- 29 Temmuz 2008
- 1.087
- 1
hosbulduk canim.ya surekli gidiyo.neyse gitmez artık inşallah.eeee neler kaynattiniz bakim
şu anda su kaynatıyo kızlar:roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbulduk canim.ya surekli gidiyo.neyse gitmez artık inşallah.eeee neler kaynattiniz bakim
papatoo geldin mi oleyyy
geldim nameless'ımm, nasılsın? durumlar nasıl bi değişiklk var mI?zemuszemus
kendini affettirecekmiş izin ver aramama mesaj atmama dedi ben de tamam dedim arada msjlasıorus işte :S :S
affettirsin kız bırak, uğraşsın biraz, sen hemen yelkenleri indirme biraz egon tavan yapsın hatta:lepi:
namelless noldu kız sevgilinden mi ayrılmiştin.bu topikte yeni olduğum icin pek bişeden haberim yokta.hepsinide okuyamadım
namelless noldu kız sevgilinden mi ayrılmiştin.bu topikte yeni olduğum icin pek bişeden haberim yokta.hepsinide okuyamadım
pembefarem gündüz çıkmıştın sanırım kaynadı arada, nikin ne ilginç yav seninkaydirigubbakcemile3
isim neydi? ben meryem:kedi:
öleyim zaten görmen lazım bir sürü bisi yazıo ben hımm öle mi tamam fln:) bıkacak ama yakındır bıksa da kendi bilir...
mrb canım eet bu ara biras problemliyiz de..Fazla konuşmuoruz kısacası ben onunla konuşmak istemeyince ewi babamı annemi fln caldırdıı kapıştık o zamandan beri de konuşmuoruz..
evet canım ya elektrikler surekli gitti mecbur cıktım canım.ismim firdevs memnun oldum meryemcim:1hug:
ayy süpersin yaaa:roflol:
bıkmaz bence yani seni sevgisinden o kadar sıkan insan bıkmaz, anladı o ne kadar sinir ettiğini bence, sen öyle devam et hatta geç falan cevap verkaydirigubbakcemile3
papatoo benim ismimi hiç sormuosun ama ama ama ama yine de söliim elif :kedi: