arkadaşıma fikrimi söylemem

W Wurstria sizinki normal bir sohbet. fikrinizi söylemenizde sakınca yok bence.
siz söylediniz diye ayrılmayacak, içine sinmediği için ayrılacaktır.
he tabi yarın öbür gün "senin yüzünden der" mi? der der valla.
kıskandı bile der.

bana da ilişki sırasında böyle konuşmalar çok çiğ geliyor.
niye kadın yemek yapmayınca yuva olmuyormuş.
"yardım" kelimesi bile bana sinir bozucu geliyor.
niye kadının asli görevi oluyor da, erkek lütfedip "yardım" ediyormuş.

Adam normal değil. İğrenç bir zihniyeti var ve buna çok güzel kılıf uydurmuş. Ben çalışmıyorum (bazen çalışıyorum yani) ama evde temizliği ben yapmam, yemek çok nadir yaparım. Köle olmaya mı geldim bu hayata sanki? Kadın canını çıkartacak ee sonra ne olacak? Bir bakmış ki ömür geçmiş.
Kazandığı para ona Saadet verebilecek mi bu durumda?
Madem borçla evleniyorlar bence hiç olmazsa evlenmesin para biriktirsinler. Bari o arada ev işi yemek vs muaf olur.
Ha bana kalsa böyle biriyle evlenmesin siz de demişsiniz ama ayrılacağını sanmam. Böyleleri genelde evlendikten sonra yakınırlar. Sanki adam önceden melekmiş gibi!

Bu adamdan bi cacık olmaz bunu söylediğimi arkadaşına söyle. Arkadaşın çok aklı başında düzgün düşünen biri, kendi düşüncelerine uygun birini bulsun. Bu adam onun hayatını çürütür. Sürekli çifte standart.
temizlik, yemek yapmazsa evi benimseniş olmuyormuş yok ya aynı şey senin için de geçerli o zaman. ama o erkek. evlenmeyin bu adamlarla soyları tükensin ya.

madem arkadaşının eş adayı böyle düşünüyor arkadaşın işi bıraksın. ev nasıl geçinecek dersede bence sen kocalığı evi benimsemiyorsun desin.
okuduğum en efsane tavsiye

konu sahibesi bence doğru olanı yapmışsınız. sonuçta arkadaşınızın iyiliği için konuşmuşsunuz.

amaaaan ne uğraşıyor ya arkadaşın yol versin bu herife gitsin.. sevgili iken mükemmel anlaşsan da evlenince bir dünya sıkıntı çıkıyor zaten, bu adam bas bas bağırmış "bencil pisliğin tekiyim" diye. erkek mi yok , yollasın arkadaşın hemen

zaten bana kalksa senin sevgilimde gözün var dese düşer bayılırım. ben böyle adamlara kestiğim tırnağı dahi atmam, beni tanıyan herkes de bilir :)

İyi söylemişsin ..

İşin içine ev işi ,yemek bilmem ne girince büyüsü bozuluyor :) zannediyoruz ki sadece gezip tozucaz, sevişicez :) evleniyorsun hooopp acı gerçekler :) akşam seviştiğin adamın kirli donunu ,çorabını sabah makineye atıyorsun :)) önceden kim yapıyordu bu işleri ,cici anası ..

