Arkadaşım tehdit ediliyor

kızlar bu çocuk manyak çıktı ya Allahtan türkiyede değil istanbula gelip kızı bulabilir mi sizce? Hangi ünide okuduğunu biliyor. Telefon numarasını değiştirdik. Kızın kuzenine ulaşmış numarasını nasıl buldu bilmiyoruz. Hangi çözümü sunduysam aman aileme ulaşır diye gıkı çıkmadan oturuyor öyle diken üstünde.
olan olmuş ner var ya en fazla ailesinden bir tokat yer oturur aşağı. gidin polise savcılığa kurtulun. bir yanlış olmuş tamam da canınından kıymetli değil ya aileside kızının tehdit edilmesine göz yummaz. kolay mı dogur büyüt manyagın biri gelsin kandırsın sonrada tehdit edip karsına çıksın...aile olarak onlarda göz yumsun..
kendinize gelin. gerekirse sen ailesine söyle kızınız bir hata yapmış ve ölümle kacırılma ile cinsel beraberlik için artık ne diyorsa tehdfit ediliyor de...

Vaktiyle yediği hurmalar gün gelir tırmalar böyle...ne ona ne buna yanaşmıyorsa arkadaşınız siz neden bukadar dert edindiniz anlamadım.

en yakın arkadaşım nasıl dert edinmiyim kız eriyor günden güne korkudan

Okudum ve hemen üye oldum.öncelikle şikayet edin.kanıtları gösterin.kız barışacağını söyleyip adamı türkiyeye getirsin ve geldiğinde ihbar edin yakalansın.film gibi geliyor biliyorum ama bu şekilde yakalayabilirsiniz ancak.ama sonra başına bela olur vs onu hesaplayın.bir de yaşlar kaç? Küçükseniz boyunuzdan büyük işler bunlar aileye bilgi verin.

Eğer yakalatmayacaksanız açsın telefonu ve konuşsun ama sert bir şekilde.ailesine bilgi vereceğini onu şikayet edeceğini ondan korkmadığını söylesin.dilekçeyi hazırlattığını onların diline çevrilip ülkesine gönderileceğini dilekçenin söylesin.bi kaç hafta içinde ulaşılırmış avukatla konuştum desin.ama ciddi ve sert konuşsun.

Adamım derdi kızla eski durumunu sürdürmek başı belaya girsin istemeyecektir.ondan daha belalı gibi görünün.

Ve lütfen aileye anlatmaktan çekinmeyin..bir de arkadaşımızın hep yanında olun çünkü anladığım kadarıyla çok güçlü değil.yanlış bişey yapabilir.aileye söylemekte fayda var

Dinsizin hakkından imansız gelir diyerek bir fikir vereyim. Şimdi; bu ruh hastasını şöyle okkalı sesi olan bit erkek arayacak. Resmi bir makamdan aradığını ve her şeyi bildiğini, elinde adres ve kimlik bilgisinin olduğunu belirterek bir tek yanlış hareketinde sonuçlarına ağır bir şekilde katlanmak zorunda olduğunu söylesin. İstediğiniz gibi değiştirin acele yazdım

Back