• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Arkadaşıma hediye tablo almak istiyorum.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Bu tablolar nasıl canım?

Eklentiler

• $B10390p25.webp
    $B10390p25.webp
    20 KB · Görüntüleme: 61
  • $B10714p25.webp
    $B10714p25.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $F13140-son-dalyancilar_1.webp
    $F13140-son-dalyancilar_1.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 60
Bu tablo nasıl sence?Halında siyah daireler varya uyumlu olur diye düşündüm.

Eklentiler

• $B10255p25.webp
    $B10255p25.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:

Eklentiler

• $YB3223-uskudarda.webp
    $YB3223-uskudarda.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 69
  • $YB3098-balikci-kasabasi.webp
    $YB3098-balikci-kasabasi.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $C19103.webp
    $C19103.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 65
Bir şey diyeceğimmm ben tablolarını satıp onlarla kendi bulduğu fakir çocukları giydiren bir ressam tanıyorum.İlgilenirseniz iletişime geçmenizi sağlayabilirim.Kendisi çok şeker bir insandır bir bakın en azından resimlerine bakmayı düşünün derim :1:

Bir şey diyeceğimmm ben tablolarını satıp onlarla kendi bulduğu fakir çocukları giydiren bir ressam tanıyorum.İlgilenirseniz iletişime geçmenizi sağlayabilirim.Kendisi çok şeker bir insandır bir bakın en azından resimlerine bakmayı düşünün derim :1:

Nasıl tablolar satıyor tanıdığınız kişi?

Eklentiler

• $G101-halicten-yeni-cami-ve-ayasofya-camii.webp
    $G101-halicten-yeni-cami-ve-ayasofya-camii.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $G189-besiktas-iskelesi.webp
    $G189-besiktas-iskelesi.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 72
  • $G216-suleymaniye-camii.webp
    $G216-suleymaniye-camii.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 64
Senin için bir kaç gravür tablo buldum bide bunlara bak istersen?

Gezgingiz; Konuyu açtım işlerimin yoğunluğu nedeniyle bir türlü açtığım konuma sahip çıkamadım, sizlerden ve bana konum hakkında yardımcı olmaya çalışan arkadaşlardan özür dilerim. Beğendiğiniz tablolardan bir kaç tane daha paylaşırsanız sevinirim, onların arasından bir tercih yapıp almak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Gezgingiz; Konuyu açtım işlerimin yoğunluğu nedeniyle bir türlü açtığım konuma sahip çıkamadım, sizlerden ve bana konum hakkında yardımcı olmaya çalışan arkadaşlardan özür dilerim. Beğendiğiniz tablolardan bir kaç tane daha paylaşırsanız sevinirim, onların arasından bir tercih yapıp almak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Rica ederiz.Siz en iyisi yeni bir konu açın .Hatta tablo almak istediğiniz odanızın resmini paylaşırsanız size daha cok yardımcı olabiliriz.

Son düzenleme:
Back
X