sanki birazcik.abartmissinizselam kızlar
Etrafımdaki kadınların bazıları bana moral vermek yerine çok moralimi bozan şeyler söylüyorlar. Örneğin çok sevdiğim, yıllardır görüştüğüm arkadaşımın kızının doğum gününe gittim geçen gün. Kendisi kızını sezeryanla dünyaya getirdi, daha hamile kalır kalmaz doktoru ile pazarlığa girişti ben sezeryan olcam diye. Öyle bir ısrarla sezeryan doğumunu sıkıntısız yaptı. Neyse kızının doğum gününde yanıma geldi, nasıl doğum düşünüyorsun dedi, ben de normal dedim. Ay demez olaydım! Şöyle bi baktı bana, yapamazsın normal doğum, hem canlı canlı şeyini kesip üstüne de canlı canlı dikiyolar, sancı da çekersin bilmem ne de olursun asla yapamazsın, dayanamazsın deyip yanımdan gitti. Ne bu yani şimdi? Ben de araştırmışımdır, biliyorumdur yani ne demeye moralimi bozuyosun? Bu beni çok üzdü.
İkinci olay da kuzenim. Kendisi eşiyle birlikte her zaman herkesin her şeyini çekemez. Eşimin yanında bana hangi hastanede doğum düşünüyosun dedi. Ben de işte söyledim doğum yapcağım hastaneyi. Aaa orda doğumlar 10bin liradan aşağı değildir, sen delirdin mi, mümkün değil değildir, doğum yapcam diye soyulcaksınız, gitmeyin oraya, ben üniversite hastanesinde olmuştum ne gerek var özele gitmeye vs bir ton şey söyledi. Kendisine o hastanede safra kesesi ameliyatı için baya bi masraf çıkarmışlar, burdan yola çıkarak söylemişmiş. Eşim de ben de çok üzüldük, eşimin içine kurt düştü gerçekten o kadar pahalı mıdır diye. Aradım sordum hastaneyi, fiyatı gayet normal, 10bin liraya yaklaşmıyor bile. Sonra bu beni aradı özür diledi, ben teyzeme söylemiştim konuşmasın diye.
Şimdi ne arkadaşımı ne kuzenimi göresim yok. Ama biri bizi yemeğe biri de kahvaltıya aldı. Ben de onları geri çağırmak durumundayım. Fakat ne psikolojik olarak kaldırabilirim ne de bedensel olarak. Bir salata yapınca bile yorgunluktan ölüyorum, iyice ağırlaştım kilolardanzaten moralimi bozan insanlarla bir araya gelmek de istemiyorum bu süreçte. ne yapmamı önerirsiniz?
sanki birazcik.abartmissinizben de hamileyim sizi cok iyi anliyorum ama 2 si de gorusmeyecek kadar buyuk bisey soylememis. sadece gereksizlik luzumsuzluk yapmislar. bana da yapiyor herkes hehe diyip geciyorum.tabi herkesin yapisi farkli ama bu kadar buyutmeyin bizim hic mi hatamiz yok. o bana bunu dedi su bana bunu dedi diye herkesle kuselim o zaman. ayrica neden insanlara karsi kindar olalim ki? biz de yeri gelince luzumsuz konusmuyor muyuz hic? sahsen benim de kesin olmustur ustume vazife olmayan seye burnumu soktugum :)
bir de bu sitede neden cogu kadin kendinin kiskanildigini dusunuyor? bana cok ilginc geliyor bu? unlu muyuz manken miyiz sanatci miyiz bizi kim neden cekemesin? hayatimda kimsenin beni kiskandigini hissetmedim ben.kuzenim de esi de kimseyi cekemez demissiniz de. kalbinizi bu kadar negatiflikle doldurmayin bence hamileyken :) iyi dogumlar dilerim simdiden ...
cekemiyor demek de kiskanmak demek. bu kadar kotu niyetli biriyse gorusmezsiniz. hem gorusup hem arkasindan kocasini da kendisini de cekistirmemis olursunuz boylece.Diğer kadınları bilmem de benim kuzenim çekemeyen biri. Diğer kuzenim boşandığında hadi giy şimdi kayınvaldenin aldığı pahalı ayakkabılarını demişti kıza. Ya da bir diğer yurtdışında yaşayan kuzenim için kuzenimin annesine telefon açıp sadece fotoğraflardan görmesine rağmen Senin oğlunun sevgilisi fake, sevgilisi dışında hiç kızla fotosu yok hep erkeklerle geziyo bence senin oğlun gay demiş birisi. Sırf çocuk onun beğendiği arabayı yurtdışında daha ucuza aldı diye yaptı bunu. Ben kuzenim beni kıskanıyor demedim, sadece başkasında olanı çekemiyor dedim. Ayrıca da bir insan tabi ki kendini etrafında denk gördüğü kişilerle kıyaslayacak. Demet Akalın'ın sahne performansına fesatlanacak değil herhalde.
cekemiyor demek de kiskanmak demek. bu kadar kotu niyetli biriyse gorusmezsiniz. hem gorusup hem arkasindan kocasini da kendisini de cekistirmemis olursunuz boylece.
Alttarafi bir salata yapmaktan bile yorgunluktan ölüyorum demissiniz. Normal dogumda bedensel hareketliligin cok faydalı oldugu bilinen bir gercek bunu bilin.
Ayrica arkadasiniz ve kuzeninizin laflarinda bir anormallik goremedim fikirlerini soylemisler sonucta yakinlariniz yani bunlarida soyleyemeyeceklerse.
Gözüm tutuyo ki normal doğum düşünüyorum param var ki o hastane de dogum yapicam demek bu kadar zor olmasa gerek.
Fazla abartici buldum sizi. Ince detaylarda fazla bogulmayin
beni herkes pek narik bilir. hadi akrabalarimi anliyorumda arkadaslarimin yaninda malzeme vermedigimi dusunuyorum. ikide bir mira dogurursa bizde dogururz diyip durdular.
benim dogumum sabah 9da basladi gece yarisi malum dikislerle son buldu. kendimi kaybedip ciglik attigimi hatirlamiyorum. aksam epidural uyguladi doktor ki ikinma kismina gelince kestiler.
simdi diyorumki benden beklemdiler ya, onlar normal doguma girsinlerde bir goreyim ben onlari. annem bile sasirdi hastahayeni ayagi kaldiricami sandi ama annem sonucta beni daha iyi bilir.
bi arkadasimda dogumdan korkuyordu benim kadar olmasada hep geveledi sezeryan sonra oldu banada ispatlamaya calisiyor gerekli diye cocuk agir bilmem ne sezeryan cok kotu agri cekiyorum.
onun cektigi agri 2 hafta ben cektim 3 ay.
bunlari yasadiktan sonra boyle konusanlarin agzina lafi daha rahat tikiyorum
neticede sezeryan olanlara ay ne rahatsiniz diyemicem cunku insani resmen yariyorlar. ama normal dogumda malum bolgedeki onlu arkali dikis kadar aci verecegini ve aylarca cektirecegini dusunemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?