Kendisiyle beraber oldum ve basit biri değildi benim için malesef o yüzden üzüldümNe kadar boş işler ya. 21. Yüzyıldayız işletmek mi kaldi ya. O arkadasinizla görüşmeyi kesin o sizi anca küçük düşürür. Hoslandigim cocuk dediginiz kisiyi yillar sonra hatrlamayacksnz bile bosverin olmus bitmis bu da size tecrube olsun ne diyeyim
Ya 22 haklısınız ama sadece sesini duymak istedim işletmek amaçlı aramadımAman Allahim yasiniz kac?
Bu arkadaşınızdan uzak durun. Sokakta hiç tanımadığınız insana derdinizi, sevincinizi anlatın ama bu konuda bahsi geçen arkadaşı arkadaşlıktan çıkarın bence. Konuyu okuyunca 17 falan sanmıştım.Ya 22 haklısınız ama sadece sesini duymak istedim işletmek amaçlı aramadım
Ya 22 haklısınız ama sadece sesini duymak istedim işletmek amaçlı aramadım
Malesef yaşınıza göre davranmadık biliyorum ama bir anlık çocukluk yaptık. Engelleseydi hiç bir şey olmayacaktı.Bu arkadaşınızdan uzak durun. Sokakta hiç tanımadığınız insana derdinizi, sevincinizi anlatın ama bu konuda bahsi geçen arkadaşı arkadaşlıktan çıkarın bence. Konuyu okuyunca 17 falan sanmıştım.
Haklısınız bende art niyet arıyorum artık.Sesini duymak istiyorsaniz normal arasaydiniz ya.arkadasiniz orda sizi bilerek rezil etti. Hemen güya gülme krizine girmek felan. Sanirsin yas 11
Ben olsam konudaki kız arkadaşı da hayatımdan engellerdim. Gerçi sizin tercihiniz.Malesef yaşınıza göre davranmadık biliyorum ama bir anlık çocukluk yaptık. Engelleseydi hiç bir şey olmayacaktı.
Dediğim gibi rezil oldum zatenSeviye yerlerde
Ya bozuk moralimle gülme krizine soktunuz ayResimdeki siz ve arkadaşınız sanırım