Arkadaşım yok diyenler..Bu başlıktan paylaşım yapalım..

hoşbulduk deruşumm nasılsın???moon canım açıyoruz yavaş yavaş sohbet merak etme gün geçtikçe başlarız sohbete:))

bizim neden arkadasımız yok belli :) sohbet bulamıyoz heralde :p

Utangaçlık şekerim :-)p) şakkıdı

O değil de üni de okuyan varsa bölümünü söylesin hadi en azından. Damdan düşer gibi atladım topiğe ya neyse. :)

Belinaycim hosgeldin. opuyorumnanaktan Senin yazilarini genellikle takip ederim ve bana cok sicak ve samimi gelmissindir hep. kaydirigubbakcemile2

ben acıkogretim okuyanlardanım :) ama baya var forumda okuyan sanırım

Utangaçlık şekerim :-)p) şakkıdı

O değil de üni de okuyan varsa bölümünü söylesin hadi en azından. Damdan düşer gibi atladım topiğe ya neyse. :)

sakarya üniversitesi turizm seyehat işletmeciğilini bitirdim şuan boş boş aylak aylak güzel tembellik yapıyorum 25 yaşında 1 adet belinay'ım SGB'den emekliyimkaydirigubbakcemile3

valla iş bitti ya cnm evde olmak sıkıcılığı başladı yine ne güzel alışmıştım çalışmaya
ohh sende benim gibi oldunn mesaj attığında kıskanmıştım işteyim diyin ce kaydirigubbakcemile3​
Belinaycim hosgeldin. opuyorumnanaktan Senin yazilarini genellikle takip ederim ve bana cok sicak ve samimi gelmissindir hep. kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederimm şimdi o sıcaklığımla sizleride ısıtırım ben deruşumu ıstıtım dimi deruşum kaydirigubbakcemile3​

Bende konya selçuk anaokulu öğretmenliğinde okudum.Şu kpss illetinden nefret ediyorum nefret.Özel okulda çalıştım.Şimdi 2 melek bekliyorum inş.Bakalım biraz büyüsünler ne yaparım?

sakarya üniversitesi turizm seyehat işletmeciğilini bitirdim şuan boş boş aylak aylak güzel tembellik yapıyorum 25 yaşında 1 adet belinay'ım SGB'den emekliyimkaydirigubbakcemile3

:roflol:

Evet diğer kızlarda yazmış bölümleri sağolun efendim.. Ben de hala okuyorum, bölümüm iktisat. 2. sınıf oldum. Okul açılsın diye beklliyorum vallahi öf püf :nazar:

Başka başka?

Bende konya selçuk anaokulu öğretmenliğinde okudum.Şu kpss illetinden nefret ediyorum nefret.Özel okulda çalıştım.Şimdi 2 melek bekliyorum inş.Bakalım biraz büyüsünler ne yaparım?

:emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:eek:yyy ikiz teyzesi olucazzz deseneee RABBİM sağlıkla sorunsuz kucağına almayıı nasip etsinnn :Saruboceq:

oy oy maşallah hayırlısıla dünyaya gelsinler bebişler sağlıkla kucağına al
allahıma bende hep yalvarırım ikiz çocuk versin die tabi herşeyin hayırlısı

X