına.Hiç bişey yoksa,teker teker özel mesaj gönderiyorsun.Onlardan biriyse mutlaka cevap geliyor.Hem burda ne bilcen ki aradığın kişi gerçekten de odur?Ha bu arada facebook konusunda aynı senin gibi ilgisizim ben de.Eşim kullanıyor ordan biliyorum.Hiç hazzetmedim ben ordan.

Mihroşbook'um,kullanıcının arkadaşlarına,üye olduğu gruplara falan bakıyosun,mutlaka bir ipucu vardır.Ya da fotoğrafına.Hiç bişey yoksa,teker teker özel mesaj gönderiyorsun.Onlardan biriyse mutlaka cevap geliyor.Hem burda ne bilcen ki aradığın kişi gerçekten de odur?Ha bu arada facebook konusunda aynı senin gibi ilgisizim ben de.Eşim kullanıyor ordan biliyorum.Hiç hazzetmedim ben ordan.

Teşekkür ederim Tulişim, okuyan kalemim. Zaten facebook un istihbarat örgütleri için bulunmaz nimet olduğu, kanunen başı dertte olan eski bir arkadaş sayesinde canımız sıkılacağı konusunda bir yazı okumuştum sitede. Aslında çok mantıklı. Benim facebook um da böyle tehlike yok işte:) İsim soyisim yeterliyerimseniben

Bu konu sanirim vardi ama ben bi daha yazim..Umut fakirin ekmegidir..:))))

Bursadan Ilknur Cicek,Gamze Ramadanoglu,Burcu(soyadini hatirlayamiyorum)
Bursa yildirim mahallesinden Bahriye...
Biz zaten gruptuk..Bir de liseden Songül Kuzu...:)

Ben arattım konu yoktu canım.

Ara sen de rahat rahat. İnsan çok farklı şeyler hissediyor. Ben şimdi heyecanla arkadaştan gelecek cevabı bekliyorum. Çocuktum o zamanlar yaaa.. Hey gidi günler hey...

Bu arada songül izmittendi..:))

Evet canim ya cok farkli bi duygu,insallah herkes bulur..:)

niye ama o daha iyiydi sanki alışmıştım ben ona...ama tabi sen nasıl istersen...bunada alışırız...a.s.:nazar:

Benden önce mihrace vardı sonra ben MİHRACEM benden sonra da MİHRACE nikli bir arkadaş daha oldu. Yani heryer mihrace doldu ben de nikimi değiştirmeye karar verdim. Bu biraz belalı ama ossun ben de öyleyim bazenjeyyar

HERBELA canım sana bir haberim var arkadaşımı buldum 2 gündür giremedim siteye birde açtımki bana özel mesaj göndermiş..kk ya üye olmuş. babası onun adını aratmış nette ve benim bu konuya yazdığım mesajı bulmuş. msn sini yazmış nasıl mutlu oldum anlatamam. havalara uçtum. senin sayende yoksa buraya yazmak aklıma gelmezdi. sen mükemmel bir insansın. ne kadar teşekkür etsem azdır. umarım sende bulursun arkadaşlarını. RABBİM hep yardımcın olsun.
şoka girdim resmen özel mesajı görünce. gözlerim yaşardı. kendine iyi bak emi sen daha çok lazımsın bize...sevgiler...

:roflol:herbela bende dün izmirliler buluşmasının resimlerine bakarken tesadüf eseri 30 küsür yıllık bir aile dostumuzu buldum:):dance:resimle nick'i birleştirdim biraz araştırdımki yanılmamışım...nasıl sevindim ve mutlu oldum..senin açtığın bu konudan hiç haberim yoktu ama:sm_confused:biz bu gidişle facebook'u int.çöplüğüne göndeririz:roflol:ama o zamanda o siteye teklif edilen milyon dolarlar kazen'e teklif edilirde kazende burayı satarsa:bbo:yok vallahi izin vermeyiz değilmi...kazen bize danışmadan burayı kimseciklere veremez...burası biziiimKötü Kazen....şimdi beni hapsedermiş...yürrüüü cezalısın doğru oda hapsine dermiş:roflol:...şaka bir yana umarım herkes yaşar bunu çok güzel bir duygua.s

bu arada yeni nik'in hayırlı olsun canım...herbela derken aklıma gelen beladan ziyade kafiye uyumu yüzünden heralde sadece "kerbela"!!!ama iyi yapmışın ben açıkcası artık mihraceleri karıştırıyordum....herbela...kerbela,herbela kerbela,bak takıldım şimdi iyimi:roflol:

