Arkadaşım var ama yine de yalnız hissediyorum.

Ben de aynı odayı paylaşıyorum iyimisiz deseydin. Ben söylesem bana niye tutanak yazsınlar de . Konuşmak istemeye bilirsiniz beni dışlaya bilirsiniz sorun değil ama bu bana saygısızlık ve haksızlık yapacağınız anlamına gelmez.kendinize gelin de. Ben yerimi ve dur noktamı biliyorum her şeyin farkındayım. Ama bu sizin bir olup benim üzerimde üstün olmanızı sağlamaz de. Eşit şarlarda hakllara sahibiz. Bu konuda asla sesiz kalmam de . Biraz onlara kal gelsin Asla sus pus yapma.

Herkes bizi sevecek diye bir şey yok ki bazılarıyla da frekans tutmaz evet çok üzücü bir his Dışlanmak ve bir türlü tutturamamak ama öyle bakmanız lazım
Haklısınız oda değiştirmeyi düşünüyorum. Ses olayı yüzünden en azından çok ses yapmayan bir odada dislanmam daha az koyar.

ilk geldiğimde dedinizi yaptım aslında. Ama banane diyorlar yada biraz susup gülüyorlar. video izlemekten gülmelerini tutamıyorlar. Artik bende duruyorum öyle. şuan yan odada diğer odadan çağırdığı arkadaşlarıyla iftar yapıyorlar. Bende tek ders çalışma masasında iftar yapıcam.

Allah kabul etsin yemek hanede açın belki orda sizin gibi olan birileri vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…