arkadasıma ulaşamıyorum

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
Meraba çok sevdiğim bir arkadsım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen...ama ne yazıkki evlenip amerikaya gitti uzaklaşsak bile hep konusurduk saat aralıklarına bakmaksızın...bu böyle 2sene gitti taki gecen kurban bayramına kadar...buarada son görüşmelerimizde aramız iyiydi fakat biraz kırgınlıgımızdan ötürü ve onun ev taşıma telaşından dolayı arada yazışmaya başladık...sonra bayram günü telefonum bozuldu bütün numaralarım gitti...birlikte açtıgımız ikimizin adına bir facebook vardı ordan yazdım cevap gelmedi mesenger yüklü olmadıgından gitmedi diye düşündüm ve sadece mesajlarımda gönderildi yazıyor teslim edildi yazmıyor...arada 1 saat önce aktifti yazıyor mesajlarda.duvarınada yazdım hiçbirşey yazmadı...buarada eşi istemiyordu facebook kullanmasını arada bana bakıp cıkıyordu ...ben dışında ıkı arkadası daha vardı onlarda silinmiş bugun baktıgımda mail adreside 17383839@facebook.com olmuş hiçbirşey anlamadım ...o adresin şifresini ve mailinide çoktan unuttum benim kendi facebookum oldugundan oda onu kullandıgından hiç girmedim...onun kendine ait mailinede yazdım yokelimdeki onla ilgi herşey kayboldu tek bildiğim kardeşinin adı soyadı ve çalıştıgı yer linkedl de çıkıyor ama ordan mesaj atılmıyor bende koskoca şirketi arayıp numarasını isteyemem zaten kardeşiylede hiç diologumuz olmadı..çok korkuyorum başına bişeymi geldi diye hiç böyle yapmazdı ...ne yapsam bilemedim aramadıgım sosyal ağ kalmadı... sadece paylaşmak istedim onu çok özlüyorum

ulaşmanızı engellemiş gibi. belkide ortadan kaybolmak istiyor. başına bir şey gelse haberiniz olurdu. kara haber tez duyulur demişler.

ulaşmanızı engellemiş gibi. belkide ortadan kaybolmak istiyor. başına bir şey gelse haberiniz olurdu. kara haber tez duyulur demişler.
Belkide ama aklım almıyor öyle bişey yapacagına .bazen facebookta aktif yazdıgında ne yapıyordun dediğimde sana bakıyodum derdi bende ona madem merak ediyorsun whatsapptan yazsana derdim kızardım..az önce yine baktım 11saat önce aktifti yazıyor...facebooktan anlayan biri bana yazabilirmi rica etsem?altif oldugu yazıyor ...yolladıgım mesajlar teslim edildi yerine gönderildi yazıyor ...mail adresi 10275693@facebook.com olmuş bir anlamı varsa yazarsanız sevinirim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…