Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merabalar Geçen hafta arkadaşımın nişanı vardı, bizim buralarda da nişan bohçası serilir. Arkadaşıma damat tarafından getirilen nişan bohçasını sizler için paylaşmak istedim buyrunnn..
Eki Görüntüle 1228767 Eki Görüntüle 1228768 Eki Görüntüle 1228770 Eki Görüntüle 1228771 Eki Görüntüle 1228772 Eki Görüntüle 1228773 Eki Görüntüle 1228774 Eki Görüntüle 1228775 Eki Görüntüle 1228776
Gule gule kullanilsin Allah tamaminii edirsin
teşekkürler inşallah...hay maiallah bohça değil ev düzmüşler mübarek allah tamamını erdirsin
Maşallah erkek tarafına..
Kızın tekstil olarak hazırlaması gereken çeyizi erkek tarafı bohça yapmış...
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın küçümsediğim için 'o pembe şeyi' ifadesini kullanmadım. Sadece meraktan sormuştum. Şimdi anneme bohçayı gösterirken annem uyardı ayıp etmişsin diye. Kırdıysam kusura bakmayın.Nişan bohçası değil de sanki oğlanın çeyizini getirmişler gibi. Güle güle kullansın ama bana biraz abartı geldi. Bir de gerçekten o pembe şeyi giyer mi arkadaşın?
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın küçümsediğim için 'o pembe şeyi' ifadesini kullanmadım. Sadece meraktan sormuştum. Şimdi anneme bohçayı gösterirken annem uyardı ayıp etmişsin diye. Kırdıysam kusura bakmayın.