• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Arkadaşıma gelen nişan bohçası...:) (resimli)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
pembe derken neyi kastettiniz ?
İlk fotoğrafta pembe pofidik tüllü bir elbise var ondan bahsettim ama inanın kırmak için yazmadım. Düşüncesizlik oldu. Kusura bakmayın. Dediğim gibi anneme gösterirken bohçayı o uyardı, ayıp etmişsin sahibi kırılabilir diye.

İlk fotoğrafta pembe pofidik tüllü bir elbise var ondan bahsettim ama inanın kırmak için yazmadım. Düşüncesizlik oldu. Kusura bakmayın. Dediğim gibi anneme gösterirken bohçayı o uyardı, ayıp etmişsin sahibi kırılabilir diye.

hahhahh çok yaşayın :KK48: yok canım nie kırılayım herkes fikrini söyler tabi ama o pembe şey normal elbise değil nişanlık ve bir gün giydi evet :KK24:

hahhahh çok yaşayın :KK48: yok canım nie kırılayım herkes fikrini söyler tabi ama o pembe şey normal elbise değil nişanlık ve bir gün giydi evet :KK24:
:) Ay valla içim bir hoş oldu. Çünkü cidden kötü bir niyetle yazmamıştım. Anacım söylemese hiç fark etmeyecektim bile. Öyle görünce ben nişan bohçasında elbise koymuşlar diye düşündüm. Teşekkür ederim anlayışınız için :)

Back