HERBELA canım sana bir haberim var arkadaşımı buldum 2 gündür giremedim siteye birde açtımki bana özel mesaj göndermiş..kk ya üye olmuş. babası onun adını aratmış nette ve benim bu konuya yazdığım mesajı bulmuş. msn sini yazmış nasıl mutlu oldum anlatamam. havalara uçtum. senin sayende yoksa buraya yazmak aklıma gelmezdi. sen mükemmel bir insansın. ne kadar teşekkür etsem azdır. umarım sende bulursun arkadaşlarını. RABBİM hep yardımcın olsun.
şoka girdim resmen özel mesajı görünce. gözlerim yaşardı. kendine iyi bak emi sen daha çok lazımsın bize...sevgiler...

Yelizciğim gözün aydın güzelim.:1hug: Arkadaşını bulmana ben de çok sevindim. Bir kişinin mutlu olmasına vesile olmak kadar güzel bir duygu yok inan.

Ben de kendi arkadaşımı bulduğuma çok sevindim. Şimdi birbirimize mail adresleri verdik ve inşallah yazın görüşürüz.

:roflol:herbela bende dün izmirliler buluşmasının resimlerine bakarken tesadüf eseri 30 küsür yıllık bir aile dostumuzu buldum:):dance:resimle nick'i birleştirdim biraz araştırdımki yanılmamışım...nasıl sevindim ve mutlu oldum..senin açtığın bu konudan hiç haberim yoktu ama:sm_confused:biz bu gidişle facebook'u int.çöplüğüne göndeririz:roflol:ama o zamanda o siteye teklif edilen milyon dolarlar kazen'e teklif edilirde kazende burayı satarsa:bbo:yok vallahi izin vermeyiz değilmi...kazen bize danışmadan burayı kimseciklere veremez...burası biziiimKötü Kazen....şimdi beni hapsedermiş...yürrüüü cezalısın doğru oda hapsine dermiş...şaka bir yana umarım herkes yaşar bunu çok güzel bir duygua.s

bu arada yeni nik'in hayırlı olsun canım...herbela derken aklıma gelen beladan ziyade kafiye uyumu yüzünden heralde sadece "kerbela"!!!ama iyi yapmışın ben açıkcası artık mihraceleri karıştırıyordum....herbela...kerbela,herbela kerbela,bak takıldım şimdi iyimi:roflol:

Ekrucum aynen ben de senin gibi Sakarya buluşmasının fotoğraflarından tanıdım Cano yu. Uzun zamandır görmemiştim, görünce çok sevindim.

İnşallah bu topiğe katılım fazla olur da herkesin yüzü güler ama ben Kazen den %80 komisyonumu isterim, duyurulur. Kazen seni hapse atarsa ben de ordumla gelir kurtarırım merak etme. Nasıl olsa Kerbela dan idmanlıyız:1rolleyes:

Aslında dediğin gibi Herbela yı ben de Kerbeladan esinlenerek buldum. Gerçi bu son tercihim di ama editör bunu beğenmiş demek ki:roflol:

Ekrulum yok mu senin bulmak istediğin başka bir arkadaşın Yazsana güzelllik bulursun belki sende

gebzede hangi okulda okudun hayatım bende gebzelyim

Bak yaşlarımız da yakın belki seninle de arkadaş çıkabiliriz:)

Atatürk Ortaokulu ve Sarkuysan Lisesi canım. Gerçi çok uzun kalmadık 1.5 sene kadar ama ben hala unutamadım Gebze de geçen günlerimi

Back