- Konu Sahibi rose_flower
Rose ;bak bu tablolarda yeşil tonlarıda var, bunlarda çok hoş .
Evet bu tablolar çok güzelmiş teşekkür ederim, ama salonda manzara tablosu olsa daha hoş durmazmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rose ;bak bu tablolarda yeşil tonlarıda var, bunlarda çok hoş .
Evet bu tablolar çok güzelmiş teşekkür ederim, ama salonda manzara tablosu olsa daha hoş durmazmı?
Durur tabiki bu paylaştığım tablolar nasıl?
Salonun nasıl insomniaa; istersen resmini paylas bizimle fikir vermemiz açısından daha kolay olur.
odamın resmini akşama doğru qirdiğimde sizlerle paylaşıcam.
odamın resmini akşama doğru qirdiğimde sizlerle paylaşıcam.[/QUOFİ
Tamam resim olunca fikir vermek daha kolay olur.
Durur tabiki bu paylaştığım tablolar nasıl?
Çok güzel tablolar ama, parçalı olan tablonun tek parçalı olanı yokmudur?
Çok güzel tablolar ama, parçalı olan tablonun tek parçalı olanı yokmudur?
Parçalı tabloda hoş aslında o beğendiğin tablonun bütün olanıda var.Deniz manzaralı bir kaç tane daha resim paylaştım birde bunlara bak.
Eki Görüntüle 637119
ben salonumda böyle bi tablo tercih ettim
Eki Görüntüle 637120
yatak odamda da bu var
çok uygun fiyata almıştım![]()
odamın resmini akşama doğru qirdiğimde sizlerle paylaşıcam.[/QUOFİ
Tamam resim olunca fikir vermek daha kolay olur.
ıste buda benım salonum de duvarım çok bos tabloyla renklendırmek sart hep birlikte benim de odama bir tablo seçelim. :)
ıste buda benım salonum de duvarım çok bos tabloyla renklendırmek sart hep birlikte benim de odama bir tablo seçelim. :)[/QUOTE
Seçeriz tabiki manzara tablosumu düşünüyorsun sende?
Parçalı tabloda hoş aslında o beğendiğin tablonun bütün olanıda var.Deniz manzaralı bir kaç tane daha resim paylaştım birde bunlara bak.
Teşşekkürler Gezgingiz istanbul'da dolunaylı bir gece tablosunu beğendim. Arkadaşımın salonun çok yakışır diye düşünüyorum.
salonlar için kanepe arkaları için buda olabilir
Eki Görüntüle 637119
ben salonumda böyle bi tablo tercih ettim
Eki Görüntüle 637120
yatak odamda da bu var
çok uygun fiyata almıştım![]()
Teşşekkürler Gezgingiz istanbul'da dolunaylı bir gece tablosunu beğendim. Arkadaşımın salonun çok yakışır diye düşünüyorum.
Rica ederim. Yardımcı olabildimse ne mutlu bana.Güzel ve anlamlı bir tablo bencede .
ıste buda benım salonum de duvarım çok bos tabloyla renklendırmek sart hep birlikte benim de odama bir tablo seçelim. :)[/QUOTE
Seçeriz tabiki manzara tablosumu düşünüyorsun sende?
ben parçalı canvars tablo düşünüyorum..sizcede güzel durmaz mı?
ben parçalı canvars tablo düşünüyorum..sizcede güzel durmaz mı?
Parçalı tablolar çok şık duruyor duvarda tabiki. Önemli olan içine sinebilecek bir tablo seçimi yapmak.
ıste buda benım salonum de duvarım çok bos tabloyla renklendırmek sart hep birlikte benim de odama bir tablo seçelim. :)
Bu tablolar nasıl?
Bu tablolar nasıl?
Bu tablolarda güzel ama ben daha cok deniz manzaralı tablo istiyorum..manzara olmasa bile siyah we bordo renklerin hakim olduğu tablo da olabilir.