Evlilik ortak sorumluluktur ..eşim akşam gelir ,çıkardığı kıyafetleri kirli sepetine değil ,çamaşır makinesine atar ..sofrayı hazırlarken ben yemek isitiyorsam o da tabak çanağı hazırlar ..yemek biter salona geçeriz ,oyuncaklar büyük ihtimal dağınıktir :) hemen toplamaya başlar ..ben o sırada çocuklarımın kıyafetlerini değiştirir uykuya hazırlarım .oyuncak toplama işlemi biter ,adam alır çocukları ,onlarla birlikte yatıp masal okur ..çocuklar uyur yanıma gelir ..ben de çay kahve birşeyler yaparım (e o kadarını haketti dimi ) katlanacak çamaşır varsa katlar ,asılacak varsa asar ( özellikle yapmaz , görünce yapar ..ihtiyacım varsa hep yapar ) .. utusunu kendi yapar ,ben çok nadir yaparım ..haftasonu yorgun değilse evi süpürür (babamı kaybettiğimden beri haftada birkaç kez yapıyor bunu ,yardımcı da gelmesine ragmen) daha aklıma gelmeyen bir sürü şey var ..şimdi sen napiyosun diyeceksin :) az şeyle ilgileniyor gibi görünüyorum ama öyle değil ben de yapıyorum birşeyler ..çocuklarım çok yaramaz ..bide ben babamın bir tane nazlı kızıyıdım, bilerek evlendi benimle ..standartlarimi düşürmemeye çalışıyor :) bide ben öğrenciyim ,yazın evdeyim sadece ..hayat müşterek ..calismasamda yukumu paylaşması onu daha çok sevmeme sebep ..demek ki o da beni seviyor ,her zaman arkamda ..Böyle olmasaydı ne olurDu bilemiyorum :)))) beceriksizin tekiyim ..

Arkadaş mantıklı bir kadına benziyor.
Kesinlikle uzak durulması gereken bir erkek türüne maruz kalmış.
Kaçsın arkasına bakmadan :)

Fikrinizi söylemişsiniz bunda bir sey yok dediginiz gibi zihniyet meselesi iki kap yemek bulaşık meselesi değil

O değilde profil resminizdeki hangi ünlü? Hintli mi

ozaman erkekte görevini yapsın çalışsın didinsin arkadaşınıza baksın arkadaşınızda ev işlerini yapsın.
Tabi çocuk bütün herşeyini karşılayabilirse..
uyuz oluyorum böyle erkeklere

yok yok sen doğru olanı yaptın doğrulrı söylemekle. için rahat değilse arkadaşınla konuşup de ki bak ben bunları söyledim ama yine de sen bilirsin fln

Bu sebepten sogunmaz. Erkek ev isi yapmam dedi diye ayrilani gormedim.

Soguduysa baska sebepleei vardir.

Senle alakasi yok benve

Adamın IQ'su 10 felan heralde. Daha da vahim olan karşısındakini de kendi gibi gerizekalı sanıyo. Bırakın hata etmeyi büyük sevap işlemişsiniz keşke benim de sizin gibi bir arkadaşım olsa dedim okurken.

Eşim çalışıyor ben çalışmıyorum ( ufak bir gelirim var ama)
Gücüm yetmediğinde yorgunsam hastaysam uzanıyorsam hele şimdi hamileliğimden ötürü söylememe bile gerek kalmadan eşim ev işlerime yardımcı olur , alışveriş market pazar zaten eşimde
Büyük temizliğe de arada birini alıyorum artık bebekte olacağı için bir süre böyle devam edeceğiz
Evimizi hiçbir yere değişmeyiz çok severiz
Hiç benimsememek gibi bi sorunumuz olmadı

haklısınız
ben olsam işten çıkmaz para vermezdim kendi paramı da dilediğimce harcardım

çalışan bir insanım çok şükür heee bu yukarıda dediklerimi uyguluyor muyum şuan hayır
yakın zamanda evin borcu bitecek eşime şimdiden diyorum kadın alacağım madem bana yeteri kadar yardım etmiyorsun
2 çocuk var bide ben haftada 2 gün evdeyim eşim de öyle

böyle dedikten sonra başladı bikaç yıldır yardım etmeye ama yine yeterli değil

konu sahibi, arkadaşınız şimdi idare edebilse bile çocuk olunca işler hepten zor
bence uyarmakla iyi yapmışsınız

Evliyim ve çalışmıyorum ama eşim çoğu zaman makineden çamaşırı alıp asar yemek yediğimiz zaman hemen kollarını sıvayıp bulaşığı girişir hiçte bunu yük olarak görmez bence o çocuk o kız için çok yanlış bir seçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…