Arkadaşım yüzünden hoşlandığım çocukla konuşmuyorum bakar mısınız

Biz en son böyle saçmalıkları 13 yaşında falan yapardık şimdiler de gülüyoruz arkadaşlarla ama 22 yaş küçük bir yaş değil artık kendinize çeki düzen verme yaşı üniversite bitirip işe girme yaşı boş işlerle uğraşmak sizi yormuyor mu? :olamaz:
Kendine seni geliştiricek arkadaşlar bulmalısın kesinlikle.

O arkadaş dediğin kızı hayatından çıkart. Kendini geliştirmek için caba harcamalısın kuzum. Arkadaşın hiç hoşuma gitmedi🤷‍♂️

O arkadaş dediğin kızı hayatından çıkart. Kendini geliştirmek için caba harcamalısın kuzum. Arkadaşın hiç hoşuma gitmedi🤷‍♂️
Valla abla Allah razı olsun sildim kendisini. Çok haklısın

Yasinizi 15 sandim, benim ogrencilerim gibi muhabbetler . Baktim 22 yazmissiniz ben sok şuan 😲
Bir musibet bin nasihatten iyidir demisler. Umarim ders olur size ve o arkadasinizin arkadasligindan da suphelendim

Okuyamadım çok karışık ya :KK70: Ama o kişiyle arkadaş olmayın artık bu nedir hiç olgun değil :KK70:

Böyle insanlar kendileri için ozenli davranirken sizin hayatinizi sadece eğlenmek ve zaman geçirmek için kullanırlar.Yaptigi çok yanlis,ben olsam sessiz sedasiz görüşmeyi keserim,yoksa çok zarar verir benden söylemesi

Arkadaşınızın içinden saf kötülük ve yılışıklık akıyor. Eminim hoşlandığınız kişi kendisine yüz verse üstüne onla sevgili olup sizi şutlarmış. Buna yemin edebilirim ama kanıtlayamam :)

Oha bilerek yapmış. Hadi bir çocukluk yapıp aradınız diyelim, numarasını engellemeliydi ki fotosunu görmesin. Hadi engellemedi diyelim kaydetmeyip profil fotosunu yalnızca arkadaşlarım yapabilirdi. Resmen rezil olmanızı istemiş. Saçmalardan seçmeler.

Belli yaşın küçük,o arkadaşın varya o senin arkadaşın değil.at hayatından görüşme , hazır bahanende var. O arkadaşını tek kelime etmeden heryerden sil engelle. Bir şekilde ulaşırsada açık açık artık görüşmek istemediğini,yaptığı hareketten rahatsız olduğunu söyle ve asla görüşme ,ısrar etse bile. Ve sana ders olsun
,bir daha erkek arkadaşının numarasını bu tiplere verme.önüne sağlam,karakterli ne yaptığını bilen insanlr çıkar,onlrla pylaş herşeyini ,sana saygısı olsa hoşlandığın çocuğa mesaj atmak aklına bile gelmezdi.

Arkadaşınız bana çok art niyetli geldi. Resmen sizi ateşe atmış göz göre göre. Bu arada bu telefon sapıklıkları başınıza iş açabilir. Savcılığa kadar gider,çünkü bu da bir bakıma insanları taciz etmek. O kişiyede hiçbir açıklama yapmayın,zaten sanırım cevap yazmamış açıklamanıza. Benim haberim yoktu numaranı gizlice rehberimden almış diyin arkadaşınızda o zaman görsün gününü..

Sadece akıl almak istiyorum.biliyorum çocukluk yaptığımız ama büyüğüm olduğunuz için yazıyorum. Biriyle flört ediyordum aslında flörtte denilmez bilmiyorum ama hoşlanıyorduk birbirimizden ama araya soğukluk girdi 2 hafta olmuştu konuşmayalı durduk yere konuşma kesildi. Bir arkadaşım var gönül eğlencelerini sever hepsini özelden arar işletir güleriz falan. Dün sevdiği çocuğu aramamı istedi hiç belli etmeden ağzından laf aldım sadece çocuğun sevdiği falan varmış sonra konu kapandı numarasını sildim. Taktı ankaralıyı arayacağım diye bende onunla 2 haftadır konuşmuyorum gerek yok Unutmak istiyorum dedim(çünkü duygularım var) ya yanlış numara derim sesini duy dedi bende tamam dedim (çok özlemiştim) ona “bir erkek ismi söyle yanlış numara olmuş de geç” dedim çocuk telefonu açtı bu alo der demez gülme krizine girdi çocuğa sana hayranım dedi bende kapattırdım akşam ayrıldık çocuk bunu aramış bu açmamış ama kim diye merak edip numarasını kaydetmiş beni aradı resminde karikatür var AnkaralıMı dedi Evet hemen sil numarasını seni tanır dedim tamam dedi (kendi flörtlerini bile 2 günlük deyip kaydetmiyor numarasını) 1 saat sonra aradı”Ankaralı yazdı tehdit etti 1 saat kimden aldın numaramı sonuçlarına katlanırsın bunun” diye tehdit etti bende dalga geçtim dedi bende neden engellemedin muhattap olma sil onu dedim tamam dedi çocuk gece mesaj atmış “tamam suslutrs zamanında senle durum atmıştı profil resminden tanıdım seni daha uyanık olun bacım” demiş rezil etti beni şu an ona çok sinirliyim bide kanka boşver ben hep yanındayım dedi ama kendisine bu kadar özen gösterip bunu yapması deli etti bende onun sevdiği çocuğu kaydedip resim atsam iyi mi olur yani çocuğa keşke bana sorsaydın arkadaşımı tehdit edeceğine yazdım cevap bile vermedi 5 dakikalık çocuk hoşlandığım insanı kaybettirdi. Moralim altüst
12 yaş ergen muhabbetleri... bari buraya taşıma

12 yaş ergen muhabbetleri... bari buraya taşıma
İstediğim konuyu açarım istemiyorsan yorum yapma madem bu kadar değersiz konu ne diye yorum atıyorsun? Her konuda kavga çıkarın. Bak herkes çocuk yazmış kızmadım haklılar ama senin attığın çok hadsizce

İstediğim konuyu açarım istemiyorsan yorum yapma madem bu kadar değersiz konu ne diye yorum atıyorsun? Her konuda kavga çıkarın. Bak herkes çocuk yazmış kızmadım haklılar ama senin attığın çok hadsizce
😂😂😂 ergene bak atarlanmış 😂 madem algı yeteneğin var bunu kendin de uygula canısı 👌🏻😂